HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

Jó vég :)

lény 2009.11.01. 19:23

Amilyen szomorkás volt a hangulatom pár órája, most olyan jó kedvem kezd lenni. :)) Hála egy jó filmnek, meg a nővérkémnek. :D:D
Kifejtem:
Ma volt a tv-ben a Kutyátlanok kíméljenek c. film, amit néhány hónapja majdnem megvettem dvd-n, de aztán mégsem vágtam bele, mert attól tatottam, hogy mégsem fog tetszeni. Így utólag kicsit bánom, hogy még nincs meg, de a hét folyamán igyekszem ezen változtatni. Már be is rendeltem ott, ahonnan a filmjeim nagy részét szerzem be.. :P De ha 1 hét alatt nem sikerül megvennem, marad a jól bevált bolti megvétel. :P Sőőőt, lehetséges, hogy valamelyik nap lenézek a bevásárlóközpontba, és ha ott is 1000Ft, akkor megveszem, hogy ne kelljen több napot várni arra, hogy meglegyen. :)
Ja, én hülye azt még nem is írtam le - bár az előző sorokból biztos rájöttetek -, hogy a film nagyon jóó. :) Nekem tetszett, talán a Napsütötte Toscana-hoz tudnám hasonlítani. Persze csak a főszereplő csaj, meg még néhány apró hasonlóság miatt... Szóval tessék megnézni! :)

A másik dolog, ami F-hez köthető, hogy hála neki, holnap nem megyek Sulibaaaa! :D:D Mert neki dokihoz kell mennie délelőtt, és megkért, hogy kísérjem el... :P Anya nem ellenezte, én pedig nem gondolkodtam rajta sokat, így aztán úgy döntöttünk, hogy a nap második felére már nem is lenne érdemes bemenni, ezért otthon maradunk. :D Én persze azért bemegyek a délutáni gitáromra, de azt majdcsak túlélem valahogy. :))

Szóóóval, most jó kedvem van, és ha Isten is úgy akarja, a holnapom is úgy fog telni, ahogy azt már magamban kifundáltam. :))

csóóóóközön :D:D

Címkék: film boldog dolgaim

Szólj hozzá!

Visszatértek a Bűbájosok!

lény 2009.10.31. 19:36

A nagy sikerű boszorkányos sorozat, mely a Halliwell nővérek természetfeletti erejéről és egyáltalán nem szokványos mindennapjairól szól, visszatért!
Valójában [ha nem tévedek] már 2. hete megy a sorozat a TV2-n, minden hétköznap 16.20-kor. Én örülök neki, mert régebben imádtam nézni. Néha még olyan dolgokat is kihozott belőlem, amin ma már csak nevetek.. :)

Egy kicsit a történetről:
Adott 3 lánytestvér, akiknek eleinte nem teljesen felhőtlen a viszonya. Ámde nagymamájuk halála, és a rájuk szálló mágikus erők közelebb hozzák őket egymáshoz. Az erők, valamint a különböző igézetek és bájitalok kitanulásával megkezdődik a harc a gonosz ellen - ami jelen esetben démon, warlock, vagy akár rossz boszorkány is lehet.
A legidősebb testvér, Prudence [Pru] Halliwell birtokolja a tárgyak mozgatásának erejét. Sorban őt követi Piper, aki képes megállítani, illetve lefagyasztani az időt. Végül pedig ott van Phoebe, a legfiatalabb lány, akit a sors nem aktív erővel áldott meg. Ő ugyanis a jövőbe [adott esetben a múltba is] lát. Ez bármikor bekövetkezhet, ha hozzáér valamihez.

Dióhéjban ennyit. Többet nem árulok el, mert lesz még itt megannyi fordulat, amire azok, akik még nem látták a sorozatot, nem számítanak. :D

Címkék: sorozat dolgaim

Szólj hozzá!

Egyéb dolgok

lény 2009.10.29. 18:34

Majdnem 1 hét leforgása alatt nem sikerült eljutnom még oda, ahova már hetek/ [hónapok..] óta szeretnék elmenni. Ami azért nagy dolog, mert most aztán volt/lett volna rá időm..
De nem adom fel! Még itt a péntek, szombat, vasárnap. Valamikor elmegyek, mert tényleg úúúgy szeretnék már kicsit egyedül lenni a városban.. És ahova menni szeretnék szép hely és még úgysem jártam arra.. :)

Erről jut eszembe! Itt az ideje annak, hogy beavassalak Titeket abba a "bizniszbe", amiről 20-án már tettem egy homályos említést. :P
Nos, arról van szó, hogy Anya olvasott az újságban egy fotópályázatról, aminek az a lényege, hogy a szülőföldünk építészeti és természeti 'adottságait' bemutassuk. Rögtön én jutottam eszébe, mivel szeretek fotózni és sokan mondták már, hogy tehetségem is van hozzá. [Nem nagyképűségből mondom, tényleg így van!] A leírás szerint max 10 db saját készítésű képet lehet beküldeni e-mailen, október 30-ig. Én eléggé a végére hagytam, hiszen tegnap küldtük el azt a 7 képet, amit a családdal együtt kiválasztottunk. Eleinte voltak nehézségek, mert nem mentek el a fotók, de mára már minden megoldódott. :) Így mostmár csupán csak várni tudunk, hogy mi lesz!?.. Egyébként a legjobb 50 képből való kiállítás, illetve a díjak [első, második és harmadik helyezett] átadása december 5-én lesz. Nem csak első 3 helyezett lesz, hanem számos különdíjat is kiosztanak majd.
Én úgy érzem, hogy leginkább valamilyen különdíjra van esélyem, azt nem gondolnám, hogy dobogós leszek. De hamarosan kiderül! Ide is mindenképpen leírom az eredményt. :D

Zárásul még sajnáltatnám magam egy kicsit, ugyanis még nem is említettem, mennyi dolgozat vár rám Őszi szünet után! A tanáraink ügyesen elintézték, hogy egy nyugodt napunk se legyen. Minden nap írunk valamiből. A legjobb az, hogy már látom lelki szemeim előtt, ahogy azt mondogatják, hogy; "Miért sikerült ilyen rosszul? Hisz ott volt az egész szünet a tanulásra!"
Igen, ez még igaz is, de az szemétség, hogy angolból, franciából, történelemből, irodalomból és kémiából is készülni kell! Már előre fosok az egésztől, mert persze a tanulást egyáltalán nem vittem túlzásba.. Így aztán kénytelen leszek az utolsó napokban belehúzni.. Ááááááááááhhhh és még ott a gitár is... :'(:'(

Címkék: dolgaim ez~van

Szólj hozzá!

Túl a szünet felén... :'(

lény 2009.10.29. 18:11

Olyan borzasztó, hogy már csütörtök van. És még csak 6 óra, de már olyan sötét van, mintha már 9 lenne.. Próbáltam a korai sötétedés jó oldalát nézni - mert az is van neki -, de hosszútávon nem jó.. Az egy dolog, hogy így legalább úgy tűnik, mintha időt nyernénk, mivel sokan azt hiszik, hogy már "hűde" késő van, pedig valójában még a híradó sem volt a tv-ben.. :P

Ezután a kellemse kis bevezető után rátérnek B-re.
Mérges vagyok rá. Egyszerűen hihetetlen, hogy csak így "kisétált" az életemből, mintha nem is lett volna. És elszomorító, hogy ilyen könnyen megtette. Mintha én sem lettem volna..
Elhiszem, hogy elvakítja a hónapok óta tartó szerelem, de attól még nem kéne ilyen bunkónak lennie azzal, akivel hónapokig levelezett. Meg sms-ezett..
Már megbántam, hogy augusztus végén írtam neki. Nem kellett volna, bár már úgysem számít, hiszen máig nem jutott el odáig, hogy elolvassa. És nem is fog.. De akkor meg mire vár?? Miért nem törli ki?? Talán jobb is lenne..
Az jutott még sokszor eszembe a napokban, hogy mi lenne, ha írnék neki sms-t!? Azt biztos elolvasná... De úgysem reagálna semmit. Vagy mit tenne, ha felhívnám? Nem venné föl? Vagy igen, és lacsapná?
Persze ezek mind-mind csak futó gondolatok, amiket úgysem valósítok meg. Persze azért sokszor eszembejut B, de próbálom kizárni a fejemből. Csak nem könnyű úgy, hogy tele vagyok megválaszolatlan kérdésekkel.
Nagyon rosszul esik, hogy így viselkedik. Nem ilyennek ismertem meg, és annyira dühítő, hogy ennyire leszar.. :'(

Címkék: szomorú dühöngő dolgaim örök~rejtély

Szólj hozzá!

hétfő

lény 2009.10.26. 17:47

Irhatnékom van. De akármilyen hüyén is hangzik, időm nincs arra, hogy írjak, mert vagy' 3 órája félbehagytam egy filmet - egy másik miatt -, és most már szeretném befejezni. :'D
Igazából nem is tudom miért kezdtem bele ebbe a bejegyzésbe!? Talán az hajtott, hogy megosszam Veletek pár filmes "élményemet" [ha nevezhetjük így] az elmúlt napokból. De amellett még annyi-annyi dolog van, amiről hetek, sőt hónapok óta szeretnék említést tenni, de valamiért mindig halogattam. Hol feledékenységből, hol azért, mert más közbejött, hol pedig azért, mert nem volt megfelelő az időpont. És sajnos azt kell mondjam; ez sem az az időpont.

A lényegre térve; 4 napon belül 2 filmet is láttam azonos címmel.
Ha kicsit is képben vagytok tv-újság szempontjából, nem nehéz rájönni, hogy a Szabadság, szerelem-ről van szó. Persze nem túl okos ötlet egy kaptafa alá venni a két filmet, hiszen a címüket leszámítva semmi közös nincs bennük. Max az, hogy nekem mindkettő tetszett..
A magyar 'verzió' zseniális, a maga háborús-romantikus kategóriájában. Amiatt külön belopta magát a szívembe, hogy magyar. Hiszen valljuk be; nem mindegyik magyar film sikerült úgy, ahogy azt a közönség elvárta volna.. Kicsit tartottam tőle, és eleinte nem is akartam megnézni. Emlékeztem rá, hogy tele van fájdalmas és megható részekkel, ezért aztán inkább mást néztem volna, ezt pedig felvettem volna.
Kiemelve a volna, hiszen végül semmi sem úgy alakult, ahogy azt 'elterveztem'. Mikor itthon már mindenki megtalálta a maga helyét és tudta, hogy mit és hol szeretne nézni, örömmel tapasztaltam, hogy a konyha üresen maradt. Így aztán kényelmesen elhelyezkedtem - már amennyire ott lehetséges - és az m1-re kapcsoltam. Azt hiszem jobb is, hogy nem vettem fel, mert egy ilyen filmet jó minőségű dvd-n kell beszerezni.

Ami pedig, az elnök egy szem lányáról és annak szabadság vágyáról szóló 'verziót' illeti, nekem az is nagyon tetszett. Beszerezni persze egy darabig még biztos nem tudom, mivel joglejárat miatt nem kapható ott, ahonnan mostanában filmeket szoktam vásárolni. Addig is ajánlom mindenkinek - akarom mondani minden lánynak, hisz ez is inkább a romantikus kategóriába tartozik, ami nem feltétlen a fiúk nagy kedvence.. :P

Most pedig megyek befejezem az Anyám nyakán-t, utána meg nekilátok a holnapi napom megtervezésének.. :P

Címkék: film dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása