HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

...

lény 2009.10.18. 17:09

Sírni, sírni... és mindig csak sírni.
És örökké egyedül lenni...

Címkék: szomorú magányos most épp

Szólj hozzá!

4 nap..

lény 2009.10.18. 16:54

Már csak 4 nap és Őszi szüneeet! Bárcsak ott tartanánk már.. Annyira nem akarom ezt a hetet. Legfőképp a holnapot nem. Angol T.Z-t írunk, amihez semmi kedvem. És gitárom is lesz, amire meg gyakorolnom kéne. És nem akarooook.. Se gyakorolni, se gitározni többé..
Idén abbahagyom. Legkésőbb év végén. Mostanában sokszor gondolok arra, mennyivel könnyebb lenne, ha nem folytatnám tovább. Sok időm felszabadulna és nem stresszelnék annyit. Jó volna most rögtön befejezni.. Elfeledni, mintha nem is lett volna.
De ezt úgysem tudnám megtenni. Képtelen lennék csak úgy otthagyni a tanáromat, mert neki sok mindent köszönhetek. És vele semmi bajom nincs. Nagyon szeretem. Mint embert és mint pedagógust is. Iszonyú önzetlen, megbízható, vidám és kedves ember. Nincs is belőle több.. :) De nem tudom, mit szólna, ha már félévkor felhagynék a gitározással. Ő biztos azt szeretné, hogy 2 évig csináljam még. De én már idén sem bírom a sok tanulás miatt. Ezért aztán jelen pillanatban 70%, hogy befejezem év végén. Majd meglátjuk, mi lesz...

Kicsit áteveznék a filmek világába. Mostanában úgysem volt ilyen témám.
Tegnap láttam egy filmet, ami fel is fog kerülni a Beszerzendő filmek listájára, mert annyira tetszett, hogy valamikor mindenképpen megszeretném venni. A címe Négyen egy gatyában. Nekem nem volt ismerős, sem cím, sem pedig történet alapján.
Röviden leírva 4 fiatal barátnő külön töltött nyaráról szól, amely mindegyikük számára sok újdonságot, meglepetést, váratlan kalandokat és tanulságot tartalmaz. Nagyon érdekes film, én egyes jeleneteknél még sírtam is. Szerintem nem az a kimondott csajfilm, amitől a fiúk sikítva menekülnek, bár azért nem feltétlen fiúknak ajánlanám elsősorban..


Drága Olvasóim! Ha sikerült meghoznom a kedveteket - esetleg olyannyira, hogy megnézitek -, kérlek jelezzétek felém, hogy hogy tetszett a film? És ha már itt tartunk, ez vonatkozik minden olyan dologra - legyen az film, zene, könyv, vagy bármi más -, amiről itt hallottatok, és szerény személyem volt az, aki rábírt Titeket arra, hogy elolvassátok/megnézzétek/meghallgassátok! Nagyon szívesen venném a kommenteket, hozzászólásokat, vagy akár e-maileket azoktól, akik általam ismertek meg valamit. Az sem gond, ha nem tetszett az adott dolog. Kiváncsi vagyok a véleményetekre! :)

Címkék: film dolgaim

Szólj hozzá!

Friss hír

lény 2009.10.17. 15:45

Bratyókám most mondta, hogy kit látott pénteken a Burger Kingbe... :))) Szerintetek? :D
Hát nem mást, mint az én drágalátos o.főmet. :)) Aki nagyban falatozott 1 óra körül. :D Szerintem egyébként csak ebédelni ment el két tanítás között, mert tudtommal idén is foci van a tanároknak fél 2-től. :) ...

Ó, igen! Ha már itt vagyok; Boldog Szülinapooooot B! :D:D

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

lény 2009.10.17. 15:18

Hogy felejthettem el, hogy az msn minden időmet elveszi?

Címkék: dolgaim eldöntendő

Szólj hozzá!

:)))

lény 2009.10.16. 20:10

Éééééééééééééééééééééjen!!!!!!!!! :D:D Visszakerült a Jason Mraz videó, amit leszedtek youtube-ról!!!! Az I'm yours című számnak a videóklippes változata, amit Imádok. :$ :D:D És annyira szomorú voltam, mikor lekerült, mert nem tudtam megszerezni. :'( De most megint fönntvan!!!! :D:D És meglesz!!! :D És olyan jóóóóóóóó. :D:D

Ezen kívül sikerült visszaállítanom pár dolgot itt blog.hu-n, mert zavart, hogy a bejegyzéseim itt-ott nem teljes hosszukban jelentek meg. Mindössze pár sor látszódott és a folytatást mindenki csak a "tovább"-ra kattintva olvashatta. De mostantól minden visszatér a régi kerékvágásba. :)) :D

Dejómost.. :)

Címkék: boldog dolgaim

Szólj hozzá!

pulcsi

lény 2009.10.15. 18:18

Ma jöttem rá igazán, hogy kezdem egyre jobban megutálni az új angol tanárunkat. Azt hiszem, róla eddig nem is 'beszéltem'. Ami talán említésreméltó, az az, hogy nő és 25 éves. Mást mondjuk nem is nagyon tudok róla, csak azt, hogy idegesítő az angol kiejtése. Tisztára, mintha menőzne azzal, hogy ilyen fiatalon ő már fiatalabb gyerekeknek tanítja az angolt.
Emellett ma vált világossá - bár ez mondjuk még mindig csak feltételezés a részemről -, hogy bejön neki G. Először az tűnt fel, hogy sokszor említi órákon a nevét.. Illetve, hogy egyáltalán említi a nevét, azok után, hogy alig 1 hónapja ismerhetik egymást. A másik dolog, ami mellesleg iszonyúan idegesít [de egyenlőre úgy néz ki, csak nekem tűnt fel], hogy ma felvette G pulcsiját! Pontosabban csak a hátára meg a vállára tette, mert "fázott". Azt nem tudom, tényleg így volt-e, bár az tény, hogy elég beteg a tanárnő..
Na, ez is! Milyen már, hogy 1 hétig otthon marad valaki betegség miatt, aztán bejön a Suliba és ugyanolyan beteg!? Egy; ha nem javult az állapota, miért jön iskolába? Kettő; Miért nem javult az állapota? 1 hét alatt azért meglehet gyógyulni.. Vagy legalábbis javítani a náthán/megfázáson..
A drágalátos angol tanárunk ugyanis egész múlt héten hiányzott, ezen a héten pedig betegen jött Suliba. Úgy járkált föl-alá, hogy vitte magával a Micimackós zsepicskéjét, ami persze nem akármilyen! Olyan, mint az amerikai filmekben; egy doboz, melynek közepéből lógnak ki a zsebkendők és egymás után húzhatók ki. -.- Engem már ez is zavart kicsit, de nem foglalkoztam "komolyabban" vele, hisz tényleg beteg és tényleg folyik az orra..
Na de az, hogy az órára bejön és számítógépen adja le az anyagot, mondván, hogy nincs hangja, az már nem annyira jó dolog. Az meg végképp nem, hogy még rá is játszik.. Próbál poénkodni, meg mittudomén. Persze mindezt írásban, hiszen suttogni sem bír.
De legyen, még ezt is elnézzük neki..
Viszont amit ma művelt!!! Attól totál kiakadtam [nem csak én]. Jön be a terembe, megint elmondja százszor, hogy ő mennyire beteg és így köhög, meg úgy fújja az orrát... Aztán egyszercsak óra közepén kiviharzik és mikor visszajön: hátán G pulcsija [áááááááááá :@], kezében pedig egy bögre, valamint Strepsils-'tabletták' tömkelege.
Leül, és osztja a parancsait, mintha mi sem történt volna. És mialatt mi a feladatokat csináljuk, szürcsölgeti a jó meleg teáját.
Na, ekkor jött el a pillanat, mikor legszívesebben pofán rugtam volna. Már elnézést a szókimondásomért.. Hiszen milyen dolog az, hogy: egy; bejön betegen? kettő; más pulcsiját teszi a vállára? és három; még teázik is órán???? Annyira fölvoltam háborodva, hogy nem hiszitek el..
A tanárok mit szólnának, ha én is ezt csinálnám? Hisz már azért jár a szájuk, ha 1. óra után megyek az orvosiba, mert rosszul érzem magam. Olyankor mindig mondják, hogy akkor miért mentem reggel iskolába. Arról nem is beszélve, hogy órán inni? Van olyan tanárom, aki tesi után sem engedi, hogy igyunk. Azt mondja, ott van/volt a szünet..

A dühöm mostanra sem múlt el teljesen, mert még mindig előttem van, hogy rajta a pulcsi.. áááááááh, és annyira mérges vagyok emiatt!!! Hülye picsa... :@:@
Egyébként akkor jöttem rá, hogy kié valójában, amikor F-ékkel visszamentünk fél 3-ra a Suliba. [Azért kellett visszamenni, mert délután Múzeumba mentünk, amolyan osztályprogramra. Ez nem lényeg annyira, azt azért megemlíteném, hogy fegyvereket néztünk meg.] Nos, mikor visszatértünk, már mindenki nagykabátban állt az aulában, csak ránk vártak. :$ :'D Ahogy beléptem a kapun, megláttam G-t :D:D, és azt a három réteg ruhát is, ami rajta volt. :P :))) Rögtön feltűnt a pulcsi, mert kilógott a kapucnia. És nem tartott sok időbe, mire rájöttem, honnan olyan ismerős..

Címkék: dühöngő dolgaim

Szólj hozzá! · 1 trackback

Ne ess már...

lény 2009.10.12. 19:30

Akkor legalábbis ne, amikor épp úton vagyok.. :)


Ma nem zavart, hogy az egész várost elárasztod vízzel. Szünetekben az ablakból figyeltem, miként pusztítassz, nem törődve azzal, hogy ez zavar-e egyáltalán valakit!? ... Engem akkor nem zavart. Sőt, még jól is esett az a friss levegő, amit magaddal hoztál. :)
Még mostanra sem hagytad abba. Talán nem is szándékozol.. De azt már kezdem unni, hogy szünetet sem tartassz. Hogy fogok én így holnap bemenni a Suliba?

Reggel kicsit elrontottad a kedvem.. Amúgy sem volt túl jó a reggelem, mert a gondolat, hogy újabb hét kezdődik, kicsit lehangolt. Erre még te is rákezdtél.. :S
Na de talán legjobban az zavar most, hogy nem tudom megörökíteni, hogy esel. :| Ami miatt persze nem téged okollak. :)

Mára ennyit a bajokról. És az időről.

Címkék: eső dolgaim neki

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása