HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Választék

Címkefelhő

Délután

lény 2008.04.28. 16:15

Na, egy kis újítás. De nem csinálok rendszert a szín-váltásból, mert nem szeretnék szivárvány blogot. :) Másfél óra múlva zenekarom lesz, és ha gyakorolni is szeretnék, gyorsan a bejegyzésem végére kéne érni. Hazafelé összefutottam egy régi ismerőssel, aki enyhén szólva feltűnő személyiség. De jófej, tesómmal úgy néztünk ki mellette, mintha testőrök lettünk volna... mert a csajszi alapjáraton nem valami magas, mi viszont nem vagyunk alacsonyak... :P Mindenkinek lefagyott az arca, amikor megpillantotta, pedig szerintem [most] nem volt vészes az öltözködése. Az egyik osztálytársamé jobban kiakasztott, de már nem lepődök meg semmin. Inkább örülök, hogy  ő nem jön az oszt.kir.-re. És már írogatom a listát, tervezgetem a programokat...  Elég rég voltam Erdei iskolában, még 3.-ba talán!? A mostani mongyuk nem nevezhető annak, mert eleve 3 napra megyünk és NEM fogunk tanulni, hállelúja.

Amúgy ma tűzriadó volt. Kikellett menekíteni magunkat a francia óra utolsó néhány percéről. Meglepő fordulat [és egyben "szerencse"is], hogy csak próbariadó volt, szokás szerint. Ugyanis a tanár kitalálta, hogy ő még gyorsan elszalad WC-zni, mi pedig várjuk meg. Mondhatom, rohadt jó... Este az ország fele azt hallja a TV-ben; "Bennt égtek a diákok is az iskolában, mert megvárták "dolgát végző" tanárukat..." Jó, persze ilyenről szó sincs, tudtommal csak egyetlen alkalommal volt IGAZI BOMBAriadó. De akkor is a végén kiderült, hogy valami baromarcú szórakozott... Hát, mindenesetre fura dolgok ezek.
Olyanról például nem hiszem, hogy sokan hallottak [kivéve azokat,akik oda járnak,ahova én], hogy tesiből dogát irassanak. Kapaszkodjatok meg, nálunk ilyenre is volt példa, most a közelmúltban. Nekem 5* lett! :)) Jól is jött a három 1-esem mellé... pfff

Már teganp akartam [csak ugyebár nem jött össze] néhány zene linkjét beékelni a mondandómba.
Így most ezek következnek;
                                      https://www.youtube.com/watch?v=Z7xGdAz45Qo [jujdecsudijóó]
                                      https://www.youtube.com/watch?v=LkeoEdh_Vh4 [akitudaztud]
                                      https://www.youtube.com/watch?v=v8q3m5vIdeU [viszonylagrégi]
                                      https://www.youtube.com/watch?v=Fdy0qPeZta4 [szeretemeztiss]

Kezdetnek ennyi épp elég, mert különben soha nem hagyom abba... :S:P

Suliba kaptunk valami Kérdőívet a menzával kapcsolatban. Bevallom, nagyon is jó ötlet, mert a mostani szállító a nyomában sincs a réginek. Persze azért most is van egy-két jó fogás, de én év eleje óta sírok a régi kosztért... Nem, mintha az valami csodás lett volna, de ha már választhatok... Szóval, volt többféle kérdés, miszerint elégedettek vagyunk-e a kaja minőségével/mennyiségével? Hát nem túlzottan... A másik [ez nem a szállító hibája], hogy már nem egyszer fordult elő, hogy HAJSZÁLAT találtunk az ételben. PPffffffffffúúúúúúúúújjjjj Ezúton is köszönöm a konyhás néniknek!!!!! És akkor csodálkoznak, hogy cérnaszál vagyok, vagy netán otthon akarok ebédelni... pfff

Címkék: zene vegyes dolgaim hülyeségeim

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://linnya.blog.hu/api/trackback/id/tr11445608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása