HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

Választék

Címkefelhő

Egy ritkajólsikerült nap :)

lény 2008.12.11. 17:31

Nem is húzom az időt, rögtön belevágok a közepébe, mert a holnapi napot is hasonlóan jól szeretném eltölteni.
Tehát, 1. óra történelem. Felelés. Először H-t hívta ki a tanár, majd miután kiderült, hogy H nem tanult [ :'( ], én voltam a második 'kiválaszotott'. És mivel készültem az órára, boldogan kifáradtam felelni. Megérte, ugyanis, 5-öst kaptam!!!! :D :)))
Ezután [illetve pontosabban a történelmet követő o.fő után] idegen nyelv következett, ahol szódogát írtunk, ami szintén 5-ös lett!!! :)) Nagyon boldog voltam, és óra után értesítettem Anyát is, hogy ő is örülhessen. :) Az osztályban sokan csodálkoztak, hogy ennyire összeszedtem magam. Kicsit én is megvoltam lepődve a szódolgozat eredményén.
4. órában matek T.Z.-t írtunk, ami tuti biztos nem sikerült olyan jól, mint a felelésem, illetve a röpdoga, de azt azért nem hinném, hogy 1-es lesz. Szerencsére matekból nem állok szarul, így nem aggódom, mi lesz, ha roszul sikerült.
És végül [ugyanis a kémia tanár betegsége miatt ma csak 5 óránk volt] egy fincsi kis nyelvtan doga a képzők/jelek/ragok főszereplésével. Szerintem ez sem lesz rosszabb 3-asnál.

Boldog vagyok, hogy ez a csütörtök ennyire jól sikerült. :) És ha belegondolok, majdnem minden napom lehetne ilyen, csak kicsit több időt kéne a tanulásra fordítani...

Címkék: boldog dolgaim

Szólj hozzá!

Na ez nem véletlen :)

lény 2008.12.10. 17:00

Szerettem volna már tegnap leírni - de rajtam kívül álló okokból csak most jutottam hosszabb időre géphez - , hogy milyen jól alakult a napom ahhoz képest, hogy szinte egyik órára sem készültem.
A nap elalvással indult [mint, ahogy az az elmúlt hetekben lenni szokott...], majd miután jelzőre beértem a Suliba, örültem, hogy egyáltalán élek még, így nem törődtem a matek lecke másolásával... Szerencsére csak minuszt kapunk érte, de azt se jó beszerezni. Eleinte azt hittem, direkt hagyott ki minket [engem és a padtársamat] a tanár, és majd utólag hozzánk is odajön. De nem így lett. :-) Tehát a matek óra kipipálva. :D
Ezután következett az idegen nyelv, amiből ugyan írtam valami kis firkát a füzetbe, de az sem volt elfogadható lecke. És lássatok [ezesetben inkább olvassatok :P] csodát; n e m  ellenőriztük. :)) Szóval, ezt is megúsztam. :P
3. óra; kémia dolgozat. A szünetben lementünk pár csajjal a tanáriba, hogy lebeszéljük a tanárt, mondván, még nem foglaltunk össze. [...] Már épp befelé nyomulnánk, amikor egy másik tanár megkérdi, kit keresünk? Rövid időn belül már az osztálytermünk felé haladtunk, hogy megosszuk a többiekkel; elmarad a doga. :) Ugyanis beteg a tanárnő. :D
És itt még nincs vége! Az elmaradt kémia doga után következett az irodalom óra, aholis úgy tudtam, felelünk majd. És tartottam tőle, hogy engem hív ki **** bá. De meglepő módon elmaradt a felelés, mert megkaptuk a múlheti dolgozatokat. Egy esszét kellett 2× 45 perc alatt összeütni. 4 jegyet kaptunk rá, ami nekem a következő; 2;3;4;5. :D A kettes lehetett volna 3-as is, annak jobban örültem volna, de még mindig jobb ez a 4 jegy, mint a feleletem lett volna. :))

Szóval, úgy érzem, ez a mai nap igenis egyfajta jelzés volt arra, hogy az élet szép, és kikell élvezni minden egyes percét. Törekedni kell a boldogságra, mégha olykor [vagy akár igen gyakran] úgy is érezzük, hogy kilátástalan a helyzet. :)

Címkék: boldog dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása