HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

wááá

lény 2011.03.05. 22:47

Úristenem, nem tudok már hova kapni!
Beszélek H-val, akinek rohadtul összejött mostanában minden, beszélek F-el, akire konkrétan kib*szott mérges vagyok H miatt és emellett még levelezek A-val is, mert délután nem tudtunk beszélni. De ez most elég bonyolult.. megint.
Ja és levelezek egy másik sráccal is, aki asszem akar tőlem valamit..

Hát mi van itt???? :D:D

Címkék: váratlan dolgaim hülyeségeim elfoglalt kérdem én

Szólj hozzá!

ajjjj :)

lény 2011.03.04. 23:22

Legutóbbi bejegyzésemet március 2-án írtam, valamikor 15.48 magasságában. De Ti ezt nem látjátok és valószínűleg nem is fogjátok, mert mikor elkezdtem azt a bejegyzést, épp arra vártam, hogy A válaszoljon msn-en. És időközben válaszolt, így inkább nem fejeztem be az írást, hanem Vele foglalkoztam, utána meg már minden tök más volt. :/ Vagymi :s

Egyébként arról kezdtem el írni, hogy a napokban úgy vettem észre, hogy 'jól vagyok'. Mármint olyan értelemben, hogy kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy A-val nem kezdjük újra.
Valahányszor elkezdek szomorkodni emiatt, mindig igyekszem az akadályokra gondolni, amiket nem nagyon tudnánk "leküzdeni" és ilyenkor mindig könnyebb lesz. És rájövök, hogy ennek talán tényleg így kell lennie..

Ha már itt vagyok, megosztom Veletek nagy vonalakban, hogy mikről beszélgettünk msn-en. :)
Először is felköszöntött - még egyszer. :)) Aztán beszélgettünk róla, hogy jól be kéne rúgnom ez alkalomból, de mivel F még mindig gyógyszereket szed, mondtam A-nak, hogy ez most elmarad, mert F nélkül nem züllök. :P Poénkodtunk, meg ilyesmik, de aztán komolyabb témára terelődött a szó..

Ugyanis valahogy szerettem volna felhozni Neki a szombaton tárgyalt dolgokat, de közben Ő megkért, hogy "töltsek ki" valami képet az adatlapján. pf..
Nem is reagált arra a mondatomra, hogy "Azon gondolkodtam, hogy folytatni kéne azt a múltkori beszélgetést".
Annyira szerette volna, hogy töltsem ki én is azt az izét, hogy nem is figyelt arra, amit írtam.. :s Mindegy.
Végül "jól" jött ki, hogy felhozta, mert így rátudtam kérdezni, hogy mi a faszért ismerősök megint az exével?
Persze nem ilyen módon.. :P
Tettem a hülyét és - mint aki nem tud még róla - megkérdeztem Tőle, hogy miért ismerősök megint. Pontosabban megkérdeztem, hogy "Nem úgy volt, hogy törölted mindenhonnan?"
Erre A azt felelte, hogy "De de nemrég megbeszéltük a dolgokat mert bocsánatot kért"
Közben még beszéltünk arról a hülye képről, amihez mellesleg én nem is tudtam írni hozzászólást, mert a drágalátos exe tette ki az üzenőfalára és mivel NEKEM NEM ismerősöm, nem is tudok írni hozzá.
Nem mintha annyira szerettem volna.. pff :@

Nos, ezt a volt barátnős ügyet nem akartam annyiban hagyni, így kedvesen megemlítettem A-nak, hogy akkor ezek szerint nem haragtartó. Erre Ő ilyet ír, hogy "Nem mondtam hogy az vagyok. Csak nem felejtek"
Jó, biztos... Annyiban hagytam inkább, mert nem akartam az exe miatt vitatkozni.

Aztán megint felhoztam a szombati beszélgetést. Megkérdeztem Tőle, hogy jutott-e valamire azóta, mire ilyet ír: "Babám én elmondtam mit gondolok ha tudnál megoldásokat a dolgokra akkor jó lenne de én ilyen gyerek szerelembe nem akarok esni mert már nem erre vágyom"
Először is, kurvára nem tetszett, hogy 'lebabámozott'.. Másodszor pedig, mi az, hogy gyerekszerelem???? :@
Één hülye, barom, állat és minden más.. nem kérdeztem rá erre, pedig rohadtul kiváncsi lettem volna, hogy mit válaszolt volna..
De mivel felkaptam a vizet, nem erre koncentráltam elsősorban, hanem arra, hogy végre tisztázzuk, hogy ha nem jövünk össze újra, akkor mi a fene legyen? Maradjunk barátok/haverok?
Lehet, hogy Neki egyértelmű, hogy mi van "ilyen helyzetben", de nekem nem...

Sikerült jeleznem Felé, hogy közel sem vagyok már jó hangulatban.. Kissé lekezelően írtam Neki a következőket: "Jó, én se azt mondtam, hogy essünk gyerek szerelembe. Csak meg szerettem volna beszélni, hogy most mi van.
De nincs semmi. Illetve nem lesz semmi. Ennyi."

Ezután megkérdezte, hogy miért vagyok befeszülve? Írtam Neki, hogy nem vagyok, csak utálom, mikor nem tudok kiigazodni rajta..
Erre kérdezte, hogy összekavart-e? És hogy ha igen, akkor mivel?
Leírtam Neki, hogy nem tetszik, hogy amikor találkozunk, elmondja mindennek a volt csaját, aztán az bocsánatot kér és minden el van intézve. Meg hogy "Persze nem sok közöm van hozzá, szóval mindegy"
Utána megint a szombati beszélgetés "folytatására" tereltem a szót, de A egyszerűen nem fogta fel, hogy mit akarok rajta megbeszélni!?
És miután leírtam Neki, hogy azok után, hogy leírta, amit gondol és én is leírtam, már nincs mit megbeszélni, azt írta, hogy "Jó akkor most megint én vagyok a köcsög a szemét és még sorolhatnám, tudom."
Fúúú, nem hiszitek el, hogy ezzel mennyire felbaszta az agyam..
Írtam Neki, hogy én 1 szóval se mondtam ilyet és nem is gondolom így, erre Ő azt írta, hogy "dehogynem".
És... ááááá úgy Neki tudtam volna esni, de nem szerettem volna még jobban (?) összeveszni Vele, ezért próbáltam higgadt maradni, amennyire lehetett.
Kérdeztem Tőle, hogy miért csinálja ezt, mire Ő azt felelte, hogy "mert te is ezt csinálod".
"Besérülsz meg mittudomén. Olyan hülyén beszélsz."
Írtam Neki, hogy nem akarok veszekedni, meg hogy mikor korábban felhoztam a szombatit, nem is reagált rá. Erre először elkezdett kérdezősködni, hogy mikor? Most amikor beszélünk, vagy sms-be?
Aztán meg kivágta magát, hogy azért nem reagált, mert várta, hogy mondjam, hogy mit szeretnék.
...

Ezután megpróbáltam kideríteni, hogy mire értette, vagy hogy értette, hogy "hülyén beszélek"? A válasz a következő volt: "Hát nem is az hogy hülyén csak olyan megsértődötten vagy hogy mondjam nem úgy ahogy szoktál"
Szerencsére "észnél voltam", így nem szalasztottam el az alkalmat, hogy megemlítsem Neki, hogy szerintem bonyolult ez a se veled - se nélküled "kapcsolat", ami közte és az exe között van.
Erre mit ír? Hogy "nem se veled se nélküled mert nem vagyunk együtt."
És... ááá legszívesebben írtam volna Neki, hogy jó, elhiszem, hogy nem vagytok együtt, de kibaszott idegesítő, hogy like-ol minden hivatkozást meg kiírást, amit kiteszel. Sőőt, még hozzá is szól egy csomóhoz.. És nem képes leszállni rólad! :@

De persze nem írtam.. Az kell még, hogy valami féltékeny libának tartson.
Ehelyett azt írtam, hogy "Gondoltam, hogy nem vagytok együtt, ezért is írtam idézőjelbe a 'kapcsolat'ot."

És ennyi.
Itt befejeződött a lényegesebb dolgokról való beszélgetés. Vagyis inkább veszekedés, mert azt hiszem, mindketten kiakadtunk egy picit a másikra..
De én úgy voltam vele, hogy ha most nem tisztázunk 1-2 dolgot, akkor legközelebb már nem "lehet". :s És annak külön örültem, hogy A intézte úgy - akaratlanul (?) -, hogy "tudomást szerezzek" arról, hogy az exe megint az ismerőse.
Másképp ugyanis lehet, hogy én hoztam volna föl és az nem lett volna olyan jó, mert A tudta volna, hogy még mindig figyelgetem az adatlapját..
Szóval ez jól jött ki. :)

Az viszont a mai napig rohadtul idegesít, hogy arra a "gyerekszerelmes" dologra nem kérdeztem rá. :|
Ezek szerint én valami kis futó kaland voltam Neki? Egy pisis, akivel elszórakozgatott egy darabig, aztán dobta?

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása