HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Választék

Címkefelhő

4 nap..

lény 2009.10.18. 16:54

Már csak 4 nap és Őszi szüneeet! Bárcsak ott tartanánk már.. Annyira nem akarom ezt a hetet. Legfőképp a holnapot nem. Angol T.Z-t írunk, amihez semmi kedvem. És gitárom is lesz, amire meg gyakorolnom kéne. És nem akarooook.. Se gyakorolni, se gitározni többé..
Idén abbahagyom. Legkésőbb év végén. Mostanában sokszor gondolok arra, mennyivel könnyebb lenne, ha nem folytatnám tovább. Sok időm felszabadulna és nem stresszelnék annyit. Jó volna most rögtön befejezni.. Elfeledni, mintha nem is lett volna.
De ezt úgysem tudnám megtenni. Képtelen lennék csak úgy otthagyni a tanáromat, mert neki sok mindent köszönhetek. És vele semmi bajom nincs. Nagyon szeretem. Mint embert és mint pedagógust is. Iszonyú önzetlen, megbízható, vidám és kedves ember. Nincs is belőle több.. :) De nem tudom, mit szólna, ha már félévkor felhagynék a gitározással. Ő biztos azt szeretné, hogy 2 évig csináljam még. De én már idén sem bírom a sok tanulás miatt. Ezért aztán jelen pillanatban 70%, hogy befejezem év végén. Majd meglátjuk, mi lesz...

Kicsit áteveznék a filmek világába. Mostanában úgysem volt ilyen témám.
Tegnap láttam egy filmet, ami fel is fog kerülni a Beszerzendő filmek listájára, mert annyira tetszett, hogy valamikor mindenképpen megszeretném venni. A címe Négyen egy gatyában. Nekem nem volt ismerős, sem cím, sem pedig történet alapján.
Röviden leírva 4 fiatal barátnő külön töltött nyaráról szól, amely mindegyikük számára sok újdonságot, meglepetést, váratlan kalandokat és tanulságot tartalmaz. Nagyon érdekes film, én egyes jeleneteknél még sírtam is. Szerintem nem az a kimondott csajfilm, amitől a fiúk sikítva menekülnek, bár azért nem feltétlen fiúknak ajánlanám elsősorban..


Drága Olvasóim! Ha sikerült meghoznom a kedveteket - esetleg olyannyira, hogy megnézitek -, kérlek jelezzétek felém, hogy hogy tetszett a film? És ha már itt tartunk, ez vonatkozik minden olyan dologra - legyen az film, zene, könyv, vagy bármi más -, amiről itt hallottatok, és szerény személyem volt az, aki rábírt Titeket arra, hogy elolvassátok/megnézzétek/meghallgassátok! Nagyon szívesen venném a kommenteket, hozzászólásokat, vagy akár e-maileket azoktól, akik általam ismertek meg valamit. Az sem gond, ha nem tetszett az adott dolog. Kiváncsi vagyok a véleményetekre! :)

Címkék: film dolgaim

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://linnya.blog.hu/api/trackback/id/tr471458290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása