HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

június 2009
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Választék

Címkefelhő

Pénz állt a házhoz :)

lény 2009.06.30. 18:52

Ez alatt azt értem, hogy megszületett a 3 napos dolgoz[gat]ásom gyümölcse. :)) Ugyanis szombattól hétfőig minden nap besegítettem Apának a melóban, mert határidőre kellett kész lennie. Reggel 11 körül már ott voltam F-el és kb 4-5 körül jöttünk el. Eleinte csak segítettünk előkészülni a munkára, majd pedig ragasztottunk és festettünk is.
Ma pedig megkaptuk a fejenkénti 10.000 Ft-ot. :)) Amiért megdolgoztunk. Szóval én már írom is a listámat, hogy [most az egyszer] minnél előbb elkölthessem a pénzem... :P Íme egy kis ízelítő, mi mindenre szeretnék költeni;
- mozi
- ruha
- kaja [ez alatt azt értem, hogy csajokkal Mekizni pl.]
- könyv
- film
Aztán majd meglátjuk, mit találok még a boltokban jó áron.. :Đ

Ja igen, hamár pénznél tartunk; gondolom mindenki, vagy legalábbis sokan találkoztak már a fém 200-assal.. :) Én személy szerint még nem éltem át ezt az "élményt", de kiváncsi leszek, mennyire tudom majd megszokni, hogy nincs többé papír 200-as... :(

Címkék: pénz dolgaim

Szólj hozzá!

lény 2009.06.27. 19:21

Épp Michael Jackson-t hallgatok... Még most sem fogtam fel teljesen, hogy meghalt.
Nem voltam fanatikus rajongó, de megrázott a hír. Akárki akármit mond, Jacko legenda volt. És biztos vagyok benne, hogy még évtizedekig fennmarad a neve.
Azt sem tudom, mit írjak!? Az egyik leggyönyörűbb száma megy, amitől mingyárt sírni kezdek. Felfoghatatlan, hogy egy ember élete ilyen hamar véget érhet.. Hiába a kórház közelsége és a gyors mentőautó, ha akkor, ott, abban a percben nincs ott... És ez a legszörnyűbb. Hogy bármikor bekövetkezhet. Hiába eszik valaki egészségesen, hiába jár rendszeresen orvoshoz.. Néha az elővigyázatosság sem ér semmit.
És mindenki csak akkor ébred rá, hogy mik valójában az értékek, amikor már elvesztette őket..
 

Címkék: gondolatok szomorú dolgaim

Szólj hozzá!

Meghalt Michael Jackson

lény 2009.06.26. 14:46

Az ötvenéves énekest szívleállással szállították kórházba, az orvosok már nem tudtak segíteni rajta. Csak a pénteki boncolás után lehet megmondani, mi okozta pontosan Michael Jackson halálát.

A TMZ Los Angeles-i bulvárlap információi szerint szívroham gyanújával kórházba szállították Michael Jacksont, aki a kórházban meghalt. Michael Jackson már eszméletlen volt, és nem lélegzett, amikor a mentők megérkeztek Holmby Hills-i bérelt házába, közölte az AFP. A mentők szóvivője csak annyit mondott, hogy a beteget a UCLA Medical Centerbe szállították, amely két mérföldre, vagyis alig pár percre van a háztól, ahol rosszul lett, de a kórházban az orvosok már nem tudták megmenteni.

Magyar idő szerint éjjel fél kettőkör a megyei halottkém hivatala bejelentette, hogy Michael Jackson halott. A halottkém szerint a halál időpontja helyi idő szerint délután 2 óra 26 perc. Az első szakértői vélemények szerint a halál oka a keringés összeomlása volt, pontosabbat csak a boncolás után lehet majd mondani.

A CNN értesülései szerint Michael Jackson családtagjai a halál után egy órával a kórházban voltak, ahol akkor már több száz rajongó gyűlt össze. Többen mécseseket és virágokat helyeztek el a kórház bejáratánál. A CNN képei alapjén nem csak Los Angelesben, de például Harlemben is az utcán emlékeznek az emberek Michael Jacksonra.

/forrás: internet/

Címkék: váratlan megrázó közérdekű közlemény mások dolgai

Szólj hozzá!

A hónap híre

lény 2009.06.24. 13:39

Bezár a Bem mozi

Június végén bezár a budapesti Bem Mozi. A Margit híd budai hídfőjénél található mozi 1908-ban Helios néven nyílt, később Admirálnak majd Adriának nevezték. A Bem nevet az államosítás után kapta. Tulajdonosa a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló Budapest Film lett, 1999-től a Kántor László vezette Budapest Filmstúdió, majd szintén a Kántor László nevéhez fűződő Új Budapest Filmstúdió Kft. üzemeltette. 2009 június 6-án pályázatot írtak ki a Bem mozi ingatlanának megvételére, és mivel ez nem tartalmazza a kikötést, hogy moziként kell tovább üzemeltetni a helyiséget, megszűnhet a még letétező két budai művész mozi egyike (a másik a még üzemelő Tabán).

 

Címkék: jövő mozi váratlan közérdekű közlemény mások dolgai

Szólj hozzá!

Én erről miért nem tudok???

lény 2009.06.23. 10:02

Apák Napja
június harmadik vasárnapja

"Az amerikai eredetű apák napja közel egyidős az anyák napjával, s bár Magyarországon nem tudott gyökeret ereszteni, a világ számos országában egyenrangú társa a család többi tagjának ünnepével." /forrás: www.unnep.eu/

Már tegnap is figyeltem egy ezzel kapcsolatos kiírást a zeneszoveg.hu-n. De ma már biztos vagyok benne, hogy "létezik" Apák Napja, mert egy világnapos oldalon is ki volt írva..
Ez milyen mááár? Úgy értem, ezt miért nem tették közzé tv-ben? Én miért csak most szerzek tudomást erről? Úgy néz ki, lesz mit bepótolnom...
Szeretlek Apu!!! :):) Jövőre nem marad el az Apák Napja!

Címkék: ünnep érdekesség váratlan dolgaim

Szólj hozzá!

rémlik?

lény 2009.06.22. 21:38

Emlékeztek még október 26-ára? Hogy mit írtam akkor? Kiről? Miért?
...
Ahogy beleolvasgatok a régebbi írásaimba, elég sok dolog eszembe jut. Újra átélem a történteket, csak más szemszögből. Van, ami szép emlék marad, van, amit soha nem felejtek el, annyira szörnyű volt..
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a múltat le kell zárni. Akármennyire fáj, túl kell lépni rajta. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem könnyű, nekem több hónapba telt, mire lezártam. De csak akkor lehet boldog a jövőnk, ha átlépünk bizonyos dolgokon..
Oda akartam mindezzel kilyukadni, hogy amit 2008. október 26-án írtam egy bizonyos dobozzal és a emlékeztető dolgokkal kapcsolatban... azt a mai napig szinte elő se vettem. Még mindig megvan, és jó darabig meg is lesz, mert sok szép dolgot eszembe juttat. De lezártam és továbbléptem.
Mindenkinek így kellene tennie, hogy jobb legyen az élete...

Címkék: emlék gondolatok múlt dolgaim

Szólj hozzá!

Esik eső...

lény 2009.06.22. 15:38

Nálunk per pillanat, mintha szünetet tartana... De ha most fognám magam, és elkezdenék készülődni, hogy "Na akkor viszont csakazért is elmegyek!", biztos folytatná.. :P Ezért aztán nem is nagyon strapálom magam.. Azért a hajamat kivasalom, hogy mégse legyek nagyon szakadt.. :P
Tegnap ugyanis a többiekkel [azokkal, akikkel elég jóba vagyok az osztályból] elmentünk Msz-re. Persze csak azért, mert amikor még mindenki otthon volt, épp nem esett. Szerintem utána sem volt vészes, én élveztem az időtől függetlenül. :) De jó lenne, ha legközelebb már napsütésben találkoznánk és mennénk sétálni... :) Mindössze 2 óra volt az egész, de valahogy nekem mégis többnek tűnt. Mikor már hazafelé tartottunk, rendesen belehúzott az eső, így szerintem mindenki elgondolkodott magában azon, hogy "mit is keresek én itt ilyen időben?" :) De mondom, ha a hajamnak nem ártana semmit, talán most is kinnt lennék a szabadban. :))
Az eső sokszor fáradékonyabbá teszi az embert, csak úgy, mint az erős napfény. Én inkább tehetetlennek érzem magam.. Mikor már végre eltervezem, hogy elmegyek ide-oda, az idő beleköp a levesembe! Pedig ma tényleg jó lett volna valamikor délelőtt elmenni egy kicsit... Anya persze biztos nem engedte volna, hogy esőben barangoljak - ami érthető is... Sebaj, ha valamelyik nap képes leszek időben felkelni [tehát legalább 10 előtt], akkor legfeljebb sapkát és kapucnis pulcsit veszek és úgy vágok neki a "világnak". Az eső azért is jó, mert olyankor az emberek kedve elmegy a kimozdulástól, ezért nem lesz akkora a tömeg. :D
Bár, tegnap elég sok kocogót láttam, akik marhára letojják, hogy milyen az idő. Az ő céljuk az, hogy megvalósítsák a tervüket. A többiekkel poénból meg is tapsoltunk egy idősebb férfit, aki egy szál gatyában és egy melegítő fölsőben rótta a köröket... :) Szegény persze nem értett semmit, szerintem azt hihette, hogy idióta túristák vagyunk. Vagy [ami talán valószínűbb] hülye gyerekek, akiknek nincs jobb szórakozásuk, csak a másikon kacagni.. De most nehogy azt higgyétek, hogy bunkó módon a képébe röhögtünk!! Ilyenről szó sincs! Én mondtam a többieknek, hogy tapsoljuk meg, ezzel tiszteletünket jelezve felé, amiért ilyen időben is képes futni.. :)

A nap végén olyan dolgot tudtam meg, amit mostanáig nem sikerült feldolgoznom. Egyszerre különös, fura, ködös és kissé hihetetlen is.. Alvás előtt is eszembe jutott, de szerencsére nem akkora horderejű, hogy ne tudjak aludni se.. Ráadásul én valójában "nem is tudok semmit", F mondta el bizalmasan. Annyit elárulhatok, hogy nem vele kapcsolatos. :) Bár mostanság vele is annyi minden történt...

Az alvásra visszatérve; elég jól aludtam, ahhoz képest, hogy még mindig szögek állnak ki az ágyamból bizonyos helyeken.. Én mondom, nem a legkényelmesebb, az tuti. De abban nem gátol, hogy szépeket álmodjak... :) :-)
Mostanában többször előfordult, hogy az o.fő helyettesem szerepelt az álmomban. Ami persze nem rossz dolog, azok után, hogy beszámoltam róla mennyire megkedveltem idén. :)
De tegnap este mi történt!?!? Konkrétan jártunk az álmomban. Nem törődve a korkülönbséggel és mások véleményével. Valamikor hajnalban fel is keltem, de aztán egyáltalán nem volt nehéz visszaaludni azzal a gondolattal, hogy mik jártak alvás közben a fejemben.. :)
Élveztem. És még most is elmosolyodok, ha rá gondolok...
Persze másnak nem mondom el, mert onnantól kezdve nem lenne megállás. Így is gyakran jelzésszerű megjegyzéseket tesznek, amitől aztán kicsit tartok, nehogy meghalljon valamit G. [Mostantól kezdve így írok róla, hisz neki is kell valami 'becenév' :P]

Ami a mai napot illeti, jóformán alig csináltam valamit a gépezésen és az evésen kívül. Valamikor dél környékén megnéztem egy fél órás riportot a Szex & New York-al kapcsolatban, aztán ennyi. Így aztán ideje csinálnom valami hasznosabbat is, nehogy anélkül múljon el ez a nap. ;)

Címkék: álom eső titkok váratlan dolgaim mások dolgai

Szólj hozzá!

Esős délután

lény 2009.06.20. 19:05

Ha nem esőben kellett volna eljutnom a legközelebbi bevásárlóközpontba, talán nem is zavart volna annyira az eső. De mivel úgy kellett, nem örültem neki túlzottan... Nem volt annyira vészes, csak a hajam miatt zavart nagyon. V-nek elég sokszor ki is csavarta a szél az ernyőjét, amin jókat nevettünk a többiekkel.. :P
Most biztos felmerült bennetek a kérdés, hogy ha annyira zavar az eső, minek megyek én 3 lánnyal bevásárlóközpontba? :P Hát azért, mert elterveztük, hogy megnézzük moziban a Megint 17-et. :))  A jegy megvétele után siettünk kaját is venni, hogy ne késsük le a film elejét. A kezdeti zavargások ellenére én jól éreztem magam, mert a film nagyon jó. Eleinte kissé nehézkes volt a leülés, mert nem tudtuk, hova szól a jegyünk.. pf.
Szerencsére a film előtt sok bemutató és reklám volt, ezért nem maradtunk le semmiről. A csajokkal már tervezzük, hogy legközelebb a Nász-ajánlatot nézzük meg Sandra Bullock és Ryan Reynolds főszereplésével.
Az utóbbi időben nagy mozi-fanatikus lettem. :)) A Nász-ajánlaton kívül még van egy film, amit szívesen megnéznék, de nem bánnám, ha arra már egyedül ülnék be. Mégha múltkor elég kevesen is voltunk a teremben [mikor a Boltkóros naplóját néztem], nem bántam meg, hogy egyedül mentem el. Nekem igenis jól esik néha egyedül lenni. És kell is az... :)
Minden esetre, akinek van 1000-1500 Ft-ja, és szereti a filmeket, annak ajánlom, hogy a nyári szünet alatt legalább egyszer üljön be akár családdal, akár barátokkal, vagy egyedül is, mert mozizni jó dolog! :Đ

Címkék: film mozi eső dolgaim

Szólj hozzá!

2008 vs. 2009

lény 2009.06.19. 13:45

2008. év vége:                                                             2009. év vége:

irodalom: 3                                                           irodalom: 4
nyelvtan: 3                                                          nyelvtan: 4
történelem: 2                                                       történelem: 3
I.id.nyelv: 3                                                         I.id.nyelv: 4
matek: 2                                                             matek: 3
informatika: 3                                                       informatika: 4
fizika: 2                                                               fizika: 3
biológia: 3                                                            biológia: 3
kémia: 3                                                              kémia: 3
földrajz: 2                                                            földrajz: 3
ének: 4                                                                ének: 4
rajz: 5                                                                 rajz: 5
technika: 4                                                           II.id.nyelv: 3
tesi: 4                                                                 tesi: 4
 

Címkék: bizonyítvány dolgaim év vége

Szólj hozzá!

Rendrakás kipipálva :P

lény 2009.06.18. 22:28

Nem teljesen vagyok késsz a pakolgatással, de egy része már készen van, így nyugodtabban alszom. :P Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy rendet rakni igenis jó dolog! Egyrészt azért, mert legalább kidobod a fölösleges dolgokat, és több helyed szabadul fel, másrészt pedig nekem ilyenkor mindig előkerülnek régóta keresett dolgaim. :Đ Holnap az asztalomra kéne időt szánni, mert tele van könyvekkel és rengeteg-rengeteg ruhával... :P Muszáj szórtírozni, mert kell a hely a dolgaimnak. :)
Továbbá, a holnapi napra egy kis sétálást is tervezgetek, ezúttal egyedül.. Most még gőzöm sincs, merre fogok menni, de majd kitalálok valamit. ;) Lehet, hogy ez a mostani kiruccanás nem lesz hosszú, mert elég meleget mondanak, így könnyen megeshet, hogy nem várom meg, míg felforr az agyam, hanem hazajövök. :P De azért igyekszem nem elkerülni a Napot, mert szeretnék kicsit lebarnulni.. :P

Na de rátérnék a jelenre. :)) Ma volt az Évzáró, amit kicsit vártam is, de inkább csak túl akartam lenni rajta. Sokak szerint nem volt olyan hosszú, lehet, hogy én csak azért éreztem annak, mert unalmas volt, és közben teljesen máson járt az eszem.. :P Mikor végre kimondta a várva várt mondatot az Igazgató nénicske, még nem volt felhőtlen a boldogság, mert egy fantasztikus hegedű-szót végig kellett hallgatni zárásul, a Szózat előtt... pfpf Utána viszont csiga-lépésekkel elindulhattunk az osztályterem felé. [Én ezzel kapcsolatban elsütöttem egy poént, mert az Ig. azt mondta, hogy az osztályfőnök kíséretével mehetünk föl, de mivel a mi o.főnk beteg volt, a helyettessel indultunk el. Én meg benyögtem H-nak, hogy akkor mi itt maradunk, amíg az o.fő meg nem gyógyul.. xD]
Na de komolyra véve a szót, miután felértünk, az én imádott osztályfőnök helyettesem kiosztott 3 jutalomkönyvet, melyekből 1 engem illetett. :)) Őszintén mondom, hogy nagyon meglepődtem és örültem neki, hogy a közösségért végzett munkámat így értékelték. :Đ
Ami a bizonyítványt illeti, annak is örültem, hiszen idén egyetlen egy 2-esem sem volt. :))) [és az nagy szó, jólvan? :P] majd holnap leírom a tavalyi és az idei eredményeimet, hogy Ti is láthassátok a különbséget. ;)

Címkék: váratlan dolgaim év vége

Szólj hozzá!

Új mánia

lény 2009.06.18. 10:53

Az elmúlt pár napban rákattantam a Szex & New York-ra. Elvégre, jobb később, mint soha.. :$ Valójában nem is tudom, hogy eddig miért nem néztem!? Biztos attól tartottam, hogy majd mit szólnak Anyáék?... Régebben volt olyan, hogy nem tetszett nekik, hogy annyi sorozatot bámulunk F-el.. Ami, azért valljuk be, nem is a legjobb időtöltés.. :)
Mostanra már leszoktam a "szappanoperáknak" is nevezhető adásokról, és csak ezeket nézem;
- A mentalista
- Legjobb évek
- Szívek szállodája [néha]
- Szex & New York [mostanában..]
- Dr. House
- Szellemekkel suttogó [ezt is mostanában]

Jólvan, nem tagadom, azért ez sem kevés, de azt bizton állíthatom, hogy NEM VAGYOK SOROZATFÜGGŐ! :P

A barátok köztről már jóideje "leszoktam", eleinte csak azért, mert leckét írtam abban az időben, de mostanában már sikeresen meg is utáltam a sorozatot, mert kiszámítható és unalmas..
 

Címkék: sorozat dolgaim

Szólj hozzá!

Tervek

lény 2009.06.17. 15:50

A mai napi program lehetett volna színesebb is, de akkor korábban kellett volna hajat mosnom. :| Ugyanis lett volna kedvem kicsit elmenni egyedül. Tegnap F-el mentünk el erre-arra. :)
Most épp arra várok, hogy H visszajöjjön, mert eltűnt msn-ről, és már 10 perce semmi hír róla. :| Nem várok túl sokáig, mert még bekell fejeznem a rendrakást, amit pár órája elkezdtem. :)

Mostanában olvasni is sokszor van kedvem, de mindig eszembe jut, hogy ott vannak a kötelezők.. Így soha nem kezdek bele másba, hanem kivárom, hogy megkapjuk a listát a holnapi Évzárón, és bízom benne, hogy olyan könyveket is találok majd rajta, amik őszintén érdekelnek. :))
Szerintem ez az elmenősdi holnapra halasztódik. Majd egy délelőtti órában kimozdulok. :P
 

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

UTOLSÓ NAAAP :Đ

lény 2009.06.15. 20:08

Végre! El sem hiszem, hogy túl vagyok ezen a tanéven. Pedig, ha visszagondolok az elejére, elég rég volt, tehát nem mondhatom, hogy hamar elment.. Csak egyszerűen furcsa, mert ilyenkor eszembe jut, hogy már csak 3 évem van a Suliból. És ez azért elszomorító, akárhogy is nézzük... Épp a tegnapi sétánkon beszéltük ezt a lányokkal, hogy reméljük, érettségi után nem az lesz, hogy mindenki új életet kezd, és az együtt töltött éveket kidobjuk az ablakon. Nem akarom, hogy érettségi után évekig ne lássuk egymást, csak majd az 5 éves osztálytalálkozón... Nekem már a mai nap is rossz volt. Még csak elsem tudtam köszönni rendesen mindenkitől. Olyan volt, mintha csak egy röpke őszi, vagy téli szünet előtt búcsúzkodtunk volna.

Na de pár szót a mai napról. Reggel meglepően korán keltem fel magamtól. -> 05.45 :Đ Ennek örömére kicsit lustálkodtam, meghallgattam egy isteni jó zenét és csak 05.51-kor mentem ki a konyhába/wc-be/ és fürdőszobába. :P
Egy hatalmas ugrással rátérnék az 1. órára, amit kicsit bánok, hogy a Suliban töltöttem, mert megint Spongya Bob-ot néztünk dvd-n. Őszintén szólva nem szoktam nézni ezt a rajzfilmet, sőt szinte egyet sem.. :$ Én nem tartom annyira viccesnek, hogy folyamatosan nyomon kövessem a tv-ben.. :$:$
Ezt követte a fantasztikus tesi óra, amit eleinte vártam is, mert úgy volt, hogy a fiúkkal együtt röplabdázunk. Sajnos ebből végül nem lett semmi, mert ők szokás szerint fociztak. :@ És mivel a lányok nem voltak elegen ahhoz, hogy 2 röpicsapatot tudjunk alkotni, felosztottuk az órát, és az első felében kosaraztunk, azt követően fociztunk és az óra végén még egy kis röplabdára is maradt idő. :)) Eléggé kifáradtam, szinte kapkodtam a levegő után, mert folyamatosan futni kellett... :S :P
És most jön a nagy hír! A délelőtt további részét moziban töltöttük. :D Az o.fő ugyanis beváltotta "ígéretét", és elintézte, hogy elmehessen az osztály. Mikor felértünk a terembe, és megtudtuk, először nem örültem, mert egyrészről nem volt nálam elég pénz, másrészről pedig viták voltak arról, hogy mit nézzünk meg. Végül az o.fő azt mondta, hogy mindenki nézhet amit akar, és majd legközelebb az Évzárón találkozunk..
Így esett, hogy az osztály nagy része az Éjszaka a múzeumban 2 mellett döntött, abból a megfontolásból, hogy arra időben oda érünk. Én amiatt is szerettem volna megnézni, mert az első részt is az osztállyal láttam 2 éve. Szép emlék, hogy együtt néztük meg mindkét részt.
A film mellesleg nagyon jó, én sokat nevettem és izgultam. Ajánlom mindenkinek! De csak abban az esetben, ha látta az első részt, mert szerintem csak úgy az igazi.. :)

Ha már mozinál tartunk; tervezem, hogy megint megyek egyedül. :)) Szerintem a Nász-ajánlatot fogom megnézni, mert mikor legutóbb voltam, láttam az előzetesét, és jónak ígérkezik... Ott van még a Megint 17 is, de az nem érdekel annyira, hogy rohanjak megnézni. :)

Zárásul annyit, hogy tegnap teljesen késsz voltam. Lehet, hogy a bolondos idő miatt, hisz amikor átmentünk a hídon, balról hatalmas erősséggel fújta az arcunkat a szél. Utána pedig a Nap tűzött ránk. Szerintem a bal szemem egy kis huzatot is kapott, mert eléggé fájt lefekvéskor.. :(
Végül olyan 7 körül le is dőltem egy órácskára, de igazából csak ma reggelre éreztem jobban magam.

Címkék: film mozi emlék dolgaim év vége

Szólj hozzá!

Mi van velem?

lény 2009.06.14. 18:58

Jó rég voltam ennyire kimerülve. V-vel és F-el elmentünk sétálni. Jó sokat mentünk, vagy csak kijöttem a formából, de per pillanat minden bajom van. Szörnyen fáradt vagyok, emellett nyűgös is, szóval lehet, hogy ledőlök egy kicsit. Szinte már beszélni sincs erőm, nem tudom, hogyan bírok egyáltalán írni... !?
Zavar a fény, a zajok. Azt hiszem talán csalódott is vagyok, amiért a csajokkal elmentünk ODA, Ő pedig nem volt sehol. És ilyet egyáltalán nem érezhetnék. Arról nem is beszélve, hogy már indulás előtt is elfogott az a régi érzés, ami mindig 'rámjött', amikor Oda készültünk.. Tudjátok, a gyomorgörcs és az izgalom.
Komolyan nem tudom, mi van velem... !?
Azt hiszem, tényleg megyek.. Csak előtte lerázom az egyik osztlytársamat, aki épp azzal fáraszt, hogy néhányan be mertek neki szólni a viselkedése miatt.. Nos, az tény, hogy elég zavaró, hogy úgy viselkedik a fiúkkal, mintha járnának... És teszi-veszi magát előttük.. :|

Címkék: fáradt dolgaim

Szólj hozzá!

lény 2009.06.14. 11:35

gyomorgörcs.
izgalom.
a múlt felidézése.
"Mire költsem a pénzem?"
hajat kell vasalnom... :P
Hotdog-mánia.

Címkék: most épp

Szólj hozzá!

Szabad péntek délután

lény 2009.06.12. 17:59

Ritka dolog, mert máskor nem jövök haza Suli után, hanem röplabdára megyek és csak 4 körül vergődök haza. :Đ Ma viszont elmaradt, így fel tudtam venni a filmemet reklám nélkül. :))) Eleinte elég ideges voltam, mert Apu még itthon volt, ezért kicsi volt rá az esély, hogy kivegyem a reklámokat. De nem sokkal azután, hogy elkezdődött a Séta a múltba [I walk to remember], Apa kiment készülődni, így enyém volt a szoba. :Đ
Jól jött ki, hogy röplabda sem volt. :) Mindenképpen meg akartam szerezni valamilyen formában ezt a filmet, mert DVD-n sajnos nem lehet kapni. Ezért amikor megláttam az újságban, hogy lesz, rögtön megszerveztem, hogy legyen majd egy újraírható dvd, amire felveszem majd.
Ezúton megragadom az alkalmat és szólok mindazoknak, akiket esetleg érdekel, és most lemaradtak róla, hogy youtube-n a teljes film megtalálható. :Đ Sok barátnőm csak ott látta eddig. Ha pedig még így sem hoztam meg eléggé a kedveteket, íme egy kis részlet egy csodálatos zenével egybekötve. :))
 

Címkék: film dvd dolgaim melegen ajánlom

Szólj hozzá!

Még 3 nap...

lény 2009.06.10. 16:11

Lassan megint elfog az az érzés, ami év végén mindig megszáll.
Az osztálytársaim hiánya. Tudom, hülyeség, hisz sokan örülnek neki, hogy 2 és fél hónapig nem látják azokat az embereket, akikkel napi több órát töltenek együtt, de nekem valahogy mindig rossz, amikor utolsó nap búcsúzkodunk. Augusztus eleén pedig már szinte várom, hogy ismét legyen iskola, és minden nap történjen valami. Ott mindig nagy a nyüzsgés, sürgés-forgás, és akárhogy is nézem, én unatkoznék iskola nélkül. Jó persze, egy darabig ellennék, de sok idő elteltével már unatkoznék. Arról nem is beszélve, hogy a barátaim nagy részét onnan ismerem.
Szóval, az év vége közeledtével sok olyan dolog van, amit megfogadtam, illetve meg fogok fogadni, hogy a jövő évem sikeresebb és nyugodtabb legyen. Kezdve a minden napra tanulástól, a tételek időben való kidolgozásáig. :Đ Az érettségi közeledtével muszáj lesz több időt fektetnem a tanulásba, mégha olykor nehéz is...

Holnap be akarom vinni a fotógépemet, és csinálok mindenkiről [vagy legalábbis azokról, akikkel nagyon jóba vagyok :))] képeket. Jó lesz őket nyáron nézegetni.. :))

Címkék: dolgaim év vége

Szólj hozzá!

Comet-hírek

lény 2009.06.10. 15:58

Tudom, majdnem 1 hete volt a Gála, de még csak most jutott eszembe, hogy azt mondtam, megosztom Veletek a győztesek nevét is. :) Ezért aztán ÍME:

2009. Legjobb Új Előadója: SP

2009. Legjobb Női Előadója: Lola

2009. Legjobb Férfi ELőadója: SP

2009. Legjobb Együttese: Groovehouse

2009. Legjobb Videóklipje: Puskás Peti; Állítsuk meg a világot

A Magyar Könnyűzenéért járó Comet gömböt idén az Animal Cannibals vihette haza. :)

Saját véleményemet is szeretném megosztani kedves olvasóimmal. :)
Arra egyáltalán nem számítottam, hogy SP duplázni fog, hiszem azért valljuk be, a férfi előadók közül Marknak és esetleg Puskás Petinek is kemény rajongó-tábora van. Emellett tartottam tőle, hogy a legjobb együttesnek járó Comet gömböt majd az AFC kapja meg, szerencsére erre nem került sor. :'Đ Végül pedig, ami a női előadókat illeti, számítottam rá, hogy Lola, vagy Zséda fog nyerni. Tulajdonképp egyiküket sem utálom, vagy épp imádom, de nem szimpatikus, hogy mióta Zsédának megszületett a fiú, elkezdett "nőiesebb" lenni. Szerintem azelőtt is, mikor még visszafogottabban öltözködött, nőies volt. Nem azon múlik, hogy mennyit mutat meg magából. Persze azért nem kell garbóban, meg hosszú ujjúban járni, de nem tetszik az sem, ha valaki magamutogatós, és szerintem kicsit kezd kikelni magából... Loláról nem is tudom mit gondolok igazán.. Egyszer azt, hogy nincs elszállva magától, egyszerűen csak hozzászokott már a "rivaldafényhez", máskor pedig kicsit önteltnek tűnik..
Minden esetre gratulálok minden nyertesnek!!! :D:D

Címkék: comet dolgaim

Szólj hozzá!

Fiúügyek és egyéb beszámolnivalók :Đ

lény 2009.06.09. 16:36

Na, most biztos sokan felkapták a fejüket, és nagy figyelemmel olvassák, mi minden történt az életemben a pasi-ügyek szempontjából. :P Minden apró részletet úgysem fogok megosztani kedves olvasóimmal és az idelátogatókkal, de azért érthető lesz, ígérem. :D
Szóval, aki már egy ideje olvasgatja a bejegyzéseimet, bizonyára emlékszik egy bizonyos "B"-re, akivel egy időben leveleztem. Utána arról is beszámoltam, hogy közel 2 hónapja semmit nem tudok róla, mert egy mukkot sem ír.. :(
Nos, ez a srác a napokban újra "felbukkant", szerintem a véletlennek köszönhetően, hisz egyikünk sem arról híres, hogy a napjai felét msn-en töltse. De hétvégén mégis úgy alakult, hogy egy időben voltunk fenn, így beszéltünk pár szót, és abban maradtunk, hogy majd telefonon megdumáljuk, mi is volt ez a több hónapos 'kimaradás'.
Kb 10 perc beszélgetés után azzal 'váltunk el', hogy majd keressük egymást, hogy ne csak beszélgetni, hanem honfoglalózni is tudjunk. :Đ A lényeg tehát, hogy mostmár nem teljesen levélben tartjuk a kapcsolatot, hanem telefonon és msn-en is.. :)
Mit mondhatnék, elképzelhető, hogy a nyár közeledtével találkozás is lesz belőle, utána pedig majd meglátjuk... Mindenesetre B kedves fiúnak tűnik.. :))

Mellette van egy másik "srác" is, akit azt hiszem inkább pasinak kéne 'nevezni'. Vagy inkább tanár úrnak..... DE! Nem kell rögtön azt a következtetést levonni, hogy belezúgtam a tanáromba! Csak egyszerűen olyan dolgokat képzelek el mostanában..... amiket nem kéne... :) Ezért aztán róla nem is írnék többet. Ha valami egetrengető dolog történik, azt úgysem tudom túl sokáig magamban tartani.. :P:P

Végül a "Felbomló barátság"-ról [ha most látogatsz ide először, előbb olvasd el az április 29-30.-ai bejegyzéseket, úgy érthetőbb lesz ;)] szeretnék híreket megosztani Veletek. Hála' az égnek, nem tartott túl sokáig az öri-hari, bár én így is elég szarul éreztem magam, amiért nem olyan a kapcsolatunk, mint régen. :( Mostanra viszont minden rendbejött, és a nyár közeledtével biztosan többet is találkozunk majd. :D:D:D
 

Címkék: dolgaim ez~van felbomló barátság

Szólj hozzá!

VÉÉÉÉÉGEEE!!!! :)

lény 2009.06.08. 21:03

A mai nappal tényleg, végleg VÉGE a vizsgáknak. Legalábbis erre a tanévre. :Đ Az informatika vizsgám 3-as lett, számomra máig ismeretlen okokból. Hiszen a szóbelin alig tudtam valamit, de a tanár úgy tűnik megkegyelmezett nekem. Vagy annyira jól sikerült az írásbeli, hogy megadta a 3-ast. Hamár jobbat nem adhatott, mivel ez már pótvizsga volt..
Ami azt illeti, a hét hátralevő részében valószínűleg még vár rám néhány javító felelés, holnap például történelemből felelek a 3-asért. :))) [Ezzel a témával kapcsolatban majd 'mondanom' kell valamit...]
Mindezek mellett nagyon úgy néz ki, hogy idén is megyek arra a bizonyos év végi jutalomkirándulásra, így aztán ha sikerült kiderítenem, hogy hova megyünk, tüstént szólok!! :) Alig hiszem el, hogy túlvagyok a sok-sok megpróbáltatáson, és úgy érzem, megérte a tanulás, mégha csak az utolsó pillanatokra hagytam az egészet, akkor is. Ezzel legalább még jobban sikerült rávennem magam arra, hogy jövőre időben kezdjem el kidolgozni a tételeket. Illetve, hogy egyáltalán kidolgozzam őket, mivel ez a rész elég gyakran kiszokott maradni.. :S :P Lehet, hogy mégiscsak jó dolog ez a "kisérettséginek" keresztelt év végi vizsgaidőszak??? Addigra talán hozzászokunk mindehhez és nem lesz olyan szörnyű..
Na de akármennyire maradnék még - ugyanis néhány dologról be kéne még számolnom.. -, most itt az ideje a búcsúnak, hiszen át kell még olvasnom II. Ulászló hatalomra kerülését, így a további beszámolók holnapra, vagy máskorra csúsznak. :S:D pusszanat (K)

U.i: a rajz vizsgám mellesleg szintén 5-ös lett, csak az már olyan rég volt, hogy ki is ment a fejemből. :)
 

Címkék: vizsga dolgaim

Szólj hozzá!

Mingyárt vége

lény 2009.06.06. 12:59

A vizsgahét szerdán hivatalosan is véget ért, ámde nekem még a hétfői informatika pótvizsgán "bizonyítanom" kell, mivel a rendeset lekéstem, ezért nem engedtek szóbelizni. :( Viszont! A többin sikeresen teljesítettem, a legmeglepőbb a földrajz lett. A 2. tételt [kőzetlemezek-hegységképződés] húztam, és 5-ös lett!!!!!!!!!!! :Đ Persze ebben írtózatosan nagy szerepe volt a szerencsémnek, hiszem mindössze csak az első 10-11 tételt tudtam "úgy igazán" a 23-ból. :O A tanár meg is dícsért, amiért ilyen jól sikerült a "felelet", azt mondta kellemes meglepetés volt, hogy készültem, mert a dolgozataim mindig 2-es, 3-asra sikerülnek. :Đ Az osztályban mindössze kettő darab 5-ös született és nagyon örültem, hogy az enyém volt az egyik. :D:D Ennek a jól sikerült vizsgának van még egy jó oldala; év végére megkapom a 3-ast. :)))) Ami szintén nagyon jó, mert soha nem gondoltam volna, hogy lehetek ennél a tanárnál 2-nél jobb. :P
Emlékeim szerint a magyarról már beszmoltam, de leírom ide is, hogy egybe legyenek az eredmlnyek. Nyelvtan: 4 [10-es tétel-> viszonyszók, mondatszók] Irodalom: 3 [1-es tétel-> műnemek, műfajok, alapfogalmak]
Már csak a számtech van hátra, és végre ezen is túlvagyok. :) Bízom benne, hogy a maradék 1 hétben sem kell már a javító dogákkal és feleletekkel foglalkoznom, mert utálnék még az utolsó héten is tanulni..
Azt hiszem, még soha nem tanultam ennyit egy huzamban. Rémlik, hogy tavaly is sokat kellett [volna], de akkor nem az volt, hogy napokon át reggeltől estig tanultam. Idén viszont sokszor előforult, hogy 8-9 körül már nagyban tanultam, és csak este 7 körül fejeztem be. Persze volt közte szünet, de igyekeztem minnél többször a tanulnivalóra koncentrálni.

Címkék: vizsga boldog dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása