HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

Egyre furább

lény 2009.05.22. 18:40

Tegnap H bocsánatot kért tőlem, amiért mondta azt az "összeillős" dolgot. De a tudtomra adta, hogy komolyan gondolta, és hogy őt nem zavarná, ha látná, hogy K-val boldogok vagyunk. pfff Erre én csak annyit reagáltam, hogy inkább váltsunk témát..
Egyébként H nem úgy néz ki, mint aki annyira szenved, amiért másodszorra sem jött össze nekik... Msn-en mindig panaszkodik, de Suliban inkább úgy tűnik, mint aki féltékennyé akarja tenni K-t és a közelében akar lenni. Vagy nem tudom.. Minden esetre néha elég zavaró tud lenni, hogy ott teszi-veszi magát..
De nem csak ez fura. Hanem F is. Tegnap eljött a tanév utolsó röplabda meccsére. [Amit egyébként MI nyertünk meg!!!! :Đ] És tök jófej volt. ami persze még nem nevezhető furának de pl a mai "edzésen" olyat mondott nekem, amikor véletlen odaesett hozzá a labdám, hogy; "Végre én adhatom vissza neked." Jó, tudom, biztos én képzelődök, mert hajlamos vagyok rá, de kicsit akkor is gyanús volt. Ennek nem lehetne nagy jelentősége, hisz én elméletben már túltettem magam rajta/rajtuk..
Viszont akkor már igencsak elgondolkoztam, amikor F elment, B pedig eléggé kivolt bukva. Eleinte már azt hittem, szakítottak. De közben megtudtam, hogy B a matek vizsga miatt volt ideges és szomorú. Ja és azt is, hogy F melyik fősuliban szerete továbbtanulni. Valami soproniban, ahova B is megy majd érettségi után. Szóval, a képzelgéseim már el is lettek oszlatva, így márcsak annyi maradt, hogy bejelentsem; megyek porszívózni. :Đ

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

lény 2009.05.20. 09:05

info.
kib*szott lassú net.
pofámba sütő Nap. :P
"És megint nincs nálam a fotógép" grrr
vizsga-félelem.
különóra undor.
reggeli fáradtság.

De nincs rossz kedvem! :)

Címkék: dolgaim most épp

Szólj hozzá!

"Ők szerintem is összeillenek..."

lény 2009.05.19. 16:05

Komolyan mondom, alig hittem a fülemnek, mikor tegnap H olyat szólt, hogy szerinte is összeillünk K-val. És persze rittig úgy mondta, hogy mi mindketten meghalljuk.
Elég furán éreztem magam, mert K ott állt mellettem, és a mondat hallatán ő sem szólt semmit. Utána én ki is mentem a teremből..
De ez akkor is zavaró. Hiába mondja ezt bárki, köztem és K között nem lesz semmi. Ezért is lepődtem meg H-n, hisz biztos vagyok benne, hogy egy életre megbántódna, ha K-val összejönnénk. De erről szó sincs! Csak felfoghatatlan számomra, hogy nem képesek leszállni rólunk..

Címkék: dolgaim ez~van

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása