HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

lény 2010.11.13. 20:29

Este elhalasztva.
pont.

Címkék: titkok dolgaim

Szólj hozzá!

jajaj

lény 2010.11.13. 13:16

Arról nem írtam, hogy ma is lesz esti programom. Találkozunk K-ékkal és újra "összeáll" a balatoni csapat.
És én már előre félek az egésztől.. Folyton D jár a fejemben és az, hogy mi lesz, ha találkozunk? Már amiatt fura lesz az egész, hogy mi leveleztünk egy darabig. Arról meg aztán nem is beszélve, hogy ő szinte egyértelműen a tudtomra adta, hogy akar tőlem valamit.
Én viszont nem tudom, hogy mit akarok. És félek a ma estétől..

Persze aztán az is lehet, hogy ez a félelem jót jelent.. ?!


 

Címkék: dolgaim félek nagy baj D

Szólj hozzá!

Kicsit eltűntem.

lény 2010.11.13. 13:02

Pedig már megvoltam elégedve magammal, hogy mostanában naponta voltak új bejegyzéseim..

A tegnapi nap egy igazi újdonságot tartogatott számomra, ugyanis F-el, H-val és P-vel elmentünk egy koncertre, amit egy szórakozóhelyen tartottak. Eleinte kicsit óckodtam tőle, mert a "bulizás" távol áll tőlem, főleg a szórakozóhelyen való bulizás.
De mostmár elmondhatom, hogy kipróbáltam és azalapján gondolom [még mindig] úgy, hogy nem az én világom. Eleinte csak kapkodtam a fejem ide-oda és azt kérdezgettem magamtól, hogy mit keresek én itt? Aztán idővel már az üvöltő zenét is megszoktam - ami egyébként meglepően jó zene volt! Nem a mai szar[ok], amit mégcsak nem is ismerek, nemhogy mozogni sem lehet rá.. Úgyhogy minden elismerésem a DJ-é, mert tényleg szuper zenék voltak! :)
A jó zenék és a meglepően kultúrált és szépen berendezett hely ellenére én mégsem tudtam olyan felhőtlenül jól érezni magam. [Amit persze a vállamon lgó táskám csak megnehezített.. :P] Nem tudom, hogy mi lehetett ennek a legfőbb oka, egyszerűen csak nem vágytam arra, hogy kibulizzam magam.
Az pedig, hogy az állítólag fél 9-kor kezdődő koncert közel MÁSFÉL ÓRÁVAL KÉSŐBB KEZDŐDÖTT, nagyon feldühített. Nem is csak az egyre gyűlő tömeg miatt, hanem az elv miatt. Mert külön kivolt emelve, hogy érdemes még a kezdés előtti fél órában megérkezni, hogy legyen az embernek jó helye. Aztán pedig, mikor már mindenki a kezdésre várt, 20 percenként jelentették be, hogy még 20 perc van hátra a kezdésig.
Nálunk az első fél órás várakozás után elis fogyott a cérna, és otthagytuk a helyünket az első soroknál. [Nem is bántam, mert ott volt a legnagyobb a tolongás.]
Persze később kerítettünk magunknak hátul helyet és ott "buliztuk" végig a koncertet.
Mindent egybevetve jól éreztem magam, nem mondom, hogy soha többé nem megyek "ilyen" helyre [márcsak azért sem mondom, mert ha minden jól megy, akkor csütörtökön megint megyünk egy zártkörű rendezvényre :)))], de azért rendszert sem fogok csinálni belőle. :)
[Rossz tulajdonságként még annyit megemlítenék, hogy a ruhátarban feltüntetett árak eléggé elszomorítottak, ugyanis ruhánként 200Ft-ot kellett befizetni, ami szerintem kimondottan drága. :o]

Címkék: érdekesség dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása