HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

Gyönyörű ősz :Đ

lény 2010.11.07. 20:44

Címkék: ősz dolgaim

Szólj hozzá!

:O

lény 2010.11.06. 23:31

attraktív? ÉN? :O

Címkék: titkok dolgaim

Szólj hozzá!

:$

lény 2010.11.05. 11:42

Ó, Istenem, annnnnnnnyira jóóóóóóóóóóóóóó! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
nagyon..

Címkék: titkok dolgaim

Szólj hozzá!

Aranyember - idézetek/részletek

lény 2010.11.04. 19:46

"...S e fenséges helynek hangja is oly isteni. Egy örökkétartó egyetemes zúgás, mely hasonlít a némasághoz, oly egyforma, s az Isten szavához: oly érthető."

"Ekkor tűnt ki, hogy vékony testalkatának szívós izmai vannak."

"Az átlátszó hullám fénytörésében oly közel látszottak a sziklatömegek, szép eleven tarka színeikkel, zöld, sárga, vörös kődarabok, mint egy óriási mozaik;
közöttük fürgén evickélt végig egy-egy ezüstfényű hal piros úszószárnyaival.
Úgy gyönyörködött ebben!
Mély hallgatásnak való jelenet volt az, mindenki tudta, hogy most temetője felett úszik; csak az Isten irgalma őrzi, ha sirkövét meg nem találja ott alant a sok között."

Címkék: idézetek könyv amit olvasok dolgaim

Szólj hozzá!

Őszi séta :Đ

lény 2010.11.04. 19:07

vééégre :D:D
Ma úgy kisétáltam magam a városban, hogy az csak na! El sem hinnétek, milyen jót tesz az embernek, ha egy kicsit kimozdul. :)) Nekem már nagyon érett ez a kimozdulás és most tényleg nagyon jól esett mászkálni a városban. :Đ
Márcsak azért is, mert felfedeztem 1-2 új helyet, köztük egy 2 emeletes könyváruházat, ahol a könyveken kívül rengeteg dvd és cd is megtalálható. Mikor beléptem, szabályosan tátva maradt a szám és hirtelen azt sem tudtam, hova mennyek!? Az tuti, hogy nem most voltam ott utoljára! :)
Ezen kívül sikerült eljutnom a "felfedezendő" helyek egyikére is, úgyhogy tényleg minden szempontból jó volt a mai elmenetelem.
És úgy örültem ennek a jóidőnek is! Ugyanis - ahogy korábban írtam -, igazából tegnapra terveztem az elmenést, de mivel nem sütött a Nap, úgy voltam vele, hogy majd máskor. [Bíztam benne, hogy majd ma összefog jönni.. :P]

Éééés nem csak az idő volt szuper, hanem az a sooook sok jó zene is, amit út közben hallgattam. :)) [Annak ellenére is jó volt, hogy valamilyen oknál fogva mostmár csak 77 szám fér az mp4-emre, 200 valamennyi helyett.. :o :( :|]
Többek közt hallgattam Usher-t [az új száma egyszerűen Isteni :D:D:D], Selena Gomez-t, Ákos-t, SP-t, Dobrády Ákos-t, Beyonce-t, Abba-t, Animal Cannibals-t, Bereczki Zoli-t és még nagyon sok mást is. :)))

Szóval jó volt. Nagyon. :Đ
Kár, hogy 'vége'..

FIGYELEM! A képek sajátok, légyszives NE lopd el őket! [vagy ha mégis kell, kérd el! ha pedig még ki is rakod valahol, nevezd meg a forrást!] köszi :)

Címkék: zene ősz boldog dolgaim

Szólj hozzá!

mostépp

lény 2010.11.03. 22:17

John The Valiant: Another day

szeressük :)))

Címkék: zene dolgaim most épp

Szólj hozzá!

:))

lény 2010.11.02. 15:48

"...Hogyha hallod ezt a dallamot, álmodj hozzá egy színpadot.
És egy oszlop mögül majd meglesel és dúdolod velem.
Kicsilány, hát szállj velem! Átrepülünk majd az életen.
És a felhőkön hógolyózhatunk, ha fázunk, össze is bújhatunk..." :))

/Dobrády Ákos/

Szólj hozzá!

A levelezésről

lény 2010.11.02. 14:40

Nem is nagyon írtam a D-vel folytatott levelezésről. Úgyhogy most itt az ideje!
Túl sok dolgot persze nem fogok leírni, mindössze a lényeget. Azt, hogy majdnem mindegyik levelében volt valami "utalás", amiből még a hülye is levette volna, hogy akar tőlem valamit. De én ezt már akkor sejtettem, amikor kommentált a képeim alá.
Nos, én igyekeztem úgy válaszolni neki, hogy ne legyek bunkó - vagyis hogy ne csak tőmondatokban írogassak neki -, de ne is adjak okot arra, hogy az én oldalamról is van valami érdeklődés. Mert nincs..
Semmi bajom vele, jófej meg minden, de egyrészt nem ismerem még annyira, hogy tetszen [bááár, ez szerintem nem akadály, mert.. tudjátokTi,hogymiért! :Đ], másrészt pedig...
fú, ezt nem is akarom leírni, mert annyira gonoszan hangzik...
Szóval... én nem is szeretném megismerni annyira.
DE ezt ne úgy fogjátok fel, hogy szarok rá magasról! [Mert kb azt lehet leszűrni belőle..]
Csak szimplán nem érdekel.. Azt kell mondjam, hogy vele is úgy vagyok, mint valamennyi fiúval.. Egyikőjüket sem akarom jobban megismerni, mert... van már valaki, aki érdekel.
Mindenki másnál jobban...
És miatta nem akarok senkit közel engedni magamhoz.

Címkék: dolgaim ez~van

Szólj hozzá!

Őszi szünet :)

lény 2010.11.01. 21:50

tea5.JPGDe jó is, hogy végre itt van. :Đ Idén szerencsére nem vágytam rá annyira, mint tavaly, ami szerintem jót jelent. :)
Egyedül az a baj, hogy már most tudom, hogy kevés lesz arra a sok dologra, amit tervezek. De majd megpróbálok egy nap több dolgot csinálni. :) Például 2 kiselőadásra [francia, magyar fakt] is fel kell készülnöm és ezek mellett olvasni is szeretnék még, meg rendet rakni. És gitároznom is köllene..
Szóval van dolgom bőven! :D De a legfontosabb, hogy kicsit kimozduljak. Szeretnék már őszi fotókat csinálni. Meg van 1-2 felfedezendő hely is, ami csak rám vár.. :Đ

A mai napom egyébként jól telt.
Találkoztunk H-val, délelőtt olvastam egy kicsit és szerintem az asztalomon levő kupit is kicsit összezsugorítottam, de van még rajta bőőven cucc, amit el kell helyeznem valahová. :)
Holnapra elmenést tervezek, meg további rendrakást. És az is lehet, hogy elkezdek készülgetni a francia kiselőadásra.

Záró gondolatként még annyit, hogy ma is zöldteáztam és közben vééégre dvd-zni is volt időm. A kölyköt néztem meg, Bruce Willis főszereplésével.
Hmmm.. de szeretem Bruce Willis-t... :D:D :$

Címkék: dolgaim napitea

Szólj hozzá!

Napi horoszkóp

lény 2010.11.01. 10:19

Valaki egyfolytában kérdésekkel bombáz, ráadásul olyanokkal, amelyekre nem akarsz válaszolni. Ki nem állhatod, ha a magánéletedben turkálnak! Mondd meg az illetőnek, hogy ez magánügy.

Ez most telibe talált! De már-már ijesztő, hogy mennyire.. :Đ

Címkék: poén érdekesség napi váratlan dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása