HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

Filmek mellett rengeteg zeneeeee

lény 2009.01.11. 20:53

Hát persze, mert ahogy a legtöbb embernek, nekem se telik el úgy napom [de talán még egy óra sem], hogy ne hallgatnék valami isteni zenét. :))
Az 'isteni zene' alatt persze nem techno-t, house-t, meg hasonló szarokat értek [elnézést attól, aki azt szereti]. Hanem ezer féle mást, kezdve a rap-től, a hip-hop-on át az RnB-ig. :))

Néhány szám, amit az utóbbi időben nem tudok megunni;

 - The Pussycat Dolls: I hate this part
 - No Thanx: Végtelen történet
 - Szecsődi Károly: Boldog Karácsonyt
 - Barbee: Hógömb
 - Lola: Ne szólj!
 - Hooligans: Ringass el
 - Pink: So what
 - Gabriella Cilmi: Sweet about me


Tudom, itt aztán van minden, de én szeretem ezeket a számokat. Persze van még kismillió, amit kívülről fújok, és gyakran hallgatok, de azok nagy része az MP4-emen van, és mivel szar az MP4-em csatlakozója, esténként a telómon hallgatok rádiót.. :)
Ezeket a zenéket meg youtube-n hallgatom, vagy én dúdolgatom a nap folyamán.. :P

Címkék: zene hülyeségeim

Szólj hozzá!

Megint filmet néztem :D

lény 2009.01.11. 20:19

DE büszkén kijelentem, hogy a hétvége tanulással is telt. :) Szombaton nagyrészt csak földrajzoztam, vasárnap pedig irodalom, töri, és 1 kicsi angol meg francia.
Azon agyalok, hogy holnap, kedden, vagy szerdán mentessem-e fel magam tesi alól? :P Mert a holnap lenne talán a legmegfelelőbb, mert akkor felszabadulna 45 percem és tudnék még készülni. :D

Szóljatok rám, hogy ne térjek el attól, amit valójában írni akartam! :P
A film, amit egy hétvége alatt 2× is láttam, a Melyik az igazi? [Everything you want] címet viseli. Nekem nagyon tetszik, már kapott helyet a "beszerzendő filmek" listámon. És elég előkelő helye van. :) Ugyanis vagy még ebben a hónapban megveszem, vagy majd kérem a névnapomra... :)

Címkék: film dolgaim

Szólj hozzá!

És engem ki ért meg?

lény 2009.01.09. 17:55

Senki.
F kapcsolata, úgy néz ki nem működik elég harmónikusan, és lehet, hogy végül szakítás lesz belőle több, mint 2 hónap után. Eléggé elvan keseredve, gondolom attól tart, hogy nem sikerül megoldani a felemerült problémát. Nem akarom, hogy szakítsanak. F végre boldog. Vagy legalábbis az volt eddig az elmúlt hónapokban.

Másik oldalról viszont Ő legalább eljutott idáig! 'M' a 3. pasija, nekem meg még egy sem jött össze, mert a kiszemelt srác vagy szart rám magasról, vagy F tetszett neki.
Ennyit az én magánéleti gondjaimról. F szinte bárkit megszerezhet[ne] magának, mert pasik sokasága veszi őt körül. Én meg vagyok a hátul kullogó kistesó, akit mindenki leszar.

És az a bizonyos fiú is jobban érdekel már, ami rohadtul nem jó! Még kb fél év, és soha többé nem látom. Ha mégis, akkor sincs semmi köztünk. Nem is lesz. Főleg, ha nem jár röplabdára sem.. Az volt az utolsó lehetőség, hogy mondjuk elkezdjek vele dumálni, vagy valami.

Ja amúgy az a változtatás, amiről beszéltem már, nem történt meg... Még átgondolom, újítok-e, vagy hagyom az egészet a picsába.  !?

ENNYI

és még a hasam is fáj.. :'(

Címkék: szomorú magányos

Szólj hozzá!

JÓÓÓ HÍR :D

lény 2009.01.07. 21:12

"Mégsem lesz munkanap január 10-e, szombat - így döntött a miniszterelnök kezdeményezésére az Országos Érdekegyeztető Tanács szerdán. Eredetileg ekkor kellett volna ledolgozni a január 2-i munkaszüneti napot, és nyitva lettek volna a hivatalok és iskolák is. Helyette március 28-án, szombaton kell majd dolgozni."

Írta egy internetes fórum.. és nem ez az egy erősíti meg a szombati tanítás elmaradását. :))

Címkék: közérdekű közlemény

Szólj hozzá!

Az év második bejegyzése :)

lény 2009.01.07. 19:41

Megkésve bár [de törve nem...] Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Mégha tudom, hogy egy egész év senkinek sem telhet csak boldogan. Az lehetetlen. De bízom benne, hogy nekem az idei év örömteli pillanatokban lesz gazdagabb. :)
Nos; első hét, szombaton is bekell menni, egy hét múlva gitár vizsga.
Nem túl jó kilátások, de már a felén túlvagyok. És úgy néz ki, most az egyszer szombaton is bemegyek. Mert amúgy nem szokásom... :P De most jó kedvem van, és ha senki nem rontja el, akkor a szombati napomat is a Suliban töltöm. :)) Legalább tanulnék is aznap, és nem azzal telne el a 24 óra, hogy valamikor dél körül felkelek, lustálkodom, TV-zek, eszem, aztán el is telt a nap.
Valamikor a hétvége folyamán megnéztem a Szakíts, ha bírszt. Jó film, nekem tetszett, csak a végével nem vagyok kibékülve..
Túlzás lenne, ha azt mondanám, hogy mostanában filmbuzi vagyok, de tény, hogy gyakrabban nézek TV-t, illetve DVD-t. Az utóbbi időben ott volt a Romeo + Júlia, a Vakrandi, Túl a sövényen, 10 dolog, amit utálok benned, Szakíts, ha bírsz. Meg volt még valami, aminek a mai napig nem derítettem ki a címét, és szerintem már nem is fogom.. :P Annyit tudok, hogy Amanda Bynes volt benne, meg hogy beöltözött egy pasinak azért, hogy focizhasson. :)
Tudom, ez csak 6 film, de van egy millió, amit szívesen néznék csak nem lehet kapni DVD-n [vagy ha mégis, nincs rá pénzem :( ], és a TV-ben sem adják le. Ilyen pl.; Mezítlábas szerelem, Séta a múltba, Tibor vagyok, de hódítani akarok, Szerelmi leckék hitetleneknek, Holiday, stb..
Szeretném, ha már mind a "gyűjteményemhez" tartozna, és akkor nézhetném meg, amikor csak akarom. :D

Címkék: film dolgaim

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása