HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Választék

Címkefelhő

Szilveszter

lény 2009.12.23. 19:27

Jó, jó Szilveszter. Na de hol? És kivel?


B ugyanis felvetette azt az ötletet, hogy mi lenne, ha átmennénk hozzá az év utolsó napján? Az ötlet persze nem rossz, de én ebben a percben legszívesebben egy kandallós, meleg és otthonos házban tölteném a Szilvesztert.... Jó, tudom, ez csak egy buta ábránd, ami még jópár évig csak álom lesz.
De tényleg annnnyira jó lenne egy kandallós ház. Főleg ilyenkor, télen. Tuti, hogy egész nap ott melegednék előtte, dvd-znék és forró kakaót/teát szürcsölgetnék. Mint a filmekben. :D

A lényegre visszatérve; ebben a percben úgy vagyok vele, hogy semmi kedvem másnál tölteni 2009. utolsó óráit.. Tudjátok mi jutott eszembe? Hogy az efajta bulikon sok minden megtörténhet.. És K is ott lesz. Aminek nem örülök, mert a mostani viselkedése alapján megint az az érzésem támadt, hogy akar valamit. Pl nem telik el nap anélkül, hogy ne érne hozzám. Vagy a vállamat ütögeti kedvtelésből [persze nem úgy, hogy fájjon, csak egyszerűen szórakozik..], vagy úgy tesz, mintha nem férne el mellettem, és azért ér hozzám. Ez elég idegesítő. És ha netalántán ottalvós lenne ez a szilveszteri összeröffenés [majdnem 100%, hogy az lesz], ki tudja, hogy még mit csinálna..
Persze, ez hülyeség, mert lehet, hogy csak én képzelem be az egészet. De nekem most még akkor sincs kedvem elmenni. És ha ez nem változik, nem tudom, mi lesz..

Címkék: dolgaim eldöntendő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://linnya.blog.hu/api/trackback/id/tr1001618807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása