HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

Terv

lény 2010.09.19. 19:58

Ha minden úgy alakul, ahogy tervezem, akkor holnap suli után megnézem a Charlie St. Cloud halála és élete-t. :D Ma bevillant, hogy holnap még tartanak a Palace Filmnapok, így kár lenne elmulasztani a lehetőséget, hamár 590 Ft-ért vehetek mozi jegyet. :P Sőt! Mivel már van Palace mozikártyám, így mindössze 500 Ft lesz csak! :D
De jóóó. :D:D
Ami érdekesség, hogy a film feliratos, így kicsit szokatlan lehet számotokra, hogy mégis beülök megnézni. Ennek több oka is van, de a legfontosabb, hogy ideje csiszolnom az angoltudásom és szerintem ez egy remek alkalom erre! :D Persze nem kell azt gondolni, hogy mostantól minden filmet felirattal nézek, de ha nincs más lehetőség és még a film is érdekel, lehet, hogy nem ez az utolsó ilyen alkalom.. :D

Egyébként tegnap elfelejtettem megemlíteni, hogy tegnap láttunk egy filmelőzetest H-val, ami igencsak felkeltette az érdeklődésünket.. :)
Én szinte biztos vagyok benne, hogy nem hagyom ki a mozizást, remélem ő is velem tart majd, ha bemutatják a Life as we know it-et! :D:D [magyar címet még nem tudok]

Címkék: jövő mozi dolgaim

Szólj hozzá!

lény 2010.09.18. 18:55

A mai nap több szempontból is emlékezetes volt számomra. :)
H-val moziban voltunk - lassan már megszokottá válik, hogy ketten megyünk. :) A Hétmérföldes szerelmet néztük meg. Nekem nagyon tetszett a film, jó sokat lehetett rajta nevetni.
De most nem is igazán a filmen van a hangsúly, hanem azon, hogy 2 ex-tanárunk is ott volt, méghozzá pont melletünk! Egyikőjük évekig volt az osztályfőnökünk, a másik pedig egy időben igazgató volt az iskolában. A dolog érdekessége, hogy nem vettek észre minket, pontosabban szólva nem ismertek meg. Mert szerintem eleinte elég feltűnően néztünk rájuk, hátha beugrik nekik, hogy kik is vagyunk!?
Végül úgy néztük végig a filmet egymás mellett ülve, hogy egy szót sem beszéltünk se előtte, se utána. Pedig mi H-val örültünk volna neki..


A másik momentuma a mai napnak egy, a Millenáris Park-ban rendezett esemény volt, ahol Müller Péter is jelen volt, így mindenképpen elszerettem volna menni. És el is mentem, mert a filmünknek addigra vége lett. :)
Meghallgattuk az új könyvéről és egyéb dolgokról való beszélgetést, majd utána mentünk, hogy aláirathassam a könyvem. :) Eleinte azt hittem, hogy nem fog sikerülni, mert kicsit "elzárt" helyen volt, ahova nem lehetett csak úgy bemenni, de végül egy kedves biztonságiőrnek köszönhetően én voltam az első, aki aláírást kapott. :D:D
Örülök, ez számomra egy igazi élmény.
Ezért aztán képet is csatolok a bejegyzéshez! :)

Ja és el ne felejtsem a mai nap két legfontosabb mondatát:


"Maya, SZOBOR!!!"


"Most úgy vagyunk, ahogy köll." :)

Címkék: mozi érdekesség dolgaim

Szólj hozzá!

És amit mostanában szarrá hallgattam...

lény 2010.09.17. 18:19

Flo-Rida feat David Guetta: Club can't handle me

Címkék: zene most épp

Szólj hozzá!

Oskola :)

lény 2010.09.17. 17:29

Mióta elkezdődött a suli, alig írtam róla valamit. Pedig vannak említésre méltó dolgok bőven!
Például, hogy év elején fakultációt kellett váltanom, mert a kevés jelentkezés miatt nem indult rajz fakt. Összesen két jelentkező volt, így év elején értesítettek minket, hogy válasszunk helyette valami mást.
Csak, hogy érdekesebb legyen, leírom a választékot;
matek, magyar, kémia.
Aki egy kicsit is ismer, az könnyen rájöhet, hogy a magyart választottam. :)
Arról jelenleg még nem tudok beszámolni, hogy milyen ez a fakultáció, mert a tanár lebetegedett, így elmaradtak az órák.
A másik fakultációm a biológia lett, mivel nem szerettem volna fizikára és földrajzra menni. A töri átfutott az agyamon, de sejtettem, hogy kicsit "kemény" lesz, ezért végül a biológiára esett a választás. :)

Viszont a tudat, hogy jövőre érettségizek, eléggé rémisztő.. Sok okból, hiszen még azt sem tudom, hogy mi szeretnék lenni. Másoknak már konkrét elképzelései vannak, nekem viszont semmi.
Annyi már felmerült, hogy a fotózás irányába indulok el, de ez csak egy ötlet.
Egyébként engem vonz egy kicsit a vendéglátó-ipar is. De csak abban az értelemben, hogy jó volna egy helyes kis kávézóban felszolgálni..
Nem tudom. Majd lesz valahogy.. :)

Ha már az "oskola" címet kapta ez a bejegyzés, akkor nem térek el a tárgytól és elmesélem, hogy idén egy új osztálytárssal gazdagodott az osztályunk. :D Kicsit korai lenne túl sok dolgot említeni a lányról [ugye megértitek, ha nem írom le a nevét?], de én egész jóban vagyok vele, szoktunk jókat dumálni. És az külön jó pont, hogy korábban versenyszerűen röplabdázott! :) Emiatt irigylem is kicsit. :P

De nem csak új osztálytársat, hanem új tanárokat is kaptunk idén.
Kezdeném a tesi tanárral, aki történetesen az egyik matek tanár fia. Fél évig ő fog minket tanítani, mert Á egy korábbi sérülése miatt átesett egy műtéten és hónapokig otthon gyógyul. Ami a mostani tanárt illeti, talán annyit tudnék nagy vonalakban mondani róla, hogy süt róla, hogy még "kezdő", de ettől függetlenül nekem nincs sok bajom vele.
Kicsit ugyan megfuttat minket órán és néha azt a rohadt öltözőt is nekem kell bezárni miatta, de ezen kívül tényleg nincs okom utálni. Azért jó lenne, ha már minden a régi kerékvágásban menne.. :)
A másik tanárváltás - ami persze már végleges - a II. idegen nyelvben következett be. Egy fiatal tanárnőt kaptunk, aki nagyon szimpatikus és rendes. Úgy vettem észre, hogy nagy hangsúlyt fektete arra, hogy olyan feladatokat adjon, amik lekötnek minket és kicsit megdolgoztatják a kreativitásunkat is. Tetszik ez a "módszer", mert így legalább nem a száraz anyagot diktálja le, amit aztán meg kell tanulni.. :D

Címkék: dolgaim év eleje

Szólj hozzá!

Labda

lény 2010.09.15. 15:36

Még egyszer leírom - mert a köszönetből sosem elég :) -, hogy kaptam egy labdát Házisárkánytól, amit ezúton is még egyszer köszönök! :D
__________________________________________________

Szabály[ok]:

1. Meg kell köszönni [pipa]
2. A logót ki kell tenni a blogomra. [pipa]
3. Be kell linkelnem, akitől kaptam. [pipa]
4. Tovább kell adnom 7 embernek.
5. Be kell linkelnem őket. [fél pipa]
6. Megjegyzést kell hagyni náluk. [pipa]
7. Ell kell árulnom magamról 7 dolgot. [pipa]

 

[Valamiért nem tudom középre tenni, majd később próbálkozom még.]







Aki[k]nek továbbadtam:


Hétköznapi különlegesség [lookatmylife.blog.hu]


7 dolog rólam:

~ félek a pókoktól
~ iszonyatosan lassan írok :P
~ 11.-es létemre, még most sincs fogalmam róla, hogy mit akarok kezdeni az életemmel a suli után!?
~ imádom a fagyit, az az egyetlen olyan "kaja", ami bármikor jöhet; télen-tavasszal-nyáron-ősszel, reggel-délbe-este :)))
~ megrögzött listaíró vagyok, mert sokszor elfelejtek dolgokat és ilyenkor a cetlijeim, vagy a telóm segít ki
~ nem szeretem a szó-rövidítéseket [Annak ellenére sem, hogy néha én sem írok ki végig 1-1 szót.]
~ utálok magas lenni

Sajnos a labda továbbításával gondjaim vannak, mert nem igazán szoktam más blogokat olvasni. [Leszámítva persze házisárkányt és azt, amelyiket belinkeltem.]

Címkék: labda dolgaim közérdekű közlemény mások dolgai

Szólj hozzá!

Juhééééééééééééééééjjj! :D:D

lény 2010.09.15. 15:18

Hűha, nem is tudom, mikor voltam utoljára egyszerre több dolog miatt boldog!? :D
Most ugyanis ujjongok, hogy rendbejött a gép és minden adat megmaradt!!!! Beleőrültem volna, ha elvesznek a fotóim.. Így aztán ebből az esetből tanulva még ma kiírok mindent egy dvd-re, hogy máskor ne kelljen aggódni. :))
A másik dolog, amiért jó kedvem van, hogy jól telt a napom a Suliban. Elmaradt egy órám, így hamarabb jöhettem haza és feleltem töriből 5-ösre. :))
Mindezek tetejébe pedig kaptam egy labdát, amit ezúton is NAGYON KÖSZÖNÖK Házisárkánynak! (K) :D:D Máris teszem a dolgom vele. ;)

 

Címkék: boldog labda dolgaim

2 komment

süti beállítások módosítása