HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

Írnivaló isi-hírek

lény 2009.09.13. 14:02

Nem tervezek túl hosszú írást, de van pár dolog, amit leszeretnék írni, így aztán ne lepődjetek meg, ha mégis bőlére eresztem a mondandómat.. :)

Címkék: könyv amit olvasok dolgaim ez~van

Szólj hozzá!

lény 2009.09.12. 19:24

Még gyorsan pár imádott zenét. :D:D

  • Fekete Dávid: Új élet vár

  • SP: Kép maradsz

  • Brandy feat Sean Kingston: Right here

  • David Guetta feat Nelly Rowland: When love takes over
     

Címkék: zene most épp

Szólj hozzá!

Tegnapokról.

lény 2009.09.12. 19:19

Sajnálom, hogy mindent utólag írok le, de így Suli-időbe végképp nem az foglalkoztat, hogy leüljek a gép elé. Kapok is ezért rendesen sokaktól.. Már többször a fejemhez vágták, hogy sosem vagyok msn-en. Én erre mindig csak azt felelem, hogy; "Tudom, de nem szeretem [helyesbítek; utálom] az új msn-t.."
Meg ha fölmegyek, akkor egész nap csak beszélgetek olyanokkal, akiket nap mint nap látok, és nincs időm megnézni azokat a dolgokat, amik valójában érdekelnének..
Most is itt vagyok a gép előtt [nem sokáig, mert 19.30-kor filmem van ;)], de msn-en [megint] nem. Nincs kedvem fölmenni, mert akkor sosem szabadulok.. bocsánat.

Nos, ami az elmúlt napokat illeti, a Túranap nagyon jó volt. :)) Ezt is vártam tőle és nem kellett csalódnom. Szép idő volt, nem gyalogoltuk halálra magunkat - bár a 3-4 villamos-megálló lesétálásánál lehet, hogy nem így éreztem.. :P Volt pihenő is, amikor lehetett labdázni, ücsörögni, nézelődni és enni-inni. A csajokkal eleinte röplabdázni szerettünk volna, ami sajnos nem úgy sikerült, ahogy akartuk, hiszen háló és 6-6 fős csapatok nélkül nem ugyanolyan, mint a jól megszokott, koszos-büdös tornateremben. :P Így aztán egy bizonyos idő eltelte után mi is átpártoltunk a focihoz. :'D Abban persze egyikünk sincs túlzottan otthon, ezért különösen vicces volt. :)
Nekem legjobban talán a pihenő előtti kis erdei séta tetszett, hiszen én hátul 'kullogtam' pár osztálytársammal és... G-vel. :D:D Jókat beszélgettünk, örültem neki, hogy velük voltam. :))

Mivel mingyárt idő van, másról nem írnék most. A többi dolgot holnapra tartogatom. ;) Ja és tessék nézni az RTL-t [Ilyet nem írok többé, mert nem a kevencem ez a csatorna...], mert Micsoda srác, ez a lány! lesz és az jó film! :D Nekem bejön... :)

puszi

Címkék: tv osztálykirándulás dolgaim

Szólj hozzá!

Pihenő

lény 2009.09.08. 18:19

Idén sem marad el az év eleji Túranap. :)) Alig vááárom már.. :D Egyrészt azért, mert nem lesz tanulás, másrészt pedig bízom abban, hogy ugyanolyan jó lesz, mint a tavalyi. :))

Hmmm.. A mai nap [is] olyan jóó volt...
Nem kéne leírnom.. mert magánügy... De legfőképp G miatt volt olyan jó... :$
Azt hiszem ez kezd elfajulni. Nem lenne szabad úgy gondolnom rá, ahogy mostanában szoktam.. Sőt! Eleve nem lenne szabad gondolnom rá.. De valamiért állandóan ott jár az eszemben.
Máig sem sikerült még felfognom, hogy 2-3 év alatt hogy tudta így megszeretettni magát velem.. :') Hisz eleinte.... Nem volt túl szimpi maradjunk annyiban. :) Mostanra viszont kellőképpen volt időm és alkalmam megismerni. :D Szépen lassan belefolyt az életembe... Először csak új tanárként, majd *****-elnökként, ezt követően pedig osztályfőnök helyettesként. Mára pedig már az osztályfőnököm és a történelem tanárom is egyben. :)))
És ha eszembejut, hogy már csak 2 év van a Suliból... Minden szempontból rossz erre gondolni. :( Hiányozni fog a társaság, a tanárok, a hangulat, az osztálykirándulások és minden.. Azt sem tudom, mihez fogok kezdeni érettségi után? ... :|

Címkék: jövő boldog dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása