HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Választék

Címkefelhő

VÉÉÉÉÉGEEE!!!! :)

lény 2009.06.08. 21:03

A mai nappal tényleg, végleg VÉGE a vizsgáknak. Legalábbis erre a tanévre. :Đ Az informatika vizsgám 3-as lett, számomra máig ismeretlen okokból. Hiszen a szóbelin alig tudtam valamit, de a tanár úgy tűnik megkegyelmezett nekem. Vagy annyira jól sikerült az írásbeli, hogy megadta a 3-ast. Hamár jobbat nem adhatott, mivel ez már pótvizsga volt..
Ami azt illeti, a hét hátralevő részében valószínűleg még vár rám néhány javító felelés, holnap például történelemből felelek a 3-asért. :))) [Ezzel a témával kapcsolatban majd 'mondanom' kell valamit...]
Mindezek mellett nagyon úgy néz ki, hogy idén is megyek arra a bizonyos év végi jutalomkirándulásra, így aztán ha sikerült kiderítenem, hogy hova megyünk, tüstént szólok!! :) Alig hiszem el, hogy túlvagyok a sok-sok megpróbáltatáson, és úgy érzem, megérte a tanulás, mégha csak az utolsó pillanatokra hagytam az egészet, akkor is. Ezzel legalább még jobban sikerült rávennem magam arra, hogy jövőre időben kezdjem el kidolgozni a tételeket. Illetve, hogy egyáltalán kidolgozzam őket, mivel ez a rész elég gyakran kiszokott maradni.. :S :P Lehet, hogy mégiscsak jó dolog ez a "kisérettséginek" keresztelt év végi vizsgaidőszak??? Addigra talán hozzászokunk mindehhez és nem lesz olyan szörnyű..
Na de akármennyire maradnék még - ugyanis néhány dologról be kéne még számolnom.. -, most itt az ideje a búcsúnak, hiszen át kell még olvasnom II. Ulászló hatalomra kerülését, így a további beszámolók holnapra, vagy máskorra csúsznak. :S:D pusszanat (K)

U.i: a rajz vizsgám mellesleg szintén 5-ös lett, csak az már olyan rég volt, hogy ki is ment a fejemből. :)
 

Címkék: vizsga dolgaim

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://linnya.blog.hu/api/trackback/id/tr621172440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása