HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

Választék

Címkefelhő

Évforduló

lény 2008.06.21. 20:12

Most figyelem, hogy immáron 2 teljes hónapja van blogom. Ez igenis sok idő, büszke vagyok [magamra]. :)

Címkék: hülyeségeim

Szólj hozzá!

Ami eddig kimaradt...

lény 2008.06.21. 20:10

Nem is húzom-halasztom tovább, mert visszaolvastam a hosszas kimaradásom előtti utolsó bejegyzést, és azt véltem felfedezni, hogy Visegrádról nem meséltem el semmit. :S

Nos, annyiról talán már volt szó, hogy csak a Suli DÖK-ösei, valamint a kiemelkedően jó tanulók vehettek részt a kiránduláson. Komolyan mondom, nem is hittem volna, hogy Visegrád ennyire közel van! Szinte percre pontosan 1 óra alatt odaértünk. És hála az égnek, megúsztuk az esőt is, mert csak addig esett, amíg a buszban utazgattunk... :):)

Hát mit mondjak, a sofőr elég f*sz volt... Azt még csak-csak megértem, hogy nem lehet felállni, meg járkálni út közben, de nála kajálni, sőt hátrafordulni sem lehetett! Ha valaki "megszegte" ezeket a 'szabályokat', rögtön mind a 4 tanár ráförmedt... [pfff...]

Tulajdonképp túl hosszas beszámolót nem tudok tartani, mert csak egy izgalmas dolog történt. Életemben, azaz életünkben először BOBoztunk V-vel. Tudjátok, amikor egy kis autó-szerüségbe kell belegyömöszölni magad, aztán egy "sines" pályán kell hullámozni. :P

Bevallom, először tartottam az egésztől, és többször végiggondoltam, hogy akarok-e menni!? De aztán erőt vettem magamon, és azt mondtam; "Vágjunk bele!" Nem bántam meg, igazi élmény volt. Jól éreztük magunkat.

Annak nem örültünk, hogy 2 órával előbb értünk haza, de a nap végén ez sem volt olyan rossz, mert a kirándulásra kapott pénzből beültünk a Burger Kingbe. :)

Élményekkel teli, kalandos napot könyvelhettünk el. :)

Címkék: kaland dolgaim

Szólj hozzá!

Visszatértem! :)

lény 2008.06.21. 19:58

És mivel immáron a Sulinak is VÉGE, gondoltam ilyen jókis narancssárgával írok. :):)

 

Nagy örömmel jelentem, hogy ezennel sikeresen újralett telepítve a számítógép. Ideje volt már... Szegény, egy teljes évig se bírta ki velünk. :S Remélhetőleg mostanában legalább minden második nap sikerül új bejegyzéssel előrukkolnom. EZÚTON IS ELNÉZÉST MINDENKITŐL, HOGY ILYEN SOKÁIG NEM VOLT 'VÁLTOZÁS'. Nos, így hirtelen azt sem tudom, hol kezdjem, hisz nem tudom pontosan mikor jártam erre utoljára!?

 

A biziről csak annyit, hogy a tavalyihoz képest rontottam... :( És megpróbálom jövőre jobban összeszedni magam. Az utolsó 4 évben belekéne húzni. Bratyóm mázlista, mert mostanra túlvan az érettségin. Jól sikerült. :) Büszke vagyok rá, mert az utóbbi pár évben megkomolyodott, és ő is elkezdett tanulni.

 

 

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása