HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

Visszatérő múlt

lény 2009.05.10. 20:07

Elég sejtelmesre és izgalmasra sikeredett ez a cím. De úgy érzem, pont passzol a ma történtekhez.
Elmentem Anyáékkal vásárolni, ami ugyan kudarcba fulladt, mert vagy nem tetszettek a dolgok, vagy nem voltak a méretünkben, vagy drágák voltak. :P Ezért aztán hazafelé az én idióta kijelentésm miatt ["Szomjas vagyok!"] beugrottunk ODA. Ahol idejét sem tudom, mikor voltam utoljára..
Szinte biztos voltam benne, hogy Ő is ott lesz, mert néha szoktam látni, ha arra járok. És bejött az elméletem. Eleinte nem volt semmi, mert hátul volt, de úgy vettem észre, hogy az egyik régebb óta ott dolgozó csaj szólt neki, hogy ott vagyunk. De ezzel nincs vége a történetnek, ugyanis egy kicsivel később előre jött és nyitott egy kasszát. Anyával két külön sorban álltunk, hátha úgy gyorsabban sorra kerülünk. Viszont Anya ahogy lehetett Hozzá menni, rögtön odaállt elsőnek és már sorolta is, hogy mit kérünk. Nekem meg ugye odakellett mennem.. Így Anyu odaadta a pénzt nekem és azzal a lendülettel ott is hagyott minket.
Megint úgy éreztem magam, mint régen. A gyomrom görcsben, meg sem bírok szólalni, és azt várom, hogy túllegyünk ezen az egész helyzeten.
Hülyén éreztem magam, mert éreztem, hogy mindenkinek az jár a fejében, hogy egy időben oda voltam ezért a fiúért. És most megint itt vagyok.. Emellett viszont megint úgy viselkedett, ahogy régen.. Kedves volt és figyelmes. Nem felejtette el, hogy szoktunk kérni cukrot az innivalóhoz, sőt, még árengedményt is adott.
Próbáltam 2 lábbal a földön maradni, és végig az járt a fejemben, hogy ez most jó, vagy rossz? Hogy ennyi idő után ismét találkozunk? Igyekeztem természetesen viselkedni, és miután leültünk, alig néztem felé. Márcsak az kéne, hogy mindenki arról dumáljon, hogy én még mindig bele vagyok esve.

 

Címkék: múlt váratlan dolgaim

Szólj hozzá!

Viva Comet 2009.

lény 2009.05.10. 14:41

Idén is megrendezésre kerül a Viva Tv nagyszabású díjkiosztója, a Viva Comet Gála. Úgy gondoltam, leírom ide a jelölteket és majd arról is adok értesítést, hogy kik lettek a nyertesek. :)

Legjobb Új előadó:

  • Noémi Virág
  • CS.I.F.Ó
  • SP
  • Barbee
  • IdiotSide


Legjobb Női előadó:

  • Dukai Regina
  • Kovácsovics Fruzsina
  • Lola
  • Zséda
  • Tóth Gabi

Legjobb Férfi előadó:

  • Mark
  • SP
  • Puskás Peti
  • Cozombolis
  • Majka

Legjobb Együttes:

  • No Thanx
  • Groovehouse
  • Sugarlofe
  • Idiotside
  • Anti Fitness Klub

Legjobb videóklip:

  • Zséda: Fekete rúzs
  • Puskás Peti: Állítsuk meg a világot
  • Zséda: És megindul a Föld
  • Nox: Időn túl
  • Anti fitness Klub: Miért hazudom

 

Címkék: comet dolgaim mások dolgai

Szólj hozzá!

Most épp..

lény 2009.05.10. 11:03

reggae.
piros.

peace.
narancssárga.

Bob Marley.
Laza vagyok, leszarlak.

Címkék: hülyeségeim most épp

Szólj hozzá!

Pillanatnyi gondolat

lény 2009.05.10. 10:59

Úgy döntöttem, nyitok egy új címkét "Most épp" címmel. Azokat a dolgokat fogom beleírni, amik egy bizonyos héten/napon/órában/percben épp a fejemben járnak.
Szerintem jó ötlet, vicces lesz majd visszanézni, hogy egyik héten pl rock van a fejemben, másikban pedig egy aktuális mozifilm, vagy bármi más, aminek semmi köze a múlt heti dologhoz. :P
Az ilyen bejegyzéseknek valószínüleg nem lesz majd címe. Könnyen rátudtok majd találni, hisz a bal oldali felsorolásban fel lesz tüntetve címkeként. ;)
 

Címkék: dolgaim hülyeségeim

Szólj hozzá!

Végre ITT[hon..]

lény 2009.05.07. 20:43

A "hon"-t csak azért tettem zárójelbe, mert valójában én nagyon szívesen maradtam volna még Debrecenben az imádott osztályommal. Amit persze nem kell 100%-osan komolyan venni, de tény és való, hogy ismét nagyon jól éreztem magam ezen a 3 együtt töltött napon. Ebben persze hatalmas szerepet játszott imádott o.fő-helyettesem is, akit a 3 nap alatt még inkább megkedveltem. Talán túlságosan is... :| Mostanában azon kapom magam, hogy egyre többet gondolok rá. Néha annyira nézem, hogy azt már bámulásnak is nevezhetjük. :S
Nem gondoltam volna, hogy egyszer ennyire megtetszhet egy nálam 10 évvel idősebb pasi.. :) Persze azért nem kell megijedni, nem lesz ebből semmi. Ez amolyan plátói dolog, mint a filmekben.. :D
Az osztáykirándulásról bővebben annyit, hogy vasárnap indultunk a NY-iból, a 08:17-es vonattal. Kb 3 óra alatt oda is értünk, majd az állomástól negyed óra gyaloglás után megérkeztünk a szállásra. :)
Ezt követően mindenki keresett magának szobát, és kicsit megismerkedett a 2*-os Rákóczi Panzióval. Mi azonnal készítettünk képeket, videót, és csak ezután álltunk neki a kipakolásnak.
Fél óra múlva már indultunk is a Déri Múzeumba, amely a szállástól kb 20 perce volt. Miután megtekintettük a hatalmas képeket, a Nagyerdő felé vettük az irányt, ahol kikapcsolódás gyanánt kedvünkre röplabdáztunk, fociztunk és pihentünk a napon. Szerencsére az idő nagyon kellemes volt.
Első nap melegszendvicset vacsoráztunk, amit nagyrészt 3 osztálytársunk készített. :Đ [Ezúton is köszönöm nektek, nagyon finom volt! (K) ] Az evés nagyon jó hangulatban telt, mert a családias légkörhöz nemcsak három asztal egymás mellé tolása, hanem gyertyagyújtás is hozzájárult. :D Mindenki kedvére falatozott, és közben jókat beszélgettünk és nevetgéltünk. :)
Az ezutáni program elég szines volt, mert a fiúk nagy része leült PSP-zni, a lányok pedig 3 részre szakadtak; néhányan a szobájukban folytatták a beszélgetést, mások az o.fővel dumáltak az udvaron, és volt, aki "minifocizott" néhány fiúval.
Én személy szerint a fiúkkal töltöttem az este nagy részét, és figyelemmel kísértem ahogy Forma1-eztek. :D Jólvan, belátom, hogy eleinte csak azért voltam ott, mert az o.fő helyettes is játszott... De a végén már teljes átéléssel szurkoltam mindenkinek, aki versenyzett :Đ
Körülbelül 11-kor már mindenki a szobája közelében volt, és készülődött az esti traccsparty-ra, illetve az alvásra. Én vártam már, hogy Sz [o.fő helyettes] bejöjjön szólni, hogy takarodó van, és nyomjuk le a villanyt. Fél 12 körül be is jött, és elmondta, hogy lassan öltözködjünk pizsamába és feküdjünk le aludni. :Đ

A második nap nekem negyed 7, F-éknek pedig 7 órai keléssel indult. Miután összeszedtük magunkat, együtt indult az osztály reggelizni. :D Virslit kaptunk finom friss kenyérrel és teával. :)
A kaja után G és néhány fiú már indult is bringát bérelni, mert ők azzal szerettek volna eljutni Hortobágyra. Végül ez nem sikerült, mert Debrecenben nem lehetett biciklit bérelni, ezért aztán a távolságibusznál találkozva együtt tettük meg az utat. :D Hortobágyon körülbelül 3-4 órát tölthettünk el, a Madárpark és a Madárkórház megtekintésével. Mi F-el és H-val itt vettük meg az otthoniaknak az ajándékokat is. :Đ
Mikor innen hazamentünk, mindenki azt csinálhatta, amit szeretett volna egészen fél 3-ig, amikoris már indulni kellett az Aquva Parkba. :) Idő volt, mire eljutottunk odáig, főleg a délelőtti kis kiruccanás után... Nekem már túl sok kedvem nem is volt menni, dehát az is igaz, hogy sajnáltam volna kihagyni.. Ott mindössze 3 órát tölthettük, amit előre kifizetett az o.fő. Aki tovább akart maradni [nem volt ilyen], az fizetett. Én és a másik H még szaunába is beültünk néhány percre. Jó kis élmény volt, én még úgysem voltam soha. :Đ
A nap vége kicsit másképp telt mint az előzőé, mivel a szobánkat 9 körül megszállták a fiúk. Eleinte még G is ott volt, mert nézte a Barátok köztöt [és persze minden színészre volt egy kedves megjegyzése... :P]. Utána csak ketten maradtak, ők is csak azért, mert a többi fiú miatt nem tudtak Tv-zni, ezért átjöttek hozzánk. :D B még tusolni is nálunk tusolt, mondván, hogy náluk büdös és koszos a tusoló. :P
A csajokkal már alig vártuk, hogy mindenki lelépjen, mert megakartuk enni a nap folyamán vett doboz fagyit. :Đ Éjfél körül el is jutottunk odáig, hogy békésen leüljünk és falatozzunk. De én attól tartottam, hogy majd G "benyit" és észreveszi a fagyit, aminek nem lesz jó vége... Azt hiszem fél 1 lehetett, amikor bejött hulla fáradtan, és mondta, hogy mostmár aludjunk... A lányokkal előre kiterveltük, hogy ha majd nyílik az ajtó, én direkt úgy ülök, hogy takarásban legyen a fagyiii. Szerencsére a tanár észre sem vette, így mikor elment, lenyomtuk a nagy villanyt és tovább eszegettünk.. :)
Lehet, hogy nem kellet volna túlzásba vinni, mert harmadik nap majdnem lekéstük a reggelit. :D xD Csak úgy, mint tavaly.. :P H bejött 8-kor, és mivel mi nem tértünk túl hamar magunkhoz, pizsamában mentünk enni.. :Đ :P
Utána fél óránk volt az összecsomagolásra és átöltözésre, mert időre kellett menni a Nagytemplomhoz. A mai napon ugyanis idegenvezető kíséretével kicsit jobban megismerhettük Debrecent. :) Nekem igazán tetszett ez a program. Akinek volt kedve, még a templom tornyába is felmehetett. Nanáá, hogy nem hagytam ki!! :) Mégha túl kicsik voltak a lépcsők, és sok helyen be is vertem a fejem, megérte fölmenni. Csodálatos volt a kilátás. :D
Az utcák, és templomok után a debreceni Kollégiumba mentünk, ahol megnéztük az imatermet, a könyvtárat, valamint az iskola történetét bemutató kiállítást. :) Sajnos fényképezni nem lehetett, csak akkor, ha vettünk volna valami 600 Ft-os jegyet..
Nos, az utolsó napról még annyit, hogy az idegenvezetés után mindenki oda mehetett az egész városban, ahova csak akart! :Đ Mivel nekünk megmaradt egy kis fagyi, először hazamentünk, hogy legalább ne az egészet haggyuk ott. Ezt követően benéztünk a közelben található bevásárlóközpontokba, és csak azután mentünk vissza a szállásra, ahol már felpakolva kellett várni a többiekre.
A hazaút nem teljesen úgy telt, mint az odaút, mivel nem volt elég hely, így 8-an tömörültünk egy kabinban. Mindent összevetve árasztó, de nevetéssel teli vonatozás volt.

Mégha sokszor úgy voltam vele, hogy még maradnék Debrecenben, azért örülök, hogy ismét a megszokott környezetben, a megszokott emberekkel vagyok. :Đ
[A "tovább"-ra kattintva általam készített képeket találsz. ;)]

Címkék: osztálykirándulás boldog dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása