HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

:-)

lény 2010.10.31. 19:52

Mielőtt bárkit megtévesztenék, az előző bejegyzés a pénteki hangulatomat és érzéseimet tükrözte, szóval ne gondoljátok, hogy most is levagyok törve!
Egyszerűen csak arról van szó, hogy most volt lehetőségem és 'erőm' leírni mindazt, amit aznap éreztem.

És ha már itt vagyok, muszáj megmutatnom azt a 2 Dobrády Ákos számot, amit az elmúlt 3 óra alatt többször is meghallgattam. Íme az egyik és itt található a másik. :Đ

Ahhhhh és a ClassFM-en a Túlélő megy Mujahid Zolitól.
Imádom azt is... :$:$:$

Címkék: zene dolgaim

Szólj hozzá!

gondolatok.

lény 2010.10.31. 19:38

Veletek volt már olyan, hogy a Titeket ért rossz élmények és minden olyan dolog, ami miatt sz*rul éreztétek magatokat, egyszerre buggyant ki belőletek? Ezalatt azt értem, hogy felgyülemlett bennetek a sok rossz és egy gyenge pillanatotokban kijött belőletek!? És egyszerűen nem tudtátok visszafogni a sírást és nem is akartátok, mert már olyan sokminden volt bennetek, hogy nem tudtátok tovább magatokban tartani..

Velem volt. Nem is egyszer.

És úgy gondolom, ilyenkor az a legjobb, ha sírsz.
Ha kisírod magadból minden bánatod.
Ilyenkor szerintem az sem baj, ha egyedül vagy. Az csak megkönnyíti a szomorkodást, mert nem kell senkinek magyarázkodni, hogy miért sírsz, mi bajod van..
[Nekem sem volt könnyű a tegnapi bőgésemet letagadni, miután Anyának feltűnt, hogy valami nem stimmel..]

Persze nem mondom, hogy ez jó dolog.
Van, akinek az segít, ha az aktuális problémáit elmondja valakinek. Ha kibeszéli magából a bánatát és esetleg nem csak meghallgatják, hanem tanácsot is adnak neki.
Szerintem nekem ez nem segítene, és azt hiszem, én nem is lennék képes elsírni másoknak a gondjaimat. Legalábbis az olyan gondjaimat, amiket eddig is magamban tartottam. Mert ezek olyan fájdalmas tények (?), amiket nincs kivel megosztanom, pont azért, mert...

"...A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. S ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen."

/Stephen King/

Címkék: idézetek gondolatok dolgaim

Szólj hozzá!

ez olyan jó :)

lény 2010.10.30. 15:50

Épp a Naturally-t hallgatom és eszembe jutott közben, hogy milyen szuper, hogy Selena Gomez Magyarországon forgatta az egyik klipjét. [ezt]
És ha ez nem lenne elég - azoknak, akik esetleg még nem hallottak róla-, hamarosan a Katy Perry által itt forgatott klip is eljut hozzánk. :D Egy kis ízelítő már megtalálható ezzel kapcsolatban youtube-n, itt ni. :Đ

Ez olyan szuper dolog. Szerintem jót tesz az országunknak, hogy sok híresség ellátogat ide. És itt nem csak a fenti énekesekre gondolok, hanem például olyan sztárokra, mint Angelina Jolie, vagy Robert de Niro.
Az Én, a kém című filmet is azért szeretm annyira, mert Budapesten forgatták. :)

Magam sem tudom megmagyarázni, hogy miért, de engem jó érzéssel töltenek el az itt forgatott filmek, videóklipek. :) [És remélem, hogy ezzel nem vagyok egyedül.]

Címkék: érdekesség dolgaim

Szólj hozzá!

Összejött minden

lény 2010.10.29. 18:57

és most annyira szar, hogy el sem tudom mondani.

Címkék: szomorú magányos dolgaim

Szólj hozzá!

NE!

lény 2010.10.28. 20:01

Neeee, nem akarom, hogy tönkremennyen az mp4-em! :'(
Pedig eléggé úgy néz ki, hogy valami nincs rendben vele. :'(
áhh :|

Címkék: szomorú váratlan dolgaim

Szólj hozzá!

i/y

lény 2010.10.28. 18:45

Miközben épp az irodalom füzetembe jegyzetelgetek Jókairól, beugrott, hogy a magyar költők többségének "i" betűre végződik a neve.
Jókai, Petőfi, Ady, Kosztolányi, Vörösmarty..
Nem? :Đ
De mondjuk nem mintha ez bármit is jelentene, csak fura.. és az is fura, hogy nekem ez csak most tűnt fel. :D:D

Amúgy, ha már szóbakerült Jókai; múlt héten elkezdtem olvasni az Aranyembert és a közeljövőben várható, hogy fogok idézeteket kiírkálni belőle ide.
Csak szólok... :P :D

Címkék: érdekesség dolgaim hülyeségeim

2 komment

lény 2010.10.27. 17:55

- nuku repülés :'(
- holnap suli
- éhség
Ja és;

"Nincs rosszabb annál, mint boldog embereket látni boldogtalanul."

Címkék: idézetek szomorú dolgaim most épp

Szólj hozzá!

:)

lény 2010.10.27. 12:26

Bárcsak valóra válna az álmom..
Most nem arról az álomról beszélek, ami már jóideje kering a fejemben, hanem arról, amit tegnap éjszaka álmodtam. :) Volt egy pillanata - sőt, ha jobban belegondolok az egész nem volt több 1-2 percnél -, ami a mai napon megvalósulhatna.. ha Isten is úgy akarja. :) És ha valóban megtörténne, azt hiszem repülnék. :)))
(: ...

Címkék: álom dolgaim

Szólj hozzá!

..nem érti

lény 2010.10.26. 17:01

Tegnap kicsit összekaptunk F-el, mert elmondtam neki, hogy mit tervezek holnapra. És ahogy elhagyta a számat a kijelentés, rögtön meg is bántam, mert a korábbiak alapján tudhattam volna, hogy most sem hagyja szó nélkül..
Az a baj, hogy ha a továbbiakban nem mondom el neki, akkor is tudni fogja. És "meg lesz a véleménye." Amivel én nem tudok mit kezdeni, mert ő ezt nem érti.. Nem érti, hogy mit miért csinálok és nem is fogom neki elmagyarázni, mert..
..mert akkor valószínűleg hülyének nézne. Vagy kiröhögne, vagy.. mindkettő.
És lehet, hogy igaza is lenne, de próbálok nem erre gondolni, hanem arra, hogy muszáj megvalósítani a céljaimat, mert én ezektől a dolgoktól leszek boldog.

És akármennyire nem fogható fel, nekem ezek az apró kis tettek igenis sokat számítanak!
És különbenis.. az én dolgom, hogy mikor, hova és miért megyek...
:)

Címkék: titkok dolgaim

Szólj hozzá!

lény 2010.10.25. 17:44

Ma vaníliás-szilvás-fahéjas teát ittam és ezt is csak ajánlani tudom mindenkinek.
Főleg a közelgő téli hónapokra, mert ez a kombináció nagyon jól eshet a hűvösebb napokon. ;)

tea6.JPG

Címkék: dolgaim melegen ajánlom napitea

2 komment

:o

lény 2010.10.25. 14:50

Ajjjjj, miért csak utólag tudtam meg, hogy mi volt ma!? És hogy hol volt!?
ahh... :| :(:(:(:(

Címkék: dolgaim ez~van

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása