HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

Választék

Címkefelhő

Karácsonyi zenék

lény 2008.12.27. 19:17

Amiket legalább egy hónapja előtérbe helyeztem a Karácsony miatt. :)

- Barbee: Hógömb
- Josh Groban: Believe
- Lola: Ünnepelj ma velünk
- Mariah Carey: All I want for Christmas is you
- Völgyesi Gabi: Ünnep
- Wham: Last Christmas
- Josh & Jutta: Szép Karácsony
- Brenda Lee: Rocking around the Christmas tree
- Zséda: A szürke patás
- LL Cool J. feat Jennifer Lopez: All I have
- Neoton família: Ha elmúlik Karácsony
- TNT: Fehér Karácsony
- Annimal Cannibals: Csak Karácsony

Címkék: zene dolgaim

Szólj hozzá!

ez meg az

lény 2008.12.27. 13:59

Nem túl meglepő módon, amennyire nem volt kedvem menni, annyira jól éreztem magam a vendégségben. :)) És mivel legfőképp Karácsony alkalmából mentünk, én is kaptam ajándékot. Egy Rexona dezodor-csomagot, amihez még öv is volt. Annak örültem a legjobban, mert így már 2 övem is lesz. :D

Odafele úton a Rómeo & Júliát olvastam, mert annyira tetszett a film, hogy meghozta a kedvem. Úgyis kötelező ez is.. :P Anya szerint nem jó, hogy a modernizáltat láttam először, mert lehet, hogy így nem fog majd annyira tetszeni az eredeti, jelmezes film. Van benne valami.. Mert azért a színész-gárda sem egy utolsó szempont. ;)
Eleinte erősen gondolkodtam rajta, hogy inkább átkapcsolok máshova, mert kissé váratlanul ért, hogy olyannyira a mai világra készült ez a film, hogy kard helyett fegyverrel folynak benne az akció jelenetek. De később egyre jobban tetszett, mert a szöveg nagyrészt ugyanaz maradt.

Mostmár biztos; nem megyünk a Szilveszteri bulira. Anyáék nem engednek. :( Így idén is itthon leszünk a családdal.

 

Címkék: film dolgaim

Szólj hozzá!

Friss hír

lény 2008.12.25. 19:05

Miszerint holnap vendégségbe megyünk. Hurrá.. Nincs kedvem. Mert így rohanhatok hajat mosni, hogy ne legyen annyira pocsék. A másik, hogy nem szeretek én menni, mert utána nekem kell hazajönni, és az olyan fárasztó...
Tudom, a lustaság beszél belőlem, de tényleg nincs kedvem kimozdulni. Sokkal kényelmesebb itthon várni a rokonok érkezését, mint nekem elcaplatni hozzájuk... Ráadásul az tök idegesítő, hogy mikor ők jönnek, én folyamatosan körbeugrálom őket, de amikor én vagyok a vendég, ők megse mozdulnak. Kivéve egy embert.

Anya hajat szárít. Akkor addig megnézem, van-e valami kedvemre való eledel, és majdcsak utána vizezem be a hajam. :P

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

Karácsony másnapja

lény 2008.12.25. 18:56

Először is egy jó hír; a fa végül nem maradt üresen! :P Most is pár méterre van tőlem, de már pirosban meg fehér fényben pompázik. :) Ma már csillagszórót is tettünk rá, amitől szegény kutya kellőképpen megijedt. :S Ja és most - nem megszokott módon - a fa a mi szobánkban van. Pedig Anyáékéban jobban elférne..

Na de pár szót az ajándékokról! Én személyszerint 2 harisnyát, egy gyertyát, [nagy meglepetésemre] fülhallgatót, hajcsattot, az S.O.S. Szerelem! c. filmet, egy Coelho- könyvet [Tizenegy perc], övet, és pizsit kaptam. :))
Sajnálatos módon az öv nem ér át [nem vagyok dagííí!!], ezért majd elvisszük kicseréltetni. De a szándék a lényeg. :)
Bratyóm nagyrészt filmekkel gazdagodott, F pedig új hajvasalót kapott. Anyáék dezodorokat, bon-bont kaptam [kb]. (:

Hűha, ez a nap is úgy eltelt. !! Szokás szerint alig csináltam valamit... Olvastam magazinokat, átpakoltam egy fiókot, és TV-ztem. Asszem ezután bekapok valamit, pakolászok, 20.00-kor pedig leülök, megnézem a Rómeó + Júliát Leonardo DiCaprioval. :)) És ennyi. Egy nappal megint kevesebb van hátra ebből az évből. [apropó; az összegzést nem felejtettem el, csak inkább szilveszter környékére tervezem megosztani a néppel :P ]

Tényleg... nemrég beszéltem egyik osztálytársammal, aki elhívott egy Szilveszteri bulira. Persze semmi ilyen vad kiruccanás, ahol majd mindenki elhánnya magát a sok piától, meg hasonlók. Én nem vagyok züllött.. :P
Szóval, olyan buli, ahol még szülők is lesznek, meg az osztálytársaim egy része. De Anya nem igazán akar elengedni. :( Bízom benne, hogy Apa beleegyezik, és most az egyszer nem itthon töltöm majd az Óév utolsó, illetve az Újév első perceit. :)) Elvileg, ha nem megoldható, hogy értünk jöjjenek, még ott is aludhatnánk, de én még így is örülök, ha elengednek, nem hogy még ott is alszom... Bár ahhoz amúgy se nagyon lenne kedvem.
 

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

2008. December 24.

lény 2008.12.24. 16:32

Azzal kezdeném, hogy mindenkinek [aki erre jár] Örömben, Szeretetben, Ajándékban gazdag Boldog Karácsonyt kívánok!

Miért van az, hogy ez a nap mindig lassan telik?
Én úgy gondoltam, nem hagyom, hogy ez most is így legyen, és majd egész nap filmet nézek, vagy rendet rakok itt-ott, hogy addig is teljen az idő... Most épp a Stuart Little kisegeret nézem fél szemmel, de nem köt le olyannyira, hogy elvonja a figyelmem a Karácsonyról.
Szegény fa itt áll mellettem alig néhány méterre, és arra vár, hogy valaki feldíszítse... Ugyan kicsit megszokhatta már, hogy 'megváratjuk', mert tavaly sem volt igazi fánk. Nem fogunk kiadni holmi 10-20 ezreket csak azért, hogy egy-két hétig itt hulljon a lakásban. Más úgy, hogy a szobát nem borítja el a fenyőillat, de ezen már igazán nem múlik. :)

A menüről még nem is beszéltem. :-) Anya reggel óta megsem állt, folyamatosan a konyhában sürgött-forgott. Nem hiába!
A leves[eke]t [legényfogó leves, halászlé] tegnap megcsinálta, így azzal már nem kellett foglalkozni. Helyette inkább beiglit sütött, rántott halat készített, valamint majonézes krumplit és hagyma salátát. Azért kicsit mi is besegítettünk; Anya befogott minket krumpli pucolásra. :))

Nem tudom mikor jön a Jézuska, de ha megoldható, igyekszem még egyszer jelentkezni, csakhogy beszámoljak róla, mi mindent kaptam... :P



Címkék: ünnep dolgaim

Szólj hozzá!

Akkor hogy is van ez?

lény 2008.12.23. 17:39

Rájöttem, az amit K iránt éreztem, csak valami fellángolás volt. Illetve talán még most is az. Mert olykor-olykor én is úgy viselkedem, mint aki akar tőle valamit.. De rájöttem, ez nem komoly. Talán csak azért volt, mert körülöttem sok ember bepasizott - köztük a testvérem is - , és mivel úgy érzem néha, mintha ő is akarna valamit, nem 'ellenkeztem'. De nem történt semmi köztünk, csak puszi-váltások, de azok is csak szigorúan barátiak voltak, és nem csak ő kapott tőlem, illetve ő sem csak nekem adott. Szóval, lehet, hogy kicsit vonzódom hozzá, de semmi több! Ez nem szerelem.
A következő idézet pont ide illik. Ugyanis K rendes, kedves, de nem helyes annyira, hogy belezúgjak.

"Többé nem titkolhatom...
Hallgass meg, el kell mondanom;
Igazán bírlak téged.
De ami nincs meg, pont az a lényeg!"
/No Thanx/
 

Címkék: dalszöveg dolgaim ez~van

Szólj hozzá!

egy csepp magánélet.

lény 2008.12.23. 16:19

Azt se tudom, hogy kezdjek neki.
Van egy fiú a Suliban. Aki az utóbbi időben nagyon megtetszett. Eddig nem érdekelt, mert hosszú haja volt... és hát hogyis mondjam.. nem állt neki valami jól. De mióta levágatta...
Szóval, oda akarok kilyukadni, hogy kezdem egyre jobban megkedvelni, ami nem jó. Mert egy ideig nem szeretnék szerelmes lenni. Viszont, ha így haladok, az leszek megint. És utána megint csalódok, és minden kezdődik előlről.
Úgy tervezem, a szünetben változtatok egy kicsit. Újítok, ha úgy tetszik. Aztán meglátjuk, ki mit szól a változáshoz, és hogy hogyan tovább.
Mindenesetre, ha továbbra is jár röplabdára, elkezdek vele dumálni.. Egy kis beszélgetésbe nem lehet belehalni. :P

Különben annyit már elárulhatok Róla, hogy 18 éves, bal kezes [<33], egy Vadasparkban dolgozik, tehát nagy valószínűséggel szereti az állatokat. :)

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása