HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

január 2010
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Választék

Címkefelhő

Megint esik!!!

lény 2010.01.30. 11:27

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

Sok hír

lény 2010.01.29. 19:34

Mivel alig fél óra múlva a tv előtt KELL lennem, most nem írok nagyon hosszú bejegyzést. Tényleg csak a leglényegesebbeket.

Tegnap moziban voltunk az osztállyal és a Saját szavak [Freedom writers] című filmet láttuk. Nekem nagyon tetszett - olyannyira, hogy jövőhéten már meg is lesz dvd-n. :)
Röviden megfogalmazva; az erőszakról és a faji megkülönböztetésről szól. Most nem mennék bele részletesebben, lényeg, hogy ajánlom mindenkinek!

A következő dolog, amiről írni szeretnék, az az, hogy február 4.-e után kijön dvd-n a Vakrandi [Blind dating]!!!!! :D:D Amiről korábban már többször [?] is írtam. És a legjobb benne, hogy csak 1000 Ft, tehát nem is kérdés, hogy meg lesz-e vagy sem!? Jáááááááj de jó. :D:D:D

A mai záróhír pedig szintén filmhez kapcsolódik: jövőhét kedden visszatér a Mentalista! :D Méghozzá a 2. évaddal. :D Szóval rajongók, tessék nézniii! :D Én tuti nem hagyom ki. :)

Bocsánat, hogy mára nem "hoztam" több dolgot. Bár, még azt megemlíthetem, hogy voltam sétálni, méghozzá Ott, ahova hónapok óta elakartam jutni.
Jó volt, de legközelebb inkább melegben intézem a hosszú kiruccanásaimat.. :P

Címkék: sorozat film mozi dvd dolgaim

Szólj hozzá!

Ezzz.....

lény 2010.01.27. 19:47

Ezt nem mondod????????????????!!!!!!

Gyerekek, olyan dolgot tudtam meg.........
amit még jóóó sokáig magamban kell tartanom.

Ez....
nagyon durva. De tényleg.

Címkék: titkok dolgaim mások dolgai

Szólj hozzá!

imádom

lény 2010.01.23. 21:57

Igen, nagyon.
Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon...

Címkék: titkok dolgaim hülyeségeim

Szólj hozzá!

Jobban. Sokkal jobban. :)

lény 2010.01.21. 14:25

Nem szeretném elkiabálni, de ma már tényleg sokkal jobban vagyok, mint az elmúlt napokban. Most nem fáj a hasam, wc-n sem voltam még, és a közérzetem is sokkal jobb! :)
Az mondjuk eléggé elszomorít, hogy már javában tart A foci. Alig vártam már az idei labdarúgást, erre most arról is lemaradok.. :'( Bár még a holnap ott van.. És ha nem leszek sz*rul, akkor valószínű, hogy délután benézek. :)

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

Jöhet ennél rosszabb?

lény 2010.01.20. 11:28

Azt hiszem, nem.

Nem elég, hogy decemberben közel 3 hét kimaradásom volt a Suliban,
nem elég, hogy osztályozóvizsgákat kellett tennem,
nem elég, hogy matekból megbuktam félévkor,
most megint itthon vagyok, mert hasmenésem, hányingerem és gyomorfájásom van. Immáron 3. napja, ha a hétfőt is beleszámolom.
És nagyon szarul vagyok. Azt hiszem, ezen a héten már nem is megyek Suliba.
És ezt utálom!!!! Még a múltkori hiányzásom órai munkáit is alig pótoltam be, most kezdhetem előlről. :'( Arról nem is beszélve, hogy lemaradok a matek T.Z-ről, amit persze pont abból az anyagból írunk/írnak, amit nem tudok. Az összefoglalás ma is folyik, de attól, hogy lemásolom, ami F füzetében van, még nem fogok mindent megérteni.
Fáj a hasam, állandóan wc-re rohangálok és 3 féle gyógyszert szedek. Elegem vaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!
:'(:'(:'(:'(:'(
 

Címkék: szomorú dolgaim kérdem én

Szólj hozzá!

mostis

lény 2010.01.18. 07:52

Esik a hó..
Esik a hó..
:D:D:D:D:D

Címkék: most épp

Szólj hozzá!

Semmittevős hétvége

lény 2010.01.17. 14:48

Rég nem volt már olyan szombat-vasárnapom, amikor nem a tanulás körül forgott minden. De azért jó érzéssel tölt el, ha visszagondolok, hogy nem hiába tanultam annyit. :D Előreláthatólag az elkövetkezendő hét nem lesz nagyon megterhelő, és végre megint röplabdázhatok!!!!! :D Az elesésem óta aligha volt labda a kezemben.. :(
Sajnos emellett, a tesi órákon is ugyanúgy részt fogok venni, mint azelőtt. Ami nagyon nem jó, mert most valami kézen, vagy fejen átfordulást fogunk megtanulni. Amihez semmi kedvem. :((

Van egy csomó dolog, amiről hetek óta írni szeretnék. [Igen, írtam egy listát, ami épp itt van előttem, és segít abban, hogy semmit ne felejtsek el. :P]

A legelső dolog, amit főlírtam rá, egy magánhangzó. Ami rengeteg dolgot jutatt eszembe, de legelőször is azt, hogy; "Vajon mi van Vele?"
Mi lehet azzal a fiúval, akibe hónapokig belevoltam zúgva? Aztán egyszercsak eltűnt az életemből.. Azt sem tudom pontosan, hogy mikor láttam utoljára. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy hiányzik.
Az hiányzik, hogy nem tudom mi van Vele. Máskor bennem volt a tudat, hogy itt van a környéken és csinálja a dolgát. Vagy épp a Suliban van. De az az idő már elmúlt. Ugyanúgy, ahogy az iránta érzett szerelem is.
 

A következő feljegyzés is mindössze 1 betű.
Egy B betű, aminek láttára megint eláraszt a düh és az, hogy nem értem a dolgot. De erről nem is írok többet, mert úgysincs értelme. [A lapon különbenis "?" van mellette, azt jelezve nekem, hogy akarok-e egyáltalán szót ejteni róla...!?]

Nem túl meglepő módon a harmadik feljegyzés is 1 betű. [Ígérem, nem lesz több.]
Annak a fiúnak a kezdőbetűje, aki - mielőtt még beleszerettem volna - talált magának egy csajt a Suliból. Az ő kapcsolatuk persze azóta véget ért, és a csajszi hamar vadászott is magának másvalakit [a Suliból]..
A fiúról annyit, hogy a közelmúltban 2× is láttam. Ez persze nem jelentett túl sokat, mindössze meglepettséget, mert nem gondoltam volna, hogy a szakítás után még tartani fogják a kapcsolatot.

Mostanra ennyi. De még mindig van millió dolog, amiről szeretnék beszámolni, szóval ne lepődjetek meg, ha ma még írok. :)
 

Címkék: múlt dolgaim

Szólj hozzá!

Jóóóóóóóó kedv :D:D

lény 2010.01.15. 20:53

El sem hinnétek, mennyire vártam már ezt a napot. 1 hete csak az járt a fejemben, hogy; "Jaj, csak legyen már péntek.." És most végre eljött! :)
Tudjátok miért vártam? Mert ma nem kellett semmilyen dolgozat, felelés, vagy osztályozó vizsga miatt aggódni. Mostanra mindenen túlvagyok, és a matekot leszámítva minden sikerült is.
A francia dolgozatom 4-es lett, aminek kimondottan örülök. :D Ugyan félévkor csak 3-as leszek, a tanár szerint év végén - a tudásom alapján - meglehet akár a 4-es is. :D
A töri doga 3-as lett. Ez is nagyon jó, mert az eddigi TZ-im 2-esek voltak.
Fizikából 4-est kaptunk félévre, bioszból pedig 3-as leszek.
A többi eredményt [zeneirodalom, illetve gitár vizsga] majdcsak jövőhéten tudom meg. De őszintén szólva egyik sem érdekel túlzottan... :D

Ami viszont a matekot illeti...
Megbuktam belőle félévkor.
Ami hihetetlen abból a szempontból, hogy én még soha életemben nem buktam semmiből. Még félévkor sem.
Egyébként a dolog nem ért túlságosan váratlanul, mert számítottam rá, hogy az osztályozóm sz*r lett. :| Bánom, hogy elszúrtam, mert a tanár azt mondta, hogy a jegyeim alapján talán meglett volna a 2-es.
De tudjátok mi a legfurcsább? Hogy miután megtudtam, hogy bukta lesz félévkor, olyan jó kedvem lett, hogy magam is csodálkoztam rajta.
De most komolyan! :D A nap hátralevő részét végig röhögtük, meg elhülyéskedtük a többiekkel. :D És olyan jó volt... :D:D Még olyat is mondtam nekik, hogy milyen furcsa, hogy ilyen 'jó' hatással van rám a tudat, hogy megbuktam matekból. :|

Mára ennyi beszámoló épp elég volt, szerencsére mostmár talán kicsit lazább hét vár rám. :D Majd jelentkezem! :)

Címkék: bizonyítvány dolgaim ez~van

Szólj hozzá!

:@

lény 2010.01.12. 10:05

Kibaszottul elegem van. Szokás szerint mindenből.
Az emberekből, a vizsgákból, a dolgozatokból és a geci számítógépből is.
Ennek az időszaknak már soha nem lesz vége??????

Címkék: dühöngő dolgaim káromkodós

Szólj hozzá!

Doga doga hátán.

lény 2010.01.08. 15:35

Nem írok rengeteget [most tényleg nem], mindössze a lényeget.
A legfontosabb, hogy összejött nekem és F-nek a Suliban a 30% hiányzás, ami azt jelenti, hogy - elméletben - osztályozó vizsgákat kell tennünk a tantárgyakból.
Gyakorlatban szerencsére kedvezményesebb a helyzet abból a szempontból, hogy nem kell vizsgáznunk [kivétel francia], csak dolgozatokat írni, illetve felelni bizonyos anyagrészekből.
Ami azt illeti, jövőhéten max pénteken várhattok legkorábban bejegyzést, mivel a hét többi napján tanulni fogok.
Hétfőn töri és francia doga. Plusz francia szóbeli.
Kedden matek és fizika doga.
Szerdán zeneirodalom "vizsga" és valószínüleg biosz felelés.
Csütörtökön gitár vizsga.
A péntek pedig egyelőre szabad...

Címkék: dolgaim elfoglalt ez~van

Szólj hozzá!

Ebben minden benne van. De tényleg... :)

lény 2010.01.03. 18:58

Igen, néztem. És tetszett. :)

Címkék: zene tv dolgaim

Szólj hozzá!

Szilveszter 2009.

lény 2010.01.01. 14:38

Még csak fél 3 múlt. Teljesen olyan, mintha már este 8 lenne. De valószínűleg csak azért érzem így, mert a szobában teljes a sötétség, mivel Anyáék bespalettáztak. xD

Na de nem szeretném ilyenekkel "húzni az időt". Inkább belekezdek a 2009-es Szilveszteri buli beszámolójába! :D
A skacokkal [H és A] úgy beszéltük meg, hogy fél 6-kor találkozunk. Így én már fél 5 körül nagyban készülődtem, hogy minden oké legyen, mire elindulok. Ettem egy keveset, kikerestem a ruhát, amit felakartam venni [és végül fel is vettem], és előkészítettem a listámat, amire korábban már fölírkáltam, hogy miket kell elpakolni. :) Sürögtem-forogtam a szobában, aztán meg a fürdőszobában.
Negyed 6. Ekkor már tényleg az utolsó simításokat végeztem; átnéztem a tatyómat, hogy minden benne van-e, amire szükségem lehet, illetve cipőt vettem. Negyed után 5 perccel el is indultam, hogy időben a megbeszélt helyen legyek. :D Nos, én voltam az első, aki odaért, így még beszélgettünk kicsit Anyával. [Mert vele odaúton összefutottam és elkísért. :))]
Mikor végre mindannyian ott voltunk, indultunk B-hez. Talán fél óra alatt érhettünk oda, és kezdődhetett is a "buli". Először kicsit még meg kellett szokni, hogy ott vagyunk, ezért csak ültünk a szobában és arról dumáltunk, ki mit szeretne enni-inni. Ezt követően jött az ötlet, hogy nézzük valami filmet. Közös megegyezés alapján a Másnaposok mellett döntöttünk. A társaságból én voltam az egyetlen, aki nem látta, így én csak örültem neki, hogy végre itt az alkalom. Hiszen úgyis annyit hallottam már róla.. :)
A film után tv-re váltottunk. Kár volt, mert a Buliszervíz egy kib*szott sz*r film. Már elnézést a szóhasználatért. Szerencsére mind a 4-en így gondoltuk, ezért az első fél óra után át is kapcsoltunk máshová.
Kis idő elteltével már háromnegyed 12 volt, úgyhogy készülődtünk a koccintásra és átmentünk B-ék nappalijába, a szülőkhöz. [Akiket kb 3× láttunk az ott töltött.. közel 17 óra alatt.. :'D] A koccintás után B, A, H és az apuka még lövöldözött valami petárda félét az erkélyről, amiből én kimaradtam. Bőven elég volt nézni és hallgatni a fülsüketítő robbanásokat..

Ezt követően jött az órákra való "bezárkózás" B szobájába. Ugynais vagy 6 óráig ott voltunk bennt és filmeket néztünk. Először az Apák napját, ami - így utólag belegondolva - nem illett oda.. :S Ezt követte egy Jack Nicholson-os horror, a Ragyogás. Felirattal néztük, és H-val olyannyira féltünk, hogy sokszor nem is néztünk inkább oda.. :S Izgalmas volt, meg rémisztő, de azért nem bántam meg, hogy megnéztük. Bár a film alatt sokszor kirohantam volna a szobából.. :P
A vicces az, hogy utána hármunknak wc-znie kellett, de végül senki nem ment ki... :P
A Ragyogást az Igenember követte, mert a fiúk mindenáron azt szerették volna, ha hamar "túltesszük" magunkat az ijedtségen meg a félelmen. Jim Carrey tökéletesen elvonta a figyelmünket, szóval jó ötlet volt az Igenember. ;)
Ezt egy paródia [Horrorra akadva 3.] követte, amit H kivételével mindenki élvezett. :D Máig nem értem, miért nem tudott nevetni rajta... :S Ezen felbuzdulva, úgy döntöttünk, hogy a 2 is biztos ilyen szuper, ezért azt néztük meg. Hát, sajnos csalódnunk kellett, mert a nyomába sem ér!!! Sőt! Nagyon rossz volt, én az első 1 óra után már nagyon szenvedtem, és alig vártam, hogy vége legyen. De nem csak én voltam így ezzel; senkinek sem tetszett. Mindannyian egyet értettünk abban, hogy tele volt túlzásokkal, meg olyan dolgokkal, amik nem viccesek, hanem inkább gusztustalanok voltak.

Mikor az utolsó filmmel is végeztünk, már mindenki hulla fáradt volt.
Engem már 1 film megnézése is kifáraszt, nemhogy zsinórban 6!!! :O Az biztos, hogy több okból is emlékezetes marad a 2009-es szilveszterem. Egyrészt, mert nem otthon töltöttem, másrészt pedig, mert egy fikarsznyit sem aludtam!
Ha még azt is leírom, hogy hazaérkezésem után sem dőltem le, nem fogjátok elhinni.. Pedig tényleg így van! Magam sem értettem, hogy miért nem estem be azonnal az ágyamba.. Egyszerűen az volt, hogy hazaértem, átöltöztem és a Bátyámmal kibeszéltünk minden egyes filmet részletesen. Utána pedig teljesen felvoltam töltődve, és most itt vagyok. :D

Címkék: film érdekesség fáradt dolgaim év vége év eleje

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása