HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Naptár

október 2009
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Választék

Címkefelhő

Visszatértek a Bűbájosok!

lény 2009.10.31. 19:36

A nagy sikerű boszorkányos sorozat, mely a Halliwell nővérek természetfeletti erejéről és egyáltalán nem szokványos mindennapjairól szól, visszatért!
Valójában [ha nem tévedek] már 2. hete megy a sorozat a TV2-n, minden hétköznap 16.20-kor. Én örülök neki, mert régebben imádtam nézni. Néha még olyan dolgokat is kihozott belőlem, amin ma már csak nevetek.. :)

Egy kicsit a történetről:
Adott 3 lánytestvér, akiknek eleinte nem teljesen felhőtlen a viszonya. Ámde nagymamájuk halála, és a rájuk szálló mágikus erők közelebb hozzák őket egymáshoz. Az erők, valamint a különböző igézetek és bájitalok kitanulásával megkezdődik a harc a gonosz ellen - ami jelen esetben démon, warlock, vagy akár rossz boszorkány is lehet.
A legidősebb testvér, Prudence [Pru] Halliwell birtokolja a tárgyak mozgatásának erejét. Sorban őt követi Piper, aki képes megállítani, illetve lefagyasztani az időt. Végül pedig ott van Phoebe, a legfiatalabb lány, akit a sors nem aktív erővel áldott meg. Ő ugyanis a jövőbe [adott esetben a múltba is] lát. Ez bármikor bekövetkezhet, ha hozzáér valamihez.

Dióhéjban ennyit. Többet nem árulok el, mert lesz még itt megannyi fordulat, amire azok, akik még nem látták a sorozatot, nem számítanak. :D

Címkék: sorozat dolgaim

Szólj hozzá!

Egyéb dolgok

lény 2009.10.29. 18:34

Majdnem 1 hét leforgása alatt nem sikerült eljutnom még oda, ahova már hetek/ [hónapok..] óta szeretnék elmenni. Ami azért nagy dolog, mert most aztán volt/lett volna rá időm..
De nem adom fel! Még itt a péntek, szombat, vasárnap. Valamikor elmegyek, mert tényleg úúúgy szeretnék már kicsit egyedül lenni a városban.. És ahova menni szeretnék szép hely és még úgysem jártam arra.. :)

Erről jut eszembe! Itt az ideje annak, hogy beavassalak Titeket abba a "bizniszbe", amiről 20-án már tettem egy homályos említést. :P
Nos, arról van szó, hogy Anya olvasott az újságban egy fotópályázatról, aminek az a lényege, hogy a szülőföldünk építészeti és természeti 'adottságait' bemutassuk. Rögtön én jutottam eszébe, mivel szeretek fotózni és sokan mondták már, hogy tehetségem is van hozzá. [Nem nagyképűségből mondom, tényleg így van!] A leírás szerint max 10 db saját készítésű képet lehet beküldeni e-mailen, október 30-ig. Én eléggé a végére hagytam, hiszen tegnap küldtük el azt a 7 képet, amit a családdal együtt kiválasztottunk. Eleinte voltak nehézségek, mert nem mentek el a fotók, de mára már minden megoldódott. :) Így mostmár csupán csak várni tudunk, hogy mi lesz!?.. Egyébként a legjobb 50 képből való kiállítás, illetve a díjak [első, második és harmadik helyezett] átadása december 5-én lesz. Nem csak első 3 helyezett lesz, hanem számos különdíjat is kiosztanak majd.
Én úgy érzem, hogy leginkább valamilyen különdíjra van esélyem, azt nem gondolnám, hogy dobogós leszek. De hamarosan kiderül! Ide is mindenképpen leírom az eredményt. :D

Zárásul még sajnáltatnám magam egy kicsit, ugyanis még nem is említettem, mennyi dolgozat vár rám Őszi szünet után! A tanáraink ügyesen elintézték, hogy egy nyugodt napunk se legyen. Minden nap írunk valamiből. A legjobb az, hogy már látom lelki szemeim előtt, ahogy azt mondogatják, hogy; "Miért sikerült ilyen rosszul? Hisz ott volt az egész szünet a tanulásra!"
Igen, ez még igaz is, de az szemétség, hogy angolból, franciából, történelemből, irodalomból és kémiából is készülni kell! Már előre fosok az egésztől, mert persze a tanulást egyáltalán nem vittem túlzásba.. Így aztán kénytelen leszek az utolsó napokban belehúzni.. Ááááááááááhhhh és még ott a gitár is... :'(:'(

Címkék: dolgaim ez~van

Szólj hozzá!

Túl a szünet felén... :'(

lény 2009.10.29. 18:11

Olyan borzasztó, hogy már csütörtök van. És még csak 6 óra, de már olyan sötét van, mintha már 9 lenne.. Próbáltam a korai sötétedés jó oldalát nézni - mert az is van neki -, de hosszútávon nem jó.. Az egy dolog, hogy így legalább úgy tűnik, mintha időt nyernénk, mivel sokan azt hiszik, hogy már "hűde" késő van, pedig valójában még a híradó sem volt a tv-ben.. :P

Ezután a kellemse kis bevezető után rátérnek B-re.
Mérges vagyok rá. Egyszerűen hihetetlen, hogy csak így "kisétált" az életemből, mintha nem is lett volna. És elszomorító, hogy ilyen könnyen megtette. Mintha én sem lettem volna..
Elhiszem, hogy elvakítja a hónapok óta tartó szerelem, de attól még nem kéne ilyen bunkónak lennie azzal, akivel hónapokig levelezett. Meg sms-ezett..
Már megbántam, hogy augusztus végén írtam neki. Nem kellett volna, bár már úgysem számít, hiszen máig nem jutott el odáig, hogy elolvassa. És nem is fog.. De akkor meg mire vár?? Miért nem törli ki?? Talán jobb is lenne..
Az jutott még sokszor eszembe a napokban, hogy mi lenne, ha írnék neki sms-t!? Azt biztos elolvasná... De úgysem reagálna semmit. Vagy mit tenne, ha felhívnám? Nem venné föl? Vagy igen, és lacsapná?
Persze ezek mind-mind csak futó gondolatok, amiket úgysem valósítok meg. Persze azért sokszor eszembejut B, de próbálom kizárni a fejemből. Csak nem könnyű úgy, hogy tele vagyok megválaszolatlan kérdésekkel.
Nagyon rosszul esik, hogy így viselkedik. Nem ilyennek ismertem meg, és annyira dühítő, hogy ennyire leszar.. :'(

Címkék: szomorú dühöngő dolgaim örök~rejtély

Szólj hozzá!

hétfő

lény 2009.10.26. 17:47

Irhatnékom van. De akármilyen hüyén is hangzik, időm nincs arra, hogy írjak, mert vagy' 3 órája félbehagytam egy filmet - egy másik miatt -, és most már szeretném befejezni. :'D
Igazából nem is tudom miért kezdtem bele ebbe a bejegyzésbe!? Talán az hajtott, hogy megosszam Veletek pár filmes "élményemet" [ha nevezhetjük így] az elmúlt napokból. De amellett még annyi-annyi dolog van, amiről hetek, sőt hónapok óta szeretnék említést tenni, de valamiért mindig halogattam. Hol feledékenységből, hol azért, mert más közbejött, hol pedig azért, mert nem volt megfelelő az időpont. És sajnos azt kell mondjam; ez sem az az időpont.

A lényegre térve; 4 napon belül 2 filmet is láttam azonos címmel.
Ha kicsit is képben vagytok tv-újság szempontjából, nem nehéz rájönni, hogy a Szabadság, szerelem-ről van szó. Persze nem túl okos ötlet egy kaptafa alá venni a két filmet, hiszen a címüket leszámítva semmi közös nincs bennük. Max az, hogy nekem mindkettő tetszett..
A magyar 'verzió' zseniális, a maga háborús-romantikus kategóriájában. Amiatt külön belopta magát a szívembe, hogy magyar. Hiszen valljuk be; nem mindegyik magyar film sikerült úgy, ahogy azt a közönség elvárta volna.. Kicsit tartottam tőle, és eleinte nem is akartam megnézni. Emlékeztem rá, hogy tele van fájdalmas és megható részekkel, ezért aztán inkább mást néztem volna, ezt pedig felvettem volna.
Kiemelve a volna, hiszen végül semmi sem úgy alakult, ahogy azt 'elterveztem'. Mikor itthon már mindenki megtalálta a maga helyét és tudta, hogy mit és hol szeretne nézni, örömmel tapasztaltam, hogy a konyha üresen maradt. Így aztán kényelmesen elhelyezkedtem - már amennyire ott lehetséges - és az m1-re kapcsoltam. Azt hiszem jobb is, hogy nem vettem fel, mert egy ilyen filmet jó minőségű dvd-n kell beszerezni.

Ami pedig, az elnök egy szem lányáról és annak szabadság vágyáról szóló 'verziót' illeti, nekem az is nagyon tetszett. Beszerezni persze egy darabig még biztos nem tudom, mivel joglejárat miatt nem kapható ott, ahonnan mostanában filmeket szoktam vásárolni. Addig is ajánlom mindenkinek - akarom mondani minden lánynak, hisz ez is inkább a romantikus kategóriába tartozik, ami nem feltétlen a fiúk nagy kedvence.. :P

Most pedig megyek befejezem az Anyám nyakán-t, utána meg nekilátok a holnapi napom megtervezésének.. :P

Címkék: film dolgaim

Szólj hozzá!

Október 23.

lény 2009.10.23. 22:27

"Nem érti ezt az a sok ember,
Mi áradt itt meg, mint a tenger?
Miért remegtek világrendek?
Egy nép kiáltott. Aztán csend lett.
De most sokan kérdik: mi történt?
Ki tett itt csontból, húsból törvényt?
És kérdik, egyre többen kérdik,
Hebegve, mert végképp nem értik -
Ők, akik örökségbe kapták -:
Ilyen nagy dolog a Szabadság?"

/Márai Sándor: Mennyből az angyal - részlet/

 

Címkék: ünnep idézetek

Szólj hozzá!

Végre szüneeeet :D

lény 2009.10.23. 19:29

Semmittevés.
Szép szó... :'D Ennél márcsak az a szebb, amikor az ember meg is valósítja ezt a gondolatot. Otthon van egész nap, reggel nem kel korán, hanem 10-ig fetreng az ágyban és ha fel is kel, csak azért, hogy egyen-igyon, majd pedig visszafekhessen és dvd-zhessen egy jót.. :)) Ismerős? :D
Nem mondanám, hogy pont így telt az Őszi szünetem első napja, de hasonló volt. Tényleg 10-kor keltem és tényleg dvd-ztem is. :P Valamiért rámjött a Karácsonyi hangulat, ezért a Polar express-t néztem meg. :)) Azt hiszem még nem írtam róla a blogomban, ígyhát megragadnám az alkalmat, hogy ajánljam Nektek is! Nagyon aranyos karácsonyi animációs film. :D A legtöbb szereplőt Tom Hanks-ről "mintázták". Én már sokszor láttam, és ha máskor nem is, 1 évben egyszer [év vége felé..:P] mindenképp megkell nézni! :) A történet mellett a zenékre érdemes még nagyon odafigyelni, mert csodás dallamok csendülnek fel a filmben. :)

Mivel tegnap, tegnapelőtt nem írtam, mostanra maradt a szünet előtti napok lejegyzése. Nem akarok nagy részletezésbe kezdeni, a szerdával kapcsolatban most csak annyi jut szembe, hogy elmaradt a zeneirodalom. :)) Aminek [sajnos - nem sajnos] én nagyon örültem. :D:D A harmadik óra előtt tudtam meg, és sikerült feldobnia a napom további részét. Egészen addig, míg másik H-val [akinek találnom kéne egy másik nevet, mert ez elég hülyén hangzik így..] el nem mentünk a délutáni D.P.-re. Azt most hanyagoljuk, hogy mi ez, nincs kedvem leírogatni még ezt is. :P
Nos, eleinte nem bántam, hogy elmegyünk, mert tudtam, hogy G is ott lesz... :)) De azt nem gondoltam volna, hogy emiatt a hülyeség miatt még később érek haza, mint a többi szerdán, amikor van zeneirodalom. :@ Így aztán délutánra sikeresen el is romlott a kedvem, mert dühös voltam magamra, amiért elmentem a gyűlésre, ahelyett, hogy korábban mentem volna haza. A legrosszabb, hogy értelme sem volt ott lenni, mert mi csak hallgattuk mások gondjait. Csak mivel senki nem volt hajlandó elmenni [H és F nem ért rá :(], arra gondoltam, hogy a "régi idők kedvéért" nem halok bele, ha ott leszek.. És így legalább kimentettük az osztályt 2 leb*szásból. Az egyiket azért kapta/kaptuk volna, mert nem ment el senki a gyűlésre [annak ellenére, hogy az o.főnk a dök-elnök]. A másikat pedig a teremdekoráció miatt. Ebből sajnos én és H nem maradt ki, mivel az igazgató az "összejövetel" végén a fejünkhöz vágta, hogy övön aluli volt az o.főnkkel szemben az, hogy nem csináltunk semmit a teremdekorációs versenyre. [Ami így, ebben a formában nem igaz! Egyszerűen csak nem erőltettük meg magunkat annyira, mint tavaly.] Azt mondta, hogy attól, hogy G ezt nem említette, még nagyon is rosszul esett Neki..
Én személy szerint köpni-nyelni nem tudtam, mert egyrészt szégyelltem magam, másrészt csak utólag ugrott be, hogy az igazgatónak nincs is igaza. De úgy voltam/voltunk vele H-val, hogy másnap majd tisztázzuk ezt G-vel. A tisztázás meg is történt; G mondta, hogy őt 'nem érdekli' a terem, és nincsenek álmatlan éjszakái amiatt, mert nem mi nyertük meg a versenyt. Szóval minden tisztázódott, az igazgató pedig bekaphatja. :)

Mára ennyit, most nem kezdenék bele más dolgokba, mert már így is sikerült kiregényt írnom. :P Talán holnap mesélek még ezt-azt. :D

Címkék: film dolgaim melegen ajánlom

Szólj hozzá!

Na még kettő!

lény 2009.10.20. 19:22

Még 2 nap.
Kettő...
És végre lesz időm egy csomó olyan dologra, amit a tanulás miatt mindig elhalasztottam és máig nem sikerült megvalósítanom. Gondolok itt például az egyedül való bolyongásra a városban. :) Már hetek óta kiakarok mozdulni egyedül. És valahányszor eszembe jutott, hogy mennyit kell tanulni egyik napról a másikra, folyton azt mondogattam magamnak; "Majd hétvégén.." De mire eljutottam a hétvégéhez vagy az idő romlott el, vagy nem tudtam "beszorítani" az elmenetelt.
DE 2 nap múlva változtatok ezen! Márcsak azt kell eldöntenem, hogy rögtön csütörtökön megyek ide-oda, vagy meghagyom a pénteknek ezt a csodás kiruccanást!? :P Pár napja már  listát is elkezdtem írni, hogy mely helyeket járom majd be, mert egy projekt miatt a város több szegletét meg kell látogatnom.. :) [Erről majd máskor beszélnék részletesebben, de csak akkor, ha kisült valami a dologból.]

Címkék: boldog dolgaim

Szólj hozzá!

...

lény 2009.10.18. 17:09

Sírni, sírni... és mindig csak sírni.
És örökké egyedül lenni...

Címkék: szomorú magányos most épp

Szólj hozzá!

4 nap..

lény 2009.10.18. 16:54

Már csak 4 nap és Őszi szüneeet! Bárcsak ott tartanánk már.. Annyira nem akarom ezt a hetet. Legfőképp a holnapot nem. Angol T.Z-t írunk, amihez semmi kedvem. És gitárom is lesz, amire meg gyakorolnom kéne. És nem akarooook.. Se gyakorolni, se gitározni többé..
Idén abbahagyom. Legkésőbb év végén. Mostanában sokszor gondolok arra, mennyivel könnyebb lenne, ha nem folytatnám tovább. Sok időm felszabadulna és nem stresszelnék annyit. Jó volna most rögtön befejezni.. Elfeledni, mintha nem is lett volna.
De ezt úgysem tudnám megtenni. Képtelen lennék csak úgy otthagyni a tanáromat, mert neki sok mindent köszönhetek. És vele semmi bajom nincs. Nagyon szeretem. Mint embert és mint pedagógust is. Iszonyú önzetlen, megbízható, vidám és kedves ember. Nincs is belőle több.. :) De nem tudom, mit szólna, ha már félévkor felhagynék a gitározással. Ő biztos azt szeretné, hogy 2 évig csináljam még. De én már idén sem bírom a sok tanulás miatt. Ezért aztán jelen pillanatban 70%, hogy befejezem év végén. Majd meglátjuk, mi lesz...

Kicsit áteveznék a filmek világába. Mostanában úgysem volt ilyen témám.
Tegnap láttam egy filmet, ami fel is fog kerülni a Beszerzendő filmek listájára, mert annyira tetszett, hogy valamikor mindenképpen megszeretném venni. A címe Négyen egy gatyában. Nekem nem volt ismerős, sem cím, sem pedig történet alapján.
Röviden leírva 4 fiatal barátnő külön töltött nyaráról szól, amely mindegyikük számára sok újdonságot, meglepetést, váratlan kalandokat és tanulságot tartalmaz. Nagyon érdekes film, én egyes jeleneteknél még sírtam is. Szerintem nem az a kimondott csajfilm, amitől a fiúk sikítva menekülnek, bár azért nem feltétlen fiúknak ajánlanám elsősorban..


Drága Olvasóim! Ha sikerült meghoznom a kedveteket - esetleg olyannyira, hogy megnézitek -, kérlek jelezzétek felém, hogy hogy tetszett a film? És ha már itt tartunk, ez vonatkozik minden olyan dologra - legyen az film, zene, könyv, vagy bármi más -, amiről itt hallottatok, és szerény személyem volt az, aki rábírt Titeket arra, hogy elolvassátok/megnézzétek/meghallgassátok! Nagyon szívesen venném a kommenteket, hozzászólásokat, vagy akár e-maileket azoktól, akik általam ismertek meg valamit. Az sem gond, ha nem tetszett az adott dolog. Kiváncsi vagyok a véleményetekre! :)

Címkék: film dolgaim

Szólj hozzá!

Friss hír

lény 2009.10.17. 15:45

Bratyókám most mondta, hogy kit látott pénteken a Burger Kingbe... :))) Szerintetek? :D
Hát nem mást, mint az én drágalátos o.főmet. :)) Aki nagyban falatozott 1 óra körül. :D Szerintem egyébként csak ebédelni ment el két tanítás között, mert tudtommal idén is foci van a tanároknak fél 2-től. :) ...

Ó, igen! Ha már itt vagyok; Boldog Szülinapooooot B! :D:D

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

lény 2009.10.17. 15:18

Hogy felejthettem el, hogy az msn minden időmet elveszi?

Címkék: dolgaim eldöntendő

Szólj hozzá!

:)))

lény 2009.10.16. 20:10

Éééééééééééééééééééééjen!!!!!!!!! :D:D Visszakerült a Jason Mraz videó, amit leszedtek youtube-ról!!!! Az I'm yours című számnak a videóklippes változata, amit Imádok. :$ :D:D És annyira szomorú voltam, mikor lekerült, mert nem tudtam megszerezni. :'( De most megint fönntvan!!!! :D:D És meglesz!!! :D És olyan jóóóóóóóó. :D:D

Ezen kívül sikerült visszaállítanom pár dolgot itt blog.hu-n, mert zavart, hogy a bejegyzéseim itt-ott nem teljes hosszukban jelentek meg. Mindössze pár sor látszódott és a folytatást mindenki csak a "tovább"-ra kattintva olvashatta. De mostantól minden visszatér a régi kerékvágásba. :)) :D

Dejómost.. :)

Címkék: boldog dolgaim

Szólj hozzá!

pulcsi

lény 2009.10.15. 18:18

Ma jöttem rá igazán, hogy kezdem egyre jobban megutálni az új angol tanárunkat. Azt hiszem, róla eddig nem is 'beszéltem'. Ami talán említésreméltó, az az, hogy nő és 25 éves. Mást mondjuk nem is nagyon tudok róla, csak azt, hogy idegesítő az angol kiejtése. Tisztára, mintha menőzne azzal, hogy ilyen fiatalon ő már fiatalabb gyerekeknek tanítja az angolt.
Emellett ma vált világossá - bár ez mondjuk még mindig csak feltételezés a részemről -, hogy bejön neki G. Először az tűnt fel, hogy sokszor említi órákon a nevét.. Illetve, hogy egyáltalán említi a nevét, azok után, hogy alig 1 hónapja ismerhetik egymást. A másik dolog, ami mellesleg iszonyúan idegesít [de egyenlőre úgy néz ki, csak nekem tűnt fel], hogy ma felvette G pulcsiját! Pontosabban csak a hátára meg a vállára tette, mert "fázott". Azt nem tudom, tényleg így volt-e, bár az tény, hogy elég beteg a tanárnő..
Na, ez is! Milyen már, hogy 1 hétig otthon marad valaki betegség miatt, aztán bejön a Suliba és ugyanolyan beteg!? Egy; ha nem javult az állapota, miért jön iskolába? Kettő; Miért nem javult az állapota? 1 hét alatt azért meglehet gyógyulni.. Vagy legalábbis javítani a náthán/megfázáson..
A drágalátos angol tanárunk ugyanis egész múlt héten hiányzott, ezen a héten pedig betegen jött Suliba. Úgy járkált föl-alá, hogy vitte magával a Micimackós zsepicskéjét, ami persze nem akármilyen! Olyan, mint az amerikai filmekben; egy doboz, melynek közepéből lógnak ki a zsebkendők és egymás után húzhatók ki. -.- Engem már ez is zavart kicsit, de nem foglalkoztam "komolyabban" vele, hisz tényleg beteg és tényleg folyik az orra..
Na de az, hogy az órára bejön és számítógépen adja le az anyagot, mondván, hogy nincs hangja, az már nem annyira jó dolog. Az meg végképp nem, hogy még rá is játszik.. Próbál poénkodni, meg mittudomén. Persze mindezt írásban, hiszen suttogni sem bír.
De legyen, még ezt is elnézzük neki..
Viszont amit ma művelt!!! Attól totál kiakadtam [nem csak én]. Jön be a terembe, megint elmondja százszor, hogy ő mennyire beteg és így köhög, meg úgy fújja az orrát... Aztán egyszercsak óra közepén kiviharzik és mikor visszajön: hátán G pulcsija [áááááááááá :@], kezében pedig egy bögre, valamint Strepsils-'tabletták' tömkelege.
Leül, és osztja a parancsait, mintha mi sem történt volna. És mialatt mi a feladatokat csináljuk, szürcsölgeti a jó meleg teáját.
Na, ekkor jött el a pillanat, mikor legszívesebben pofán rugtam volna. Már elnézést a szókimondásomért.. Hiszen milyen dolog az, hogy: egy; bejön betegen? kettő; más pulcsiját teszi a vállára? és három; még teázik is órán???? Annyira fölvoltam háborodva, hogy nem hiszitek el..
A tanárok mit szólnának, ha én is ezt csinálnám? Hisz már azért jár a szájuk, ha 1. óra után megyek az orvosiba, mert rosszul érzem magam. Olyankor mindig mondják, hogy akkor miért mentem reggel iskolába. Arról nem is beszélve, hogy órán inni? Van olyan tanárom, aki tesi után sem engedi, hogy igyunk. Azt mondja, ott van/volt a szünet..

A dühöm mostanra sem múlt el teljesen, mert még mindig előttem van, hogy rajta a pulcsi.. áááááááh, és annyira mérges vagyok emiatt!!! Hülye picsa... :@:@
Egyébként akkor jöttem rá, hogy kié valójában, amikor F-ékkel visszamentünk fél 3-ra a Suliba. [Azért kellett visszamenni, mert délután Múzeumba mentünk, amolyan osztályprogramra. Ez nem lényeg annyira, azt azért megemlíteném, hogy fegyvereket néztünk meg.] Nos, mikor visszatértünk, már mindenki nagykabátban állt az aulában, csak ránk vártak. :$ :'D Ahogy beléptem a kapun, megláttam G-t :D:D, és azt a három réteg ruhát is, ami rajta volt. :P :))) Rögtön feltűnt a pulcsi, mert kilógott a kapucnia. És nem tartott sok időbe, mire rájöttem, honnan olyan ismerős..

Címkék: dühöngő dolgaim

Szólj hozzá! · 1 trackback

Ne ess már...

lény 2009.10.12. 19:30

Akkor legalábbis ne, amikor épp úton vagyok.. :)


Ma nem zavart, hogy az egész várost elárasztod vízzel. Szünetekben az ablakból figyeltem, miként pusztítassz, nem törődve azzal, hogy ez zavar-e egyáltalán valakit!? ... Engem akkor nem zavart. Sőt, még jól is esett az a friss levegő, amit magaddal hoztál. :)
Még mostanra sem hagytad abba. Talán nem is szándékozol.. De azt már kezdem unni, hogy szünetet sem tartassz. Hogy fogok én így holnap bemenni a Suliba?

Reggel kicsit elrontottad a kedvem.. Amúgy sem volt túl jó a reggelem, mert a gondolat, hogy újabb hét kezdődik, kicsit lehangolt. Erre még te is rákezdtél.. :S
Na de talán legjobban az zavar most, hogy nem tudom megörökíteni, hogy esel. :| Ami miatt persze nem téged okollak. :)

Mára ennyit a bajokról. És az időről.

Címkék: eső dolgaim neki

Szólj hozzá!

áháá

lény 2009.10.09. 20:08

Na! Végre egy jóó nap. :D Rég volt ilyen, mert mostanában minden hétköznapom [nagyrészt] csak a tanulásból áll. De ez a mai péntek igazán jól telt. :))
Nem gondoltam volna, hiszen első órában kimentünk futni, hála 3 köcsög évfolyamtársamnak, akik közül kettőt eléggé utálok. :'D Ezt követte egy csodálatos történelem óra :)), ami - mondhatni - pihentető volt a fárasztó futás után. Nem feleltem, megint adtam tollat G-nek, úgyhogy jó volt. :D Harmadik órában francia dogát írtunk, ami nem sikrült túl jól.. :| Viszont! Meg is kaptunk egyet, ami nekem 4, lett! :D És tudjátok mi a furcsa? Hogy a tanár azt mondta, hogy többre vagyok képes! Ami azért valljuk be... Elég furcsa azok után, hogy tavaly alig voltak ilyen jó jegyeim. :S :D
A többi óra annyira nem lényeg. Most nem is jut eszembe semmi érdekes, ezért ugranék egy cseppet az időben. Egészen pontosan fél 3-ra, amikoris végre eljött számunkra is a röplabdázás ideje!!! :):) Alig vártam már, mert 2 hete nem voltam. :O Eleinte, mikor bementünk a tesi terembe, nem tetszett, hogy sokan voltak. Volt jó pár "új arc", akiknek persze mi okoztuk a változást. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy 'feloldódjunk', hiszen jó hangulatban telt a bemelegítés, és az azt követő meccsezések is jók voltak. H-val és B-vel [oszt.társam abból a csapatból, akiket bírok az osztályból] sokat nevettünk. :D
Nekem annyira tetszett a mai röplabda, hogy nem is siettem haza utána. H is ott maradt velem és még a 20 perces focit is végig néztük. :)
Szóval, ma jó napot zárok és igyekszem nem gondolni semmi másra. A holnapra, a tegnapra és arra a rengeteg rossz dologra, ami mostanában elszomorít...

Címkék: boldog dolgaim

Szólj hozzá!

Fájó..

lény 2009.10.08. 21:01

Annyira nem tudom, hogy hogyan is kezdhetnék bele abba, amit le akarok írni!? ... Pedig muszáj lesz valahogy belekezdenem, mert különben beleőrülök. Így sem könnyű megint úgy tennem, mintha semmi sem történt volna..
Mert történt. Közel fél órája rádöbbentem, hogy B miért szívódott fel megint? [Immáron szerintem végleg.]
Mert július környékén becsajozott. Megnéztem az adatlapját, és ott volt a lány neve, meg néhány sor arról, hogy B mennyire jól érzi magát vele.. Kép nála nincs fönt, de a lánynál igen.
És... nem tudom mit írjak. Annyira ledöbbentem ezen az egészen... És összeállt a kép. És most annyira szarul érzem magam.. Holott még csak nem is találkoztunk B-vel soha. Ezek után persze nem is fogunk, de annyira szar, hogy így szívódott fel. Attól, hogy barátnője van, még rohadtul elolvashatta volna a kibaszott levelemet. És rohadtul megírhatta volna válaszban, hogy; "Bocs, barátnőm van, nem kéne többet leveleznünk.." Vagy bármi más, amiből veszem a lapot és lekopok..

Most már nem tudom visszafordítani az időt. Már nem tudom meg nem történtté tenni, hogy írtam neki mindenféle marhaságot. Most már tudom, hogy nem kellett volna.. Hagynom kellett volna az egészet a picsába..
És ha belegondolok, hogy egyszer-egyszer még az is megfordult a fejemben, hogy mi lett volna, ha..
áhh, haggyuk ezt is a francba...

Ennyi volt.

Címkék: szomorú dühöngő magányos dolgaim káromkodós

Szólj hozzá!

Szar nap

lény 2009.10.07. 19:53

Szerettem volna korábban írni, mert akkor még a kedvem is szar volt, de most kezd kicsit javulni.
A mai napom elég rossz volt, már a kezdetektől fogva. Mikor Anya bejött kelteni negyed 7-kor, már amiatt ki voltam bukva. [Ugyanis megkértem, hogy 6-kor keltsen, mert kiakarom vasalni a hajam.] Meg szerintem "bennem maradt" a tegnap esti rosszkedv és a kettő tette ki a napom hátrelevő részének hangulatát.
Ezek után jött még az eső, meg a 10 perces várakozás az udvaron.. És a sok rohadék óra, meg a tudat, hogy negyed 5 körül vergődök majd haza..
Az órákat túlzottan nem részletezném, mert nem azok b*szták el a kedvem. Azok max rátenni tudtak a hangulati állapotomra. Legjobban az verte ki a bisztosítékot, mikor G megkérdezte, hogy mi van F-el? Tudom, szemétség, hogy azon buktam ki, hogy megkérdezték; mi baja a tesómnak, de nem az volt a baj, hanem az, hogy KI kérdezte meg. [Immáron másodszor, ugyanis hétfőn is érdeklődött..] És rohadt szarul esett, mert mikor én voltam beteg, az senkit sem érdekelt.. és nem is zavart senkit.. :'(

Ja igen; a 2 magyar órát valahogy túléltem, de írtunk egy b*zi dolgozatot a Candide-ból, ami elég szarul sikerült. Ahhoz képest, hogy nyáron elolvastam a könyvet, egy kérdésre sem tudtam válaszolni, amit a tanár kérdezett a történettel kapcsolatban. :|

Címkék: szomorú dolgaim

Szólj hozzá!

lény 2009.10.05. 08:20

Most épp info órán ülök, és úgy veszem észre, hogy egész jól indul a nap..
Már csak az irodalom órákat (!!!) kell túlélnem, mert amiatt agggódom nagyon. :S Délután nem hiszem, hogy lesz időm írni, így a legközelebbi bejegyzésem - amiben leírom, hogy milyen volt a mai 2 magyar óra - holnap várható..
Még annyit, hogy később talán mellékelek egy képet, amit pár perce csináltam telóval. Muszáj volt lekapni, ahogyan a Nap besüt az ablakon, át a rolón... :)

Címkék: dolgaim most épp

Szólj hozzá!

Mi a ****???

lény 2009.10.03. 19:38

Most mi ez az újítás? Hogy minden bejegyzésemből csak pár sor látható és alul ott van a "tovább" felirat?? Haaa??
Nagyon nem tetszik... :@

Címkék: dühöngő

Szólj hozzá!

Hosszabb beszámoló

lény 2009.10.03. 15:45

Végre van egy kis időm leírni az elmúlt napok eseményeit.

Kezdeném a tegnapi Gólyabállal, amit idén MI szerveztünk. :D Igazságszerint mondjuk a szervezés nagyobb részét az A-sok csinálták, mert tőlünk csak 1-2 embert érdekelt igazán.. Én valójában nem is elsősorban a Gólyabált vártam, hanem az azt követő Mekizést. :)) Ami később KFC-zés lett, de erről majd később.. :)
A Gólyabál 5-kor kezdődött, de a szervezőknek már háromnegyed 4-kor ott kellett lennie, hogy 5-re már minden készen álljon. Mondanom sem kell, hogy végül kis csúszással kezdődött a bál, de nem volt vészes a késedelem. :)
A kezdeti rohangálás és szervezgetés után mi osztogattuk H-val a pólókat az ifjú Gólyáknak. :D Nem nehéz feladat, de voltak kisebb fennakadások, amiket sikerült megoldani végül. :) Természetesen a szervezők is kaptak pólót, méghozzá nem is akármilyet! A milyénk nem snassz fehér volt, hanem kék. Aminek ugyan eleinte nem örültünk túlzottan, hiszen türkizkéket szerettünk volna.. Viszont miután már 10-15 gyerek [és G :)))] is abban rohangált a Suliban, kezdtem én is megbarátkozni vele.. :) A nap végén pedig kimondottan büszke voltam rá, hogy ilyen szép Gólyabálos pólóm van. :D
Ami az alattunk lévő évfolyam megpróbáltatásait illeti, most nem részletezném a feladatokat, csak megemlítek egyet-kettőt; volt osztálytánc, Tarzanos feladat [ami annyit takar, hogy banánnal a szájban kell egyik kötélről a másikra mászni], tojás kifújás, kézmasszírozóval a kézen táblára írás [nekem ez volt az egyik kedvencem :)], activity és még sok más érdekes és jópofa dolog. :D
Igyekeztünk olyan feladatokat kitalálni, amik nem túl egyszerűek, de viccesek és ötletesek. Én úgy érzem, sikerült is és bízom benne, hogy minden résztvevő szép emlékként emlékszik majd vissza erre a napra. :D

Ami a DISCO-t illeti, én nem voltam érte oda túlságosan.. Lehet, hogy csak azért, mert nem olyan zenék voltak, amikre önfeledten lehet táncolni. Vagy mert én már alapból nem vártam a buli ezen részét.. :S Valamiért végig úgy éreztem, hogy én "nem vagyok idevaló". Ezért aztán nem is maradtam sokáig a tornateremben "ropni", hanem 6-7 szám után elmentem a biosz terembe H-val. Ahogy beértünk, én már tudtam, hogy minimum fél órát ott fogok ülni. Ott kevesebben voltak, viszonyalg csend és nyugalom volt, és levegőt is lehetett kapni. :P
Igazság szerint nem csináltam ott több dolgot, mint a torna teremben, sőt.. Csak ültem és figyeltem, mit csinálnak a többiek. Meg dumálgattam H-val.. De jobban éreztem az ottani közegben magam, mint a sötét, zajos tömegben..
Csak a takarítás miatt jöttünk ki, ami kicsit hamarabb kezdetét vette, mint gondoltuk.. Ugyanis miattunk [konkrétabban azok miatt, akik a felhőtlen bulizás és táncolás helyett a biosz terembe menekültek egy kis nyugalomért és végül ott is maradtak az este végéig..] hamarabb ért véget a DISCO. A tanárok azt monták, hogy lassan többen vagyunk a ruhatárban [mert a biológia terem egyben ruhatár is volt aznap], mint a tesi teremben.. :P

Az új filmjeimről annyit, hogy a 27 idegen igen már megvan, a Rómeó + Júliát pedig talán kicseréltetjük hét elején. Jó lenne, mert nekem kell a szinkronos változat! :P
 

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

lény 2009.10.02. 14:34

Megint sietek, mert készülődnöm kell a délutánra [és estére. :)))]. A mai nap iszonyat jó volt eddig, remélem a továbbiakban ez csak fokozódni fog. :D A töri óra ma is nagyon szuper volt, majd a többit kifejtem holnap! :D:D

pussssszi (K)

Címkék: boldog dolgaim elfoglalt

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása