HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

Választék

Címkefelhő

ez tetszik ^^

lény 2008.10.19. 16:58

És hamár megasztár, akkor íme Puskás Peti vadiúj klipje, ami nekem tartalmilag, szövegileg, kinézetileg is nagyon bejön. :)
 

Címkék: zene

Szólj hozzá!

Megasztár

lény 2008.10.19. 16:27

Tegnap is néztem, két kapcsolgatás, reklám, meg egyebek között. Én hülye elfelejtettem, hogy Showder Club van a COOL-on, így arról lemaradtam. Szerintem a mostani Megasztár-jelöltek között igenis vannak jók. A két kis 13 éves csajszit már rég hazaküldtem volna, mert szerintem ennyi idősen nem a TV-ben a helyük. Aláírom, hogy van hangjuk, de korai ilyen fiatalon ennyi mindent bevállalni.

Na jó, pár szót a zsűriről. Eddig egyiket sem ismertem igazán. Olyan értelemben, hogy tudtam, ki kicsoda-micsoda, de semmi több. Mostanra sikerült rájönnöm, hogy Friderikusz Sándor egy bunkó. Olyan szinten lealázza az embereket, hogy azok akár fel is adhatják álmaikat miatta. Szerencsére a másik 3 zsűritag talpraesett, így alkalom adtán mindig beszólnak neki, és jelzik, hogy nem kéne túlzásba vinni a parasztkodást. Eszenyi Enikőt nagyon megkedveltem. Úgy viselkedik a versenyzőkkel, mintha az anyjuk lenne. Tőle is kapnak kritikát, de csak építő jellegűt. Segíti a csapatot, és ez nekem nagyon tetszik.
Mester Tamásról különösebb véleményem nem volt eddig. Nem tartottam olyan 'hűdenagy' énekesnek. Meg azok a tollak a fülébe... xD De most kezdem nagyon megkedvelni. Ő is mindig szivatja Fridit. :))

Címkék: tv megasztár dolgaim

Szólj hozzá!

Ifjú GóLyA

lény 2008.10.18. 20:17

Vagyok tegnap óta. :))) Mert gólyává avattak. :P Életemben nem éreztem ilyen jól magam. Mikor a bálnak vége lett, jött a DISCO, és az is isteni volt. Kitáncoltuk magunkat kellőképpen. :D:D Buli után beültünk még páran kajolni, ODA. De Ő nem volt ott. Sajnos. Pedig szerettem volna, ha látja, mennyire boldog vagyok. Nagyon jól éreztük magunkat, oltári volt.
Ja, és... ma nem voltam Suliba. :))) :$ Ez az idei második alkalom, hogy távol vagyok az órákról. :P Magyarul, most lógtam másodszorra. :D
De psssssszt, ez T I T O K !!! :) :)

Címkék: boldog dolgaim

Szólj hozzá!

Átlagos

lény 2008.10.16. 16:24

Lassan már tényleg ott tartok, hogy V É G E !!!! Végre nem úgy gondolok , ahogy eddig. Kezdek kiábrándulni Belőle. Ha hiszitek, ha nem, a Suli rengeteget segít. És az is, hogy mostmár kezdem felfedezni Benne a hibákat... Mert rohadtul nem olyan, amilyennek én képzeltem.

Címkék: dolgaim ez~van

Szólj hozzá!

lény 2008.10.15. 17:41

Szólj hozzá!

Ti ezt nem érthetitek...

lény 2008.10.14. 15:12

Egy év múlva ugyanitt, csak MI 3-an. :-)

Címkék: hülyeségeim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása