HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Választék

Címkefelhő

.

lény 2010.07.14. 19:08

Most megint annyira rossz passzban vagyok, hogy legszívesebben elvonulnék bőgni valahová. Persze nincs rá lehetőségem, de most nagyon jó volna egyedül lenni..
Pedig akár örülhetnék is, hisz ma gazdagodtam 1-2 új cuccal. Azt mondják, hogy a nők többsége boldogabb lesz egy kiadós vásárlás után. Én mondjuk eleve vásárolni sem szeretek túlzottan. Sőt..

De most mégis annyira rossz..
Mert egyre többször szembesülök azzal, hogy ki kell vernem a fejemből azt a fiút, akiért hónapok óta [egyre jobban] odavagyok. Úgy tűnik, kezd felszállni a rózsaszín köd, vagy nem tudom.
De mostanában egyre gyakrabban suhan át az agyamon a gondolat, hogy; "Hé'! Te megőrültél? Mit epekedsz egy olyan fiúért, aki még csak észre sem vesz? És tuti, hogy semmi esélyed nála? Miért nem érted már meg, hogy Neki se kellesz???"
Tudom, hogy így van, de egyszerűen képtelen vagyok elfogadni. Valahol legbelül a mai napig abban bízom, hogy talán mégiscsak van remény.
Hogy talán mégiscsak érdekelném, ha meglátna egyszer..
Annyira szar..

Ilyenkor miért nincs egy kis luk, ahová nyugodtan elvonulhatok?
És miért kell folyton olyan fiúkba belezúgnom, akik a lehető legmagasabbról szarnak rám, és a tudtuk nélkül okoznak fájdalmat?
Miért?

Címkék: szomorú miért dolgaim káromkodós ez~van

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://linnya.blog.hu/api/trackback/id/tr962151928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása