HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

Választék

Címkefelhő

De kaki...

lény 2008.05.14. 18:52

Azért utálok náthás lenni, mert utána tök nehéz visszarázódni a régi kerékvágásba... :S De végülis ma elég könnyen ment, csak megint a gondolat, hogy holnapra lecke van... Sőt! Magolnom kell sokat, mert először össze kell dobnom egy önéletrajzot, meg tanulnom kell a földrajz T.Z-re. :( Úgyhogy már búcsúzom is. pá

Ja igen; úgy néz ki, a sorozataimról is lemaradok... :(:( [brühümm..]

Címkék: dolgaim hülyeségeim

Szólj hozzá!

ej

lény 2008.05.13. 18:41

De sz*rul néz ki az úgynevezett 'emo-s' szivecske. [<3] Áhh, pedig másra nem telik...

Az imént elfelejtettem leírni, hogy tegnap volt a TV-ben a Kis hercegnő. Nem, nem a Neveletlen hercegnőre gondolok, de ha már témánál vagyunk, az is jó volt naggyon. Bár az elejét lekéstem, mert Börgibe voltam. :) Sebaj, lesz még remélhetőleg. Amúgy elég  nagy hülyeségnek tartom, hogy nem adták le előtte az 1. részt. Bezzeg a Harry Potter trilógiát, ami nem is az, mert nem csak 3 része van, mindig 'egybe' adják le egymás utáni hétvégéken.

Címkék: tv dolgaim hülyeségeim

Szólj hozzá!

Na végre!

lény 2008.05.13. 18:36

Igen, na végre ismét jelentkezem.:) De nincs túl sok időm, mondandóm viszont annál inkább!!! Legelőször is az, hogy SZERETEMM... <333 Egyre jobban :) :) Pedig nemrégiben volt egy időszak, amikor kissé 'meginogtam'... De ennek vége, mert rájöttem, hogy a másik fiú nem érdekel, és ha egy percre végigfutott az agyamon, hogy milyen lenne vele, az is csak azért volt, mert vele álmodtam, és mert sokan mondták, hogy összeillenénk, meg ő is félreérthetően viselkedett... DE ez már nem számít.

Inkább kinyögöm, hogy kissé [sőt BAROMIRA] kezdek betojni, mert a nyakamon van a töri írásbeli... Ugyanis az én drágalátos Sulimban minden év végén vizsgák vannak, amolyan 'felkészítés' az érettségire... pffff Neméntaláltamki.

Sajnos a gép még mindig nem javult, szerintem most csak jó napja van, és megengedi, hogy megosszam az idetévedőkkel, hogy mostanában nem leszek... Csak max info órán tudok majd pár sort írni, ha a tanár nem foszt meg az internetezés örömétől. :)

Jaj nekem; a gitár vizsga is rögvest itt van.. De ahhoz valamelyest hozzászoktam a 6 év alatt, mióta pengetgetek... :P

Ésés náthás vagyok, immáron egy hete, mert sikerült begyűjtenem Balatonon egy jókis megfázást... Mentségemre legyen mondva, vagy szólva, nem tudom hogy szokták mondani, hogy NEM VOLT FŰTÉS, így este a szobában fagyoskodtunk... Meg rettegtünk a bogaraktól/rovaroktól, egyszóval minden mozgó, nem emberre emlékeztető lénytől... :)

ÁáÁ.. mit akartam még??? Ja igen; tök jó dolog blogolni :) Csak mióta inkább ide öntöm ki minden gondolatomat [na jó azért nem mindet...], lusta vagyok az eredetibe is leírni. Köztudott, hogy lassan írok [de szépen!:)], és nincs kedvem nekiülni... Pedig a kézírásos Napló annyiból jobb, hogy majd előtudom venni százmillióbillió év múlva, és rácsodálkozhatok az akkori kézírásomra. :P Tök muri.

És ma kedd van. A kirándulás óta levagyok maradva 'naptárilag', így nem tudom, hogy ma van-e Életképek!? Pedig aztat szeressem... V-nek abban igaza van, hogy folyton telefonálnak, és nem történik semmi, de engem attól függetlenül leköt. Meg tök jó a magyarhangokat látni. Értitek hogy értem???

Jee holnap meg Dr. House. <333333 Csííípemm :):)

Tök fura, illetve nekem nem, de ennyi írás után, azaz inkább olvasás után, mert Én írok, Te meg olvasod:). Szóval azt akarom mondani [írni], hogy biztos feltűnt már, hogy az írásom, meg talán a fogalmazásom kissé kilóg a sorból. Arra próbálok célozni, hogy én nem úgy írok, mint a mostani 'fiatalság'.
Azaz így--> Naon jo vt a tegnapi buli, sztem mehetünk hnap is...
Nálam ez a mondat így nézne ki--> Nagyon jó volt a tegnapi buli, szerintem mehetünk holnap is.
Nem értem a 'mai' embereket... Lehet, hogy én lusta vagyok a Naplómba mindent leírni mégegyszer, de mások meg lusták leírni egy szót normálisan. Lassan ott tartunk, hogy a Sulis füzetekbe/dolgozatokba is 'hiányosan' írnak... [*értelmetlenül néz maga elé*]

A betegeskedésemre visszatérve holnap attól még megyek, mert lázam nincs... [még ;)] Semmi kedvem visszarázódni. :S Már előre látom, hogy mindenki azt kérdi; "Mi bajod volt? Meggyógyultál?" Na nem baj, majdcsak túlélem valahogy... :)

Címkék: gondolatok vegyes boldog dolgaim hülyeségeim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása