HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

Terv.

lény 2010.03.06. 17:59

Már órák óta egyedül vagyok itthon. Pontosabban Apával, de ő vagy alszik, vagy eszik. :D Tehát nem nagyon figyeli, hogy épp mit csinálok. :D A család többi tagja, azaz Anya és a bratyó rokonoknál vannak [milyen furán hangzik.. :S :D], F pedig P-nél. Így hát csak én maradtam itthon, ami persze egyáltalán nem gond, mert én mára nem is terveztem elmenést.
Nem úgy, mint holnapra!!! :D Tulajdonképp emiatt sem szerettem volna ma kiruccanni, mert valamikor tanulni is kell, nemde? :D Bááár, ahogy elnézem, holnapra is marad tennivaló.. :( De az elmenésről semmiképpen sem mondok le! Már hetek óta a március 7-et várom, szóval kizárt, hogy kihagyjam. :)

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

Jóidő :D

lény 2010.03.03. 18:20

Jaj, ma annyira gyönyörű idő volt. :D Imádtam kinézni az ablakon tanítás alatt, és hazajönni délután. :D Csak azt sajnáltam, hogy megint nem volt nállam fotógép. grrr :P
Reélem holnap hasonló időre számíthatunk! :D De a legjobban azt remélem, hogy vasárnap lesz csodálatos az időőőő. :D:D:D Muszáj annak lennie. MUSZÁJ! :D

Egyébként ma megkaptuk a töri T.Z-ket. [Amit mellesleg tegnap írtunk, szóval ezúton is köszönöm a gyors javítást G-nek. :D:D] A magyar tanár igazán példát vehetne róla, mert neki valamilyen oknál fogva mindig minimum 2 hétbe telik a javítás. Most is várunk egy dolgozat eredményre, amit február 8-án írtunk. Tehát bőőőven itt lenne már az ideje a javításnak!
De van más is. [Ha már a magyar tanárnál tartunk..]
Most ugyanis elég mérges vagyok rá, mert ma kihívott engem és H-t felelni. Ami nem is lett volna akkora baj, ha meg lett volna az anyag, amit hétfőn vettek. De mivel nem volt, mindketten mondtuk neki, mire ő fölkapta a vizet. És elkezdte mondani, hogy miért nem pótoltuk be, ha tegnap már voltunk suliban!? Vagy ha a suliban nem is kértük el; ott van az msn, meg a chat meg a telefon... Meg ilyenek.
Ott volt a nyelvemen, hogy azért nem pótoltuk be, mert kedden nem volt ott senkinél a füzete. [Vagy ha mégis ott lett volna, tuti, hogy nem adja oda, mert készül a mai órára.]
Az msn-ről meg hasonlókról csak annyit, hogy;
1. Nem szoktam msn-ezni.
2. Ha msn-eznék is, akkor sem ott kérném el az órai munkát, mert senki nem olyan hülye, hogy az 1-2 oldalas anyagot ott írja le nekem.
A telefonnal valami hasonló a helyzet, ugynais ott sem diktálná le az anyagot senki. De ha mégis, akkor sem lenne annyi időm, hogy azt leírjam..
Szóval mérges vagyok most a magyar tanárra. A mai órán is kb lesz*rtam, amit mondott, írni is alig volt kedvem...

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

maaa

lény 2010.03.02. 10:07

BOOOOLDOG SZÜLETÉSNAPOT F!!!!!! :D:D:D

Ennél több mára nem is kell.. :)

Címkék: neki

Szólj hozzá!

Soook sok dolog :D

lény 2010.03.01. 17:43

A mai napot itthon töltöttem. Szerencsére most nem betegség miatt. :P
Tudom, most biztos sokatoknak megvan a véleménye rólam, de úgy érzem; ennyi betegeskedés, meg tanulás után rámfért egy kis szabi. :)) Természetesen nem lógattam a lábam egész nap, és miután megírtam ezt a posztot, még tanulok holnapra.

Egyébként a tanulás mellett megint filmeztem, sőt, még sétálni is voltam F-el. :D Ami sajnos végül nem úgy alakult, ahogy terveztük, de annak ellenére, hogy útközben az eső is elkapott minket [és emiatt fulladt kudarcba az úticél elérése], nagyon jót szórakoztunk. :)
Mostanában ritkábban mozdulunk ki együtt. Ami persze nem hatalmas baj, de örülnék, ha ennél jobban nem csökkenne az elmenéseink száma.

Ami a filmet illeti; a Szex & New York moziváltozatát néztük meg neten. Őszintén szólva, én kicsit hosszúnak találtam, még akkor is, ha mozifilm. De a hosszúságot és pár szex-jelenetet leszámítva tetszett. :D Én mondjuk eleve úgy álltam hozzá, hogy a sorozat után nem nagyon lehet elrontani a mozit. És szerintem nem is lett elrontva. Jókat nevettünk rajta :) De azt hiszem, a közeljövőben még nem szerzem be. Nem életszükséglet. :)

Az F-el való elmenésre visszatérve; a mai úticél egy olyan hely volt, ahova vasárnap nekem el kell mennem. :D Az egyelőre maradjon titok, hogy miért... :D Sajnos ma nem jutottunk el odáig a szakadó eső miatt, de ha minden jól megy, a hét folyamán még lesz alkalmunk elmenni. :)

 

Címkék: film eső dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása