HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

Húsvét

lény 2010.04.04. 12:54

Idén ezt a képet találtam a legmegfelelőbbnek a Húsvéti bejegyzésemhez. :D Szerintem nagyon aranyos, remélem Nektek is tetszik. :)

Tulajdonképpen nem terveztem túl hosszú írkálást mára, mert még tart a rendrakásom. :P De nagyon jól haladok, mert már csak pár papírt kell elhelyeznem valahol. :)

Egyébként, hamár a Húsvét szóbajött az előbb, ezúton kívánok Minden Olvasómnak KELLEMES HÚSVÉTOT! :D Sok locsolóval, és tojással. :)
Nállunk csak holnap lesz a nagy "Húsvétozás", mert holnap jönnek rokonok és P [F pasija - lény]. Rendhagyó ünnep lesz úgy érzem, mert ők nem voltak még 'egyszerre' nállunk. :)
Én már várom, mert nem csak nagy locsolkodás, meg "ismerkedés" lesz, hanem - megkésve ugyan, de - szülinap ünneplés is. :D Méghozzá az enyém és F-é.
Nem ígérem, hogy holnap leírom a nap eseményeit, de az elkövetkező 2 napban biztos megosztom Veletek a történteket. :)

Címkék: ünnep dolgaim

Szólj hozzá!

Tavaszi "szünet"

lény 2010.04.03. 18:17

Direkt tettem idézőjelbe a szünetet, mert egyszerűen nevetségesnek tartom azt a 2 napot, ami Tavaszi szünet néven fut. Gondoljatok bele; ha a hétvégét és a Húsvét hétfőt nem számoljuk, akkor rohadtul csak 2 nap marad [péntek, kedd], amit tavaszi szünetnek lehet nevezni. :@ És ez annyira felbosszant! Beledöglenének 1 hétbe? Egyetlen hétbe, ami alatt talán tényleg kitudnánk pihenni a Suli fáradalmait?

Annak viszont nagyon örülök, hogy az idő ennyire jóóó! :D Ma voltam is kicsit sétálni, ami nem tett túl jót a lábamnak. :S Úgy néz ki; megint lesz a lábujjamon hólyag. :|
Lassan már menni sem fogok tudni, mert a hólyag mellett vannak egyéb lábfájdalmaim is. Hála a csütörtöki sportnapnak, amiről azt hiszem nem is számoltam még be, így aztán megragadom az alkalmat. :)
Idén is a megszokott sportokra lehetett számítani, amikben ugyanúgy, mint tavaly, idén is résztvettem. [Gondolok itt a röplabdára és a kosárra.] De én hülye idén bevállaltam a kötélmászást is! És amiatt szenvedek már második napja. Sajog kezem-lábam, mert a csütörtökit leszámítva, vagy' 2 éve nem másztam kötélre. És nem is fogok többet, az is biztos! Csak azért mentem el a versenyre, mert ígyis-úgyis "kiválasztottak" volna, ugyanis G azt mondta, hogy ha nem jelentkezik senki, akkor beszél a tesi tanárral és majd ő választ. Így aztán jobbnak láttam magamtól jelentkezni, mint megvárni a tesi tanár választását..
Szerencsére nem volt annnyira gáz a kötélmászás, mint gondoltuk, de ettől függetlenül én biztos kihagyom jövőre!

A sérüléseimre visszatérve; a jobb lábam ugyanott fáj, mint ahol a novemberi elesésemkor is, a bal pedig lábszártájékon érzékeny. :S Szerencsére cipőben nem nagyon voltak érzékenyek, de pl alváskor nem tudok 'ráfeküdni' a jobb bokámra, mert annyira fáj. :(

Nos, azt hiszem a mai napra márcsak egy jó nagy adag filmidézet maradt hátra, amit egy másik posztba írok le. :)

Címkék: sport dolgaim

Szólj hozzá!

h

lény 2010.03.31. 22:49

El sem tudjátok képzelni, mennyire megkönnyebbültem.
Minimum 1 hete arra vártam már, hogy a mai napon sikeresen túllegyek. És végre eljött ez a perc! :D Hogy otthon csücsülök a fotelban és írok ide. Végre nem az jár a fejemben, hogy "Jaj, ott lesz az a rengeteg ember.. És nekem előttük kell játszanom. Nem fog menni.. Félek.." Hanem az, hogy holnap már csütörtök, és tulajdonképpen már csak a hülye kötélmászás miatt vannak aggodalmaim.. :/ Ugyanis holnap sportnap, és mivel senki más nem vállalta el a kötélmászó versenyen való részvételt, kénytelen voltam én jelentkezni.. Elég rég kellett fölmásznom, így aztán bízom benne, hogy ennek ellenére holnap nem vallok kudarcot.. :S
Mivel véééégre a Tavaszi szünet is itt van már, lesz időm többet írni, szóval hamarosan számíthattok hosszabb beszámolóra! :)

Jóéjt.

Címkék: dolgaim megkönnyebbült

Szólj hozzá!

Szösszenetek

lény 2010.03.29. 18:51

 Bárcsak jönnél...
   bárcsak itt volnál.

Tudod; jó Veled..
Nem kell már senki más nekem.
Csak álmodj tovább, csak álmodj tovább Velem..





Vele minden jó, Vele minden szép..

Hiába                                                                                                          
minden;                                                                                                        
part
és az                                                                       Jöhet bármi,
ég.                                                                               folyton várni,
Egyedül                                                                          egyhelyben állni
valahogy                                                                            nem tudok már.
nem olyan                                                    Csak szállni tovább..
szép..
Hiányzol.
                                                                           

Címkék: dolgaim most épp

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása