HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

ez + az

lény 2009.01.02. 20:58

Nem örülök neki, hogy ilyen hamar véget ért a Karácsony. 1 évet várok rá, és hirtelen volt - nincs. :-(  Az is zavar, hogy megint közeledik a Suli. De furcsa mód, ez a 2 hetes szünet elég hosszúnak tűnik nekem. Mégse tanultam semmit.  Holnap már fogok... Anya mondta, hogy ne csináljak programot, mert holnap tanulni kell. Van nekem egyáltalán leckém? [költői kérdés]
Azt tudom, hogy gitároznom kéne, hisz januárban vizsga. Ha nem a tandíj múlna rajta, nem is izgatna túlságosan, hogy hányast kapok.

Tegnap volt egy nagyon jó film a TV-be.
Vakrandi. Egy srácról [Chris Pine] szól, aki születése óta vak, és még egy barátnője se volt. Egyik nap esély nyílik rá, hogy egy beavatkozás alkalmával képes legyen látni. Még a műtét előtt találkozik egy lánnyal, akivel egyre közelebb kerülnek egymáshoz. De a lány indiai, és már elígérkezett. Miután a fiú tudtára adja, egy ideig nem találkoznak, de mikor a srác az esküvője napján elájul, újra egymásra találnak ezúttal végleg.
Na jó, ez a tartalom az én agyszüleményem, de a film írtó jó. :D Sírtam rajta, mert volt pár megható rész. Amint lehet, megpróbálom beszerezni! :)

Címkék: film dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása