HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Választék

Címkefelhő

Zárásul

lény 2011.05.27. 22:57

Van még pár dolog mára. :)
A legfontosabb, hogy amint vége a vizsgaidőszaknak és a sulinak is, változtatni fogok! Nagyon keményen változtatok a belsőmön, mert az a sok rossz dolog, amit nemrég a fejemhez vágott az a srác msn-en, elgondolkodtatott..
Voltak benne igazságok, amik igenis felelősek azért, hogy ennyire magányos vagyok.
És ha ezeken nem változtatok, soha nem leszek újra igazán boldog.
Szóval itt az ideje, hogy végre felbátorodjak egy kicsit és merjek szembenézni az élettel. Mert ha tetszik nekem, ha nem, ez már a való élet, innen már nincs visszaút! :)
És ahhoz, hogy az ember igazán boldog legyen, nem csak léteznie kell, hanem élnie is! És ez nem csak nekem szól, hanem mindenkinek, aki be van gúbózva és fél kimerészkedni a kényelmes kis zugából!

Mindemellett, ahogy befejeződnek a vizsgák [jövőhét kedd], megírom végre azt a régóta tervezett listát is, ami az összes létező nyári tervemet tartalmazni fogja! :D:D
Rengeteg elképzelésem van ugyanis és muszáj mindet papírra vetni, hogy egyet se felejtsek el megvalósítani a szünet alatt. :D
Továbbá, a közeljövőben elkészül majd egy olyan lista is, amin a "megvetendő" dolgokat fogom összeírogatni. Mert van egy csomóóó csomó dolog, amire szükségem van! :D [És nagyjából a pénzem is meg van rá. :)]

Na jó, most egy időre elég belőlem. :'D A tanulás miatt úgyse nagyon van időm blogolni :(, szóval legközelebb kedden várható új bejegyzés. :)
Addig is sok sikert minden vizsgázónak - együtt érzek Veletek! :P -, érettségizőnek - tudom, hogy nem most lesz - és mindenkinek, akinek valami okból szurkolni kell!!
Nyugiii, már nincs sok hátra! :D

Szép álmokat! (:

Címkék: jövő dolgaim hülyeségeim

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://linnya.blog.hu/api/trackback/id/tr692937762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása