HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

Mi van velem?

lény 2009.06.14. 18:58

Jó rég voltam ennyire kimerülve. V-vel és F-el elmentünk sétálni. Jó sokat mentünk, vagy csak kijöttem a formából, de per pillanat minden bajom van. Szörnyen fáradt vagyok, emellett nyűgös is, szóval lehet, hogy ledőlök egy kicsit. Szinte már beszélni sincs erőm, nem tudom, hogyan bírok egyáltalán írni... !?
Zavar a fény, a zajok. Azt hiszem talán csalódott is vagyok, amiért a csajokkal elmentünk ODA, Ő pedig nem volt sehol. És ilyet egyáltalán nem érezhetnék. Arról nem is beszélve, hogy már indulás előtt is elfogott az a régi érzés, ami mindig 'rámjött', amikor Oda készültünk.. Tudjátok, a gyomorgörcs és az izgalom.
Komolyan nem tudom, mi van velem... !?
Azt hiszem, tényleg megyek.. Csak előtte lerázom az egyik osztlytársamat, aki épp azzal fáraszt, hogy néhányan be mertek neki szólni a viselkedése miatt.. Nos, az tény, hogy elég zavaró, hogy úgy viselkedik a fiúkkal, mintha járnának... És teszi-veszi magát előttük.. :|

Címkék: fáradt dolgaim

Szólj hozzá!

lény 2009.06.14. 11:35

gyomorgörcs.
izgalom.
a múlt felidézése.
"Mire költsem a pénzem?"
hajat kell vasalnom... :P
Hotdog-mánia.

Címkék: most épp

Szólj hozzá!

Szabad péntek délután

lény 2009.06.12. 17:59

Ritka dolog, mert máskor nem jövök haza Suli után, hanem röplabdára megyek és csak 4 körül vergődök haza. :Đ Ma viszont elmaradt, így fel tudtam venni a filmemet reklám nélkül. :))) Eleinte elég ideges voltam, mert Apu még itthon volt, ezért kicsi volt rá az esély, hogy kivegyem a reklámokat. De nem sokkal azután, hogy elkezdődött a Séta a múltba [I walk to remember], Apa kiment készülődni, így enyém volt a szoba. :Đ
Jól jött ki, hogy röplabda sem volt. :) Mindenképpen meg akartam szerezni valamilyen formában ezt a filmet, mert DVD-n sajnos nem lehet kapni. Ezért amikor megláttam az újságban, hogy lesz, rögtön megszerveztem, hogy legyen majd egy újraírható dvd, amire felveszem majd.
Ezúton megragadom az alkalmat és szólok mindazoknak, akiket esetleg érdekel, és most lemaradtak róla, hogy youtube-n a teljes film megtalálható. :Đ Sok barátnőm csak ott látta eddig. Ha pedig még így sem hoztam meg eléggé a kedveteket, íme egy kis részlet egy csodálatos zenével egybekötve. :))
 

Címkék: film dvd dolgaim melegen ajánlom

Szólj hozzá!

Még 3 nap...

lény 2009.06.10. 16:11

Lassan megint elfog az az érzés, ami év végén mindig megszáll.
Az osztálytársaim hiánya. Tudom, hülyeség, hisz sokan örülnek neki, hogy 2 és fél hónapig nem látják azokat az embereket, akikkel napi több órát töltenek együtt, de nekem valahogy mindig rossz, amikor utolsó nap búcsúzkodunk. Augusztus eleén pedig már szinte várom, hogy ismét legyen iskola, és minden nap történjen valami. Ott mindig nagy a nyüzsgés, sürgés-forgás, és akárhogy is nézem, én unatkoznék iskola nélkül. Jó persze, egy darabig ellennék, de sok idő elteltével már unatkoznék. Arról nem is beszélve, hogy a barátaim nagy részét onnan ismerem.
Szóval, az év vége közeledtével sok olyan dolog van, amit megfogadtam, illetve meg fogok fogadni, hogy a jövő évem sikeresebb és nyugodtabb legyen. Kezdve a minden napra tanulástól, a tételek időben való kidolgozásáig. :Đ Az érettségi közeledtével muszáj lesz több időt fektetnem a tanulásba, mégha olykor nehéz is...

Holnap be akarom vinni a fotógépemet, és csinálok mindenkiről [vagy legalábbis azokról, akikkel nagyon jóba vagyok :))] képeket. Jó lesz őket nyáron nézegetni.. :))

Címkék: dolgaim év vége

Szólj hozzá!

Comet-hírek

lény 2009.06.10. 15:58

Tudom, majdnem 1 hete volt a Gála, de még csak most jutott eszembe, hogy azt mondtam, megosztom Veletek a győztesek nevét is. :) Ezért aztán ÍME:

2009. Legjobb Új Előadója: SP

2009. Legjobb Női Előadója: Lola

2009. Legjobb Férfi ELőadója: SP

2009. Legjobb Együttese: Groovehouse

2009. Legjobb Videóklipje: Puskás Peti; Állítsuk meg a világot

A Magyar Könnyűzenéért járó Comet gömböt idén az Animal Cannibals vihette haza. :)

Saját véleményemet is szeretném megosztani kedves olvasóimmal. :)
Arra egyáltalán nem számítottam, hogy SP duplázni fog, hiszem azért valljuk be, a férfi előadók közül Marknak és esetleg Puskás Petinek is kemény rajongó-tábora van. Emellett tartottam tőle, hogy a legjobb együttesnek járó Comet gömböt majd az AFC kapja meg, szerencsére erre nem került sor. :'Đ Végül pedig, ami a női előadókat illeti, számítottam rá, hogy Lola, vagy Zséda fog nyerni. Tulajdonképp egyiküket sem utálom, vagy épp imádom, de nem szimpatikus, hogy mióta Zsédának megszületett a fiú, elkezdett "nőiesebb" lenni. Szerintem azelőtt is, mikor még visszafogottabban öltözködött, nőies volt. Nem azon múlik, hogy mennyit mutat meg magából. Persze azért nem kell garbóban, meg hosszú ujjúban járni, de nem tetszik az sem, ha valaki magamutogatós, és szerintem kicsit kezd kikelni magából... Loláról nem is tudom mit gondolok igazán.. Egyszer azt, hogy nincs elszállva magától, egyszerűen csak hozzászokott már a "rivaldafényhez", máskor pedig kicsit önteltnek tűnik..
Minden esetre gratulálok minden nyertesnek!!! :D:D

Címkék: comet dolgaim

Szólj hozzá!

Fiúügyek és egyéb beszámolnivalók :Đ

lény 2009.06.09. 16:36

Na, most biztos sokan felkapták a fejüket, és nagy figyelemmel olvassák, mi minden történt az életemben a pasi-ügyek szempontjából. :P Minden apró részletet úgysem fogok megosztani kedves olvasóimmal és az idelátogatókkal, de azért érthető lesz, ígérem. :D
Szóval, aki már egy ideje olvasgatja a bejegyzéseimet, bizonyára emlékszik egy bizonyos "B"-re, akivel egy időben leveleztem. Utána arról is beszámoltam, hogy közel 2 hónapja semmit nem tudok róla, mert egy mukkot sem ír.. :(
Nos, ez a srác a napokban újra "felbukkant", szerintem a véletlennek köszönhetően, hisz egyikünk sem arról híres, hogy a napjai felét msn-en töltse. De hétvégén mégis úgy alakult, hogy egy időben voltunk fenn, így beszéltünk pár szót, és abban maradtunk, hogy majd telefonon megdumáljuk, mi is volt ez a több hónapos 'kimaradás'.
Kb 10 perc beszélgetés után azzal 'váltunk el', hogy majd keressük egymást, hogy ne csak beszélgetni, hanem honfoglalózni is tudjunk. :Đ A lényeg tehát, hogy mostmár nem teljesen levélben tartjuk a kapcsolatot, hanem telefonon és msn-en is.. :)
Mit mondhatnék, elképzelhető, hogy a nyár közeledtével találkozás is lesz belőle, utána pedig majd meglátjuk... Mindenesetre B kedves fiúnak tűnik.. :))

Mellette van egy másik "srác" is, akit azt hiszem inkább pasinak kéne 'nevezni'. Vagy inkább tanár úrnak..... DE! Nem kell rögtön azt a következtetést levonni, hogy belezúgtam a tanáromba! Csak egyszerűen olyan dolgokat képzelek el mostanában..... amiket nem kéne... :) Ezért aztán róla nem is írnék többet. Ha valami egetrengető dolog történik, azt úgysem tudom túl sokáig magamban tartani.. :P:P

Végül a "Felbomló barátság"-ról [ha most látogatsz ide először, előbb olvasd el az április 29-30.-ai bejegyzéseket, úgy érthetőbb lesz ;)] szeretnék híreket megosztani Veletek. Hála' az égnek, nem tartott túl sokáig az öri-hari, bár én így is elég szarul éreztem magam, amiért nem olyan a kapcsolatunk, mint régen. :( Mostanra viszont minden rendbejött, és a nyár közeledtével biztosan többet is találkozunk majd. :D:D:D
 

Címkék: dolgaim ez~van felbomló barátság

Szólj hozzá!

VÉÉÉÉÉGEEE!!!! :)

lény 2009.06.08. 21:03

A mai nappal tényleg, végleg VÉGE a vizsgáknak. Legalábbis erre a tanévre. :Đ Az informatika vizsgám 3-as lett, számomra máig ismeretlen okokból. Hiszen a szóbelin alig tudtam valamit, de a tanár úgy tűnik megkegyelmezett nekem. Vagy annyira jól sikerült az írásbeli, hogy megadta a 3-ast. Hamár jobbat nem adhatott, mivel ez már pótvizsga volt..
Ami azt illeti, a hét hátralevő részében valószínűleg még vár rám néhány javító felelés, holnap például történelemből felelek a 3-asért. :))) [Ezzel a témával kapcsolatban majd 'mondanom' kell valamit...]
Mindezek mellett nagyon úgy néz ki, hogy idén is megyek arra a bizonyos év végi jutalomkirándulásra, így aztán ha sikerült kiderítenem, hogy hova megyünk, tüstént szólok!! :) Alig hiszem el, hogy túlvagyok a sok-sok megpróbáltatáson, és úgy érzem, megérte a tanulás, mégha csak az utolsó pillanatokra hagytam az egészet, akkor is. Ezzel legalább még jobban sikerült rávennem magam arra, hogy jövőre időben kezdjem el kidolgozni a tételeket. Illetve, hogy egyáltalán kidolgozzam őket, mivel ez a rész elég gyakran kiszokott maradni.. :S :P Lehet, hogy mégiscsak jó dolog ez a "kisérettséginek" keresztelt év végi vizsgaidőszak??? Addigra talán hozzászokunk mindehhez és nem lesz olyan szörnyű..
Na de akármennyire maradnék még - ugyanis néhány dologról be kéne még számolnom.. -, most itt az ideje a búcsúnak, hiszen át kell még olvasnom II. Ulászló hatalomra kerülését, így a további beszámolók holnapra, vagy máskorra csúsznak. :S:D pusszanat (K)

U.i: a rajz vizsgám mellesleg szintén 5-ös lett, csak az már olyan rég volt, hogy ki is ment a fejemből. :)
 

Címkék: vizsga dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása