HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

Sulis dolgok

lény 2009.09.06. 16:07

Túl az első héten, már tudom, hogy nem is olyan rossz az, ha az embernek nem kell korán kelnie, és egész nap nem csinál semmit..
Bevezetőnek ez a mondat ideális volt, mert tükrözi az érzéseimet. Persze nem kell rögtön azt gondolni, hogy máris utálom a Sulit, de annyira rossz, hogy megint tanulni kell... :'(
Csak hogy kicsit beszéljek az elmúlt napokról, mindenképpen meg kell említenem, hogy minden nap megsiratjuk, hogy elment a tavalyi matek tanár... :'( Nem feltétlen azért, mert az újak sz*rok [de azért is..], hanem mert annyira jó, kedves, vicces, és megértő tanár volt! Nagyon rossz nélküle.. :'( Aki most tanít minket, első ránézésre - mint már említettem korábban - rendesnek tűnik, és órán sem szemét vagy ilyenek, de az első igazi óra után, amin már tanultunk, nekem úgy tűnik, hogy év közben lesznek még gondjaim.. Alig értettem valamit abból, amit átvettünk, és még csak megkérdezni se "mertem", mert ott van az a k*cs*g srác a másik évfolyamból, akit utálok és aki tuti beszólna, ha megkérdeznék valamit a tanártól.. Tegnap matekoztam vagy 1 órát, hogy megértsem az anyagot és azt hiszem, most már megy is valamennyire, de a leckét még így sem sikerült megírnom.. :S

Az egész hétben a röplabda lett volna a legjobb, de azon sem éreztem túl jól magam, mivel H nem tudott jönni, így én voltam a legidősebb. Ugyan ott volt még 2 osztálytársam, de azok is fiúk és hát... Nem mindig vagyunk egy szinten, ha értitek mire gondolok... :)) Arról nem is beszélve, hogy a tesi óra meg a röplabda miatt olyan izomlázam volt és van egész hétvégén, hogy majd' megőrülök. Mára mondjuk jobb sokkal, de tegnap fájt mindkét combom, a lábam szára, a tenyerem és a seggem is. :'D Látszik, hogy nyáron nem igazán erőltettem meg magam... :|

Címkék: dolgaim káromkodós év eleje

Szólj hozzá!

Váratlan.

lény 2009.09.02. 20:48

Nem írtam még le, pedig mióta megtudtam, sokszor eszembejut..
Mindenkinek jár még 1 esély? Vagy miért van az, hogy jársz valakivel, majd miután szakítotok és te egy darabig másnál keresed a boldogságot [de nem tart sokáig, mert rájössz, hogy rossz embernél keresed..], újra összejössz azzal, akivel azelőtt jártál? A környezetemben már 2 hasonló "eset" történt és egyszerűen nem tudtam még felfogni, hogy hogy is van ez?

Most épp Ő jött össze ismét azzal a csajjal, akivel január környékén ért véget a kapcsolata. Magam sem tudom, hogy miért nézegetem a mai napig az adatlapját, de valamiért tudnom kell, hogy "mi van vele"!? Tegnap vettem észre, hogy közös kép van kinnt, és a Családi állapotnál az, hogy; házas. A képeket augusztus 27-én tette föl, tehát körülbelül 1 hete találhattak ismét egymásra..
Az biztos, hogy a párocska fiú tagját elvakítja a szerelem, hiszen 2 képet is felpakolt és már megváltoztatta a családi állapotát is.
Ami a női tagot illeti.. Szerintem legutóbb ő szakított, vagy ő miatta lett vége a járásnak, mert talált mást.. Ugyanis miután Tőle lekerültek a képek meg a kapcsolatban szöveg, a csajnál még kinnt volt, hogy kapcsolatban.. Nem is kis ideig.. A képek ugyanakkor ott sem voltak láthatók.. Szóval, zavaros ez az egész, de én már nem is tudom, mit mondjak. Szerintem nem érdemli meg Őt a lány.. Nagyon úgy tűnik, hogy csak egyoldalú ez a nagy szerelem..

Címkék: váratlan mások dolgai

Szólj hozzá!

Első nap

lény 2009.09.02. 15:42

A tegnapi évnyitóról nem számolnék be részletesebben, mert nem volt nagy cucc. A mai nap sokkal érdekesebb volt. :) Megismerkedtünk néhány új tanárral, és ráébredtünk, hogy kezd visszatérni a megszokott zűrzavar, és zaj..
Ami azt illeti, 2.órában már dogát is irattak velünk, méghozzá az új francia tanár. Persze jegyet nem kapunk, ez amolyan "Mit tudtok?"-felmérő. Nem örültem neki, azért várhatott volna holnapig, hogy legalább áttudjunk nézni néhány dolgot.. Én nem vittem túlzásba az írást, szóval nem fogok meglepődni az "eredményen".
3.órában elnegyedelték az évfolyamunkat, hogy nagyjából egyenlő számban kerüljünk a matek tanárokhoz. F és én a férfi tanárhoz kerültünk, aki első ránézésre a legszimpatikusabb mind közül. :P [Nem csak azért, mert férfi...:P:P] Bízom benne, hogy nem lesz túl szigorú és úgy tanítja majd az anyagot, hogy érthető legyen. Nekem mindössze annyi a célom, hogy a 3-as meglegyen félévkor és év végén. Tudom, hogy rajtam is múlik, ezért igyekszem mindig koncentrálni az órá[ko]n.
Az ezt követő két óra volt számomra a nap fénypontja.. :)) Nem véletlen, hiszen történelem volt és o.fő. :D:D:D Ezekre sem térnék ki túlságosan, mert nem akarok minden részletet leírni. Annyit mégis, hogy sajna következő órán már felelés várható, ami nem túl jó hír, de én úgy tervezem, hogy készülni fogok, hátha már év elején túleshetek az első felelésen. Így az azt követő néhány órán már nem kell attól tartanom, hogy engem hívnak ki felelni.. :))
Nos, a maradék angol óra sem lényeg, mert könyvekért ment az osztály, így nem volt semmi izgi dolog, amit megoszthatnék Veletek. Az első napról csak annyit, hogy a termünket szeretem, mert jó helyen van és vééégre nem kell a másodikra folcaplatni [csak ha ének óra van]. :D:D Tanár-ügyileg tartok még minden új embertől, és már előre parázok az év végi vizsgák miatt is.. Nem tudom, mi mindent hoz még az idei tanév... !?!?
 

Címkék: dolgaim év eleje

Szólj hozzá!

Most épp

lény 2009.09.01. 20:19

- Utálom az új msn-t.
- Utálom azt a köcsög évfolyamtársamat, aki minden szarságot kiír msn-re és nem ismeri a space-t.
- Utálom, hogy az emberek még mindig abban a tévhitben élnek, hogy ha cigiznek, attól lesznek "valakik". EZ K*RVÁRA NEM ÍGY VAN!!!! 
- És utálom, hogy Suli van... :S

 

Látjátok? Ennyi idő alatt eltud romlani az ember [viszonylag] jókedve.. :|

Címkék: dühöngő dolgaim káromkodós most épp év eleje

Szólj hozzá!

Visszajött!!! :D:D

lény 2009.09.01. 19:49

Tegnap szerettem volna leírni, mert "hivatalosan" tegnap jött vissza a Szomszéd srác. :D:D Tudom, ez így elsőre nem biztos, hogy érthető, mert arról még nem számoltam be, hogy elment.. xD Tehát, a Srác, akiről már beszéltem régebben egy keveset [2009.05.16.], valamikor a nyár elején elköltözött. Vagy legalábbis elutazott valahova, mert a közel 2 és fél hónap alatt nem is találkoztunk. :| :(
De!!!! Tegnap hazajött, mert láttam... :$ :)) Épp Anyával jöttünk haza a fehér ing-vásárlásból, amikor megláttam az ablakban. Nem akartam bunkó módon bebámulni, először csak annyit vettem észre, hogy van ott valaki. Aztán, mikor közelebb értünk, láttam az arcát.. :$ :))) Mire pedig beértünk a kapun az udvarra, már kinnt cigizett.. :D:D Örülök neki nagyon, már kezdtem sajnálni, hogy még csak a nevét sem tudtam.. :S Most majd lesz rá esély, hogy megkérdezzem.....

A tegnappal kapcsolatban van még egy storym. Abból a lakásból, ahova a Srác most visszatért, egy másik fiú elköltözött. Este jött érte valami haverja egy nagyobb kocsival, amibe befértek a cuccai. :) Ott pakolt az ablakunk előtt, mi pedig a szobából figyeltük F-el.. Aztán egyszer csak elkezdtünk beszélgetni.. És végül úgy váltunk el, hogy a fiú azt mondta; "Még találkozunk!" F-el nem gondoltuk túl komolyan, mindketten azt hittük, hogy máskor majd visszalátogat a többi fiatalhoz, akik itt laknak a szomszédban..
De nem így volt! :P Hanem még aznap este visszajöttek, persze nem miattunk elsősorban, hanem az itt maradt bőröndért.. Akkor mi már félig ágyban voltunk F-el, hiszen a mai Suli miatt nem fekhettünk 11-kor... :S De hallottuk, hogy beállt egy autó és kinéztünk az ablakunkon, úgy, hogy ne vegyenek észre minket. Nem is látták, hogy mi látjuk, hogy a fiú, akivel jókat dumáltunk miközben pakolt, állandóan odanézett az ablakhoz, ahol voltunk.. És annyira rossz volt!!!! Látni, hogy minket keres, mi pedig nem vagyunk ott.. Utána elég nehézkesen ment az elalvás is.. Állandóan az lebegett előttem, hogy nézi; ott vagyunk-e az ablakban? ... :'(
Azért nem pusztultunk bele, de rossz volt... :S 

Címkék: pasik boldog dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása