HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

Hamarosan

lény 2009.04.26. 19:45

Egy hét múlva ilyenkor már Debrecenben leszek az osztállyal. :) Ismét eltelt 1 év, és ismét itt az osztálykirándulás ideje. :D Kicsit sajnálom, hogy nem oda megyünk, ahol tavaly voltunk, mert iszonyat jól éreztem/éreztük magunkat. :Đ Azért remélem Debrecenben is szuper lesz. :) Ott is 3 napot töltünk; vasárnap megyünk, kedden jövünk. :D
Már annyit tudok, hogy vonattal megyünk, azt hiszem 08:17-kor. :P A szállás most egy panzió lesz, ahol csak reggeli van, így majd a többi étkezést mi magunk oldjuk meg valahogy.. Kiváncsi leszek, mert ez a dolog engem eléggé zavar. :S Milyen panzió az, ahol csak reggeli van?
A szállásról többet nem tudok, pedig érdekelne, hogy hány személyesek a szobák!? Mert akkor előre megdumálnánk a suliban, hogy ki-kivel lesz együtt.. :-)

Címkék: jövő dolgaim

Szólj hozzá!

Add tovább! vagy ne...

lény 2009.04.26. 19:10

☻/
/▌
/ \

Ő itt Bob. Másold ki ezzel az üzenettel együtt, és illeszd be, hogy Bob világuralomra törhessen!

Címkék: poén mások dolgai

Szólj hozzá!

Szeresd a szíved

lény 2009.04.25. 11:00

Kövesd.
Újítsd meg.
Bízz benne.
Ne add ki túl könnyen, de add bele mindenbe.
Öntsd ki valakinek.
Tartsd közel szeretteidhez.
És bárki is próbálta összetörni, sose félj kitárni.
Akár hideg, akár meleg, s mégha kőből is van; vigyázz rá nagyon.
Ő a központja mindannak, ami vagy.

 

Címkék: tv reklám mások dolgai

Szólj hozzá!

Évforduló! :D

lény 2009.04.21. 19:19

Méghozzá 1 éves. És blogos. :Đ
Azt hiszem ebből mindenki rájöhetett, hogy pont ma 1 éve nyitottam meg életem első blogjának kapuit. :)) Aki olvasgatta ezalatt a 12 hónap alatt az írásaimat, bizonyára rájött már, hogy 2008. április 21. óta sokat változtam én is és ezáltal az írásaim is.
Úgy vélem, közvetlenebb, nyitottabb és dinkább lettem. :Đ Mindenesetre, ma ünnepelek. Persze csak fejben, mivel nincs itthon torta. Meg azért lássuk be; kicsit beteges lenne egy ilyen alkalomra tortát meg gyertyákat venni, nemde? :P

Na, a mai napról pár szót; első órában elmaradt a matek doga [jeeeee], a második óra pedig alapjáraton elmaradt, mert nincs az o.fő-nk. Ezen az órán kicsit mérges voltam, mert nagyon úgy tűnt, F és H valamilyen szinten "összefogtak" ellenem. Ezt abból gondolom, hogy valamelyik nap, mikor F-el kicsit beszélgettünk és vitáztunk dolgokról [fiúzásról, hazudozásról és titkokról volt szó], azt mondtam neki, hogy ÉN MINDENT TUDOK. Erre ő értetlenül nézett rám, és kérdezte, hogy ezt hogy értem!? Erre nem reagáltam, inkább próbáltam elterelni  a témát.. Úgy vettem észre, ő nem tudott továbbjutni ezen, ezért beszélt H-val és megkérte, hogy próbáljon kiszedni belőlem valami konkrétumot.
Gondolom én...
Ma ugyanis a lyukas órán szóba hozott F-el kapcsolatos dolgokat és odáig terelgette a beszélgetést, hogy a végén megkérdezte; mire értettem azt, hogy ÉN MINDENT TUDOK? Kicsit csodálkoztam, amiért megkérdezte, mert nem tudtam róla, hogy F beszélt vele erről, de próbáltam rezzenéstelen arccal kibújni a konkrét válaszadás alól.
Szünetben már összeállt a kép, mert azzal végleg leleplezték, illetve elárulták magukat, amikor F kiment a teremből, H pedig kicsivel később utána ment. Ekkor eszembe jutott, hogy még 1. óra előtt is kinnt voltak a szekrényeknél, és kettesben beszélgettek. Az még annyira nem volt gyanús, mert bevettem a dumát, miszerint wc-n is voltak és már épp indultak volna befelé, stb...
Nem esett valami jól ez az "esemény", mert ebből arra következtettem, hogy az is megtörténhet, hogy márcsak én "nem tudok" a dolgokról... F pedig biztos beszart amiatt a bizonyos kijelentés miatt, és próbált rájönni, honnan tudhatnék a 'titkairól'..

Hát marha jó. Most megint ott tartok, hogy nincs senki, akivel beszélhetnék ezekről a dolgokról, így aztán kénytelen vagyok mindent magamban tartani..

Címkék: évforduló titkok dolgaim

Szólj hozzá!

Sok a lecke

lény 2009.04.20. 21:55

Az utóbbi hétben rádöbbentem, hogy ez már tényleg a gimi, és ha azt akarom, hogy jó legyen az érettségim, ideje belehúzni a tanulásba. Félévkor 3-as lehet a legrosszabb jegyem, ami azt hiszem még össze is jöhet, a földrajzot leszámítva.. Örülök, ha abból meglesz a 2-es vizsga.
Most is csak 'pihenésképp' jöttem kicsit géphez, mert hétvégén sem nagyon volt időm leülni. Ami azt illeti, még nem tudok beszámolni róla, hogy a tanulás megtette-e hatását, mert ma minden dolgozat elmaradt, amire számítani lehetett. :Đ Így marad még kis időm csütörtökig és péntekig készülni.
Holnapra biszt, irodalmat, éneket [nem kérek kommentet, csak azért KELL készülni rá, mert egy jegyem sincs erre a félévre, és ha nem szerzek valamit, akkor abból is vizsgáznom kell :| ], matekot és fizikát kéne tanulnom. A matekba belenéztem, de nem értek dolgokat, így azt inkább hanyagoltam. A biológiát még hétvégén elkezdtem, remélem egy 3-ast sikerül összehozni. Az éneket kiírogattam, a fizikát pedig most tanulgatom. Ami az irodalmat illeti.. Nem tudom mennyi minden maradt meg a fejemben két zenehallgatás közben, mialatt olvastam... :P
Na jóéjt, jó tanulást, jó napot mindenkinek :Đ
 

Címkék: dolgaim elfoglalt

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása