HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

Választék

Címkefelhő

LemaradáSOKK

lény 2008.11.09. 16:52

Te jóóó ég!!! 4.-e óta nem írtam!?!?!? Elnézést kérek mindenkitől...
Ennek okát ne kérdezzétek, valószínüleg lefoglalt az Isi. Ami ugyan nem tükröződik 100%-ban a jegyeimen, de ígérem; igyekszem javítani. :) Nos, vannak lemaradásaim, kezdve a múlt heti Megasztártól egészen az ehetiig. :P Hihhetetlen számomra, és még most sem sikerült megemésztenem, hogy az az idióta zsűri azt a vietnam-i kis *********-ot juttatta tovább Karcsi helyett. :( Márcsak azért sem értem, mert Mester Tamásnak volt egy beszólása, miszerint a nézők igazán figyelembe vehetnék azt is szavazáskor, hogy ki az az énekes, aki megállná a helyét egy külföldi világsztár előtt. Kérdem én; ha így gondolja, mi a szarért azt a 10-en akárhány éves kis csajt juttatta tovább???? Tudatában vagyok annak, hogy Karcsi is fiatal, de tűz és víz a két énekes kinézetileg, korilag, hangilag, meg minden szempontból. !!!!!!!! Kicsit, sőt nagyon dühös vagyok, mert valahányszor meghallom a nevüket, mint továbbjutókét, legszívesebben darabokra törnék egy-két tányért.
Hamár Megasztár, akkor nem hagyhatom ki, hogy természetesen azzal a döntéssel sem értek egyet, amit múlt héten hoztak a zsűri tagok. A két énekesnő közül nem Tamarát juttattam volna tovább. Szerintem Sonja-nak jobb hangja van, de azzal nyugtatgatom magam, hogy neki már lesz jövője a zene világában...

Címkék: megasztár dolgaim

Szólj hozzá! · 1 trackback

200 Ft. - A szavazás lezárult!!!

lény 2008.11.04. 16:11

Ebből következik, hogy megszületett a 'döntés.' És jíííhááá, a Lánchíd lesz a jővő év elején bevezetett 200 Ft.-os érme hátoldalán. :))
Van bizonyítékom is ;) ; 

A Lánchíd lesz a 200 forintos érmén
 

Közel százezren szavaztak a győztes motívumra

 
Budapest, 2008. október 27. – A vártnál többen, csaknem kétszázezren vettek részt a Magyar Nemzeti Bank szavazásán, ahol a leendő 200 forintos érme képét lehetett kiválasztani. A szavazatok több mint felét a Lánchíd szerezte meg, így legrégebbi és legnépszerűbb Duna-hidunk szerepel majd legújabb érménken.

 A két héten át tartó szavazáson a lakosság tetszését leginkább a Lánchíd (52%) nyerte el, majd a fehér gólya (18%) és a Megyeri-híd (13%) következik. Negyedik lett a fakopáncs (8%), utolsó előtti a cifra kankalin (6%), a sort pedig a kövér daravirág (3%) zárja.

 A forint történetében először fordul elő, hogy egy pénzen szereplő motívumot azok választották ki, akik nap mint nap kézbe veszik majd. A szavazáson résztvevők magas száma azt mutatja, hogy a lakosság valóban fontosnak tartotta, hogy elmondhassa véleményét és részt vehessen az új 200-as kialakításában.

 A papírpénzről érmére váltás hátterében elsősorban a nemzetgazdasági megtakarítás és az a hosszú távú jegybanki cél áll, hogy az MNB megkönnyítse a lakosság majdani átállását az euróra. Az érme leghamarabb 2009 első félévében kerülhet forgalomba. A kétszáz forintos bankjegy – várhatóan 2009 végéig – szintén törvényes fizetőeszköz marad.

MAGYAR NEMZETI BANK

 

Címkék: pénz érdekesség dolgaim közérdekű közlemény

Szólj hozzá!

ja és...

lény 2008.11.03. 19:40

azt el ne felejtsem, hogy [az én adataim szerint] ma 1 hónapja vannak együtt...

Címkék: szomorú

Szólj hozzá!

Vissza a régi kerékvágásba...

lény 2008.11.03. 16:03

Tulajdonképp annyira nem is volt vészes a mai nap. De még nincs vége. Negyedkor megyek tovább, egy különórára. Hurrá..
Szerencsére csak egy tantárgyból volt felelés, de abból se engem hívtak ki. :) Így most tényleg nincs okom a panaszra. Leszámítva, hogy néhány hülye buzi idióta [és még sorolhatnám a jobbnál jobb jelzőket] osztálytársam azzal töltötte a nap felét, hogy a fejemre húzta a kapucnimat. pffff nem is vagyok rájuk büszke.. Nem baj, mindenki tudja, hogy milyen szinten vannak szóval inkább no comment. :P
Talán a legemlítésre méltóbb dolog, hogy K is úgy viselkedett, hogy attól totál kiakadtam. De olyannyira, hogy legszívesebben behúztam volna neki egyet. Kár, hogy Ő sokkal erősebb... :P Így nem lett volna túl sok esélyem. Na de mindegy, nem is tudom, mi volt megint ez a "kilengés". Egy időre tényleg ELÉG AZ ELLENKEZŐ NEMŰEKBŐL!!!! Mert csak fájdalmat okoznak, kihoznak a sodromból, és nem hagynak nyugodtan élni...
wáááhhhh

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása