HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

Választék

Címkefelhő

Klasszikus

lény 2008.12.07. 17:06

Mindössze fél perc, de annyira jóó :)

Címkék: zene ünnep

Szólj hozzá!

Ne :'(

lény 2008.12.07. 15:32

A tegnapi döntőben Krisztián esett ki. :'(
Sírtam. Mert annyira megszerettem, és nem gondoltam volna, hogy Ő fog távozni. Mint, ahogy tegnap írtam, legfőképpen azért sajnálom, mert egy ideig most a TV-ben se látom majd. :(
Az szinte 100%, hogy Viktor fog nyerni. Pedig én Dávidot jobban kedvelem. Nem baj, a fő, hogy Krisztián eljutott idáig, és az már biztos, hogy lesz jövője. :)) Már alig várom a CD-jét. :D

Olyan aranyooos :)

Címkék: megasztár szomorú dolgaim ez~van

Szólj hozzá!

Miku :)

lény 2008.12.06. 13:16

Kellemes Mikulást, és sok-sok ajándékban gazdag Ünnepet kívánok minden erre-járónak! :)

Teljesen hihetetlen, hogy ez az év is ilyen hamar elrepült. :) Már 4 hónapja Suli van, pörgés, leckék, dogák... És alig 3 hét múlva Karácsony! Mivel ez az első olyan Kari, amit már itt blog.hu-n is 'ünneplek', úgy gondoltam, év vége felé készítek majd egy összegzést. Felidézem az elmúlt 12 hónap eseményeit.

De előtte agyon izgulom magam a mai Megasztáron is. :) Bízom benne, hogy Krisztián nem esik ki, bár tudom, hogy Viktornak van a legnagyobb esélye a győzelemre.
Nem akarom, hogy vége legyen.. Olyan jó lenne minden szombaton nézni, és hallgatni, amint ez a három srác énekel. :)

Címkék: megasztár ünnep dolgaim

Szólj hozzá!

Hihetetlen

lény 2008.12.03. 18:28

Nem fogjátok elhinni, kivel/kikkel találkoztam!!!! A Megasztáros srácokkal!!! :D:D Nem kell a szöveg, én mindhármat imádom, de legfőképpen Krisztiánt. :))) Tőle még autógrammot is tudtam kérni, mégha nagyon igyekeztek, akkor is. :)))
Olyan boldog vagyok. :)

Címkék: megasztár boldog dolgaim

Szólj hozzá!

Helyzet

lény 2008.12.02. 16:56

 

Oké, elismerem, ez az 5 nap kimaradás nem megszokott tőlem. Hogy őszinte legyek, nem is tudom mi foglalt le olyannyira, hogy pár percem sem maradt a blogolásra. Tartozom beszámolókkal, ígyhát gyorsan bele is vágnék a közepébe. :)

L Ü S Z I  V É G R E  V A L A H Á R A  K I E S E T T ! ! ! ! ! És én ennek sokkal jobban örülök, mint annak, amikor Hiennek kellett távoznia. Mert Hien legalább nem volt elájulva magától, és nem játszotta [annyira] az eszét, mint "Lüszikécske". Olyan rossz érzés, amikor kinyitja a száját, és én nem tudok átnyúlni a TV-n, hogy kicsit helyre rázzam... [Ha értitek, mire célzok :P ] Eleve, mi az, hogy amikor Tilla megkérdezi tőle, hogy mit szól a zsűri véleményéhez, ilyet szól, hogy; "Szerintem most is jól énekeltem". És utána persze nem hagyhatja ki azt az öntelt vigyort sem, amit állandóan láthatunk tőle, rögtön az után, miután mutogatta a kamerába, hogy 'szavazzatok rám'. Úúúúristeeeen!!! Ha belegondolok, hogy eleinte még kedveltem is...
Azt hallottátok, amikor a Napló Extrába volt vele egy interjú? Azt mondta, hogy ne mondjanak róla semmit az emberek, amíg nem találkoztak vele személyesen. Innen üzenem, hogy addig jó neked, amíg nem találkozunk!

Na, most, hogy sikerült kicsit kidühöngnöm magam, jöhetne a 27-ei firkálmányom megmagyarázása. De szemét, és önző módon [csakhogy magamat is szidjam], NEM fogok beavatni senkit annak a bejegyzésnek a rejtelmeibe. :-) Legalább is most még nem.
Azért minden egyes titkomat mégsem tudhatja egy éppen erre járó... :P
Ezesetben maradnak a találgatások, vagy az, hogy megpróbáljátok kitalálni, ki is vagyok én valójában?! De az eltartana egy darabig, és különbenis! Halkan megsúgom; akkor SE derülne ki, mire írtam le 'néhányszor' azt, hogy "Nem lehet".

Lássuk csak, mi van még, amiről nem tudtok...
Á! Kiolvastam a Coelho-könyvet. :)) Márvagy egy hete, na de nem számít. Örülök, hogy ismét a kezemben lehetett egy könyv, amit nem Suliban kellett használni. A közeljövőben igyekszem többet olvasni.
Jövőhét hétfőre úgyis felvan adva az Antigóné, amihez ugyan semmi kedvem, de kicsit megnyugtat a tudat, hogy mindössze 40 oldalról van szó. :P

Viszont; attól, hogy kicsit kevesebbet írtam mostanság, az életem nem változott, így megyek is, mert holnapra van tanulnivaló. :-( Annak ellenére, hogy könnyű napom lesz.. :S
 

Címkék: boldog dolgaim

2 komment

süti beállítások módosítása