HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

Múlthét

lény 2010.03.28. 16:44

Szokás szerint megint kevés időm van írni, így aztán ne számítsatok nagyon hosszú beszámolóra.
Legutóbbi bejegyzésemben leírtam, mi minden várt rám múlt héten. Mostanra szerencsére a nagyján túlvagyok, de azért az elkövetkezendő 2-3 napot is szeretném már túlélni..
Na de, ami a múltheti dolgozatokat illeti; kettő elmaradt!!! :D Ugyanis a fizika tanárnak kiment a fejéből, a matek tanárral pedig beszélt néhány évfolyamtársam. Így aztán csak a franciát "kellett" megírnom, ami sajnos elég gyatrára sikerült. Eredményt ugyan még nem tudok, de én nagyon úgy érzem, hogy 1-es lesz.. :( Elég nehéz volt!

A röplabdameccsről most csak annyit, hogy utolsók lettünk [4.-ek], ami azt hiszem "érthető" abból a szempontból, hogy profik ellen játszottunk. Nem is nagyon gondoltunk bele, hogy lehet esélyünk jobb helyezést elérni, hiszen nekik heti 3-4 edzésük van, ellentétben a mi heti 1 alkalmunkkal.
Én azért nem voltam letörve, jól éreztem magam. :D Csak az bosszantott, hogy egy hülye kopasz **** ott üvöltözött torka szakadtából a meccs alatt. Elég zavaró volt, hogy folyamatosan az ellenfél nevét kiabálta más fiúkkal együtt.

És végül a hangversenyről: sajnos nem úgy sikerült, ahogy azt elképzeltem. Illetve, ez hülyén hangzik, mert nem képzeltem el, csak azt hittem nem fogok annyira izgulni, hogy itt-ott összevissza pengetek majd.. Hát sajnos így történt. Iszonyatosan remegett a kezem, és bármennyire próbáltam nem odafigyelni rá, folyton az járt a fejemben, hogy még hány sor van hátra a darabból.
Voltak rontásaim és ezek annyira elszomorítottak, hogy azóta folyton a szerdai fellépés miatt aggódom. Félek, hogy ott is béna leszek, és mindenki hallja majd, ha hibázom.. :'(

Címkék: dolgaim ez~van

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása