HTML

[egy kicsi belőlem]

Nektek, tőlem.. vagy inkább magamtól nekem.?

Választék

Címkefelhő

Esős délután

lény 2009.06.20. 19:05

Ha nem esőben kellett volna eljutnom a legközelebbi bevásárlóközpontba, talán nem is zavart volna annyira az eső. De mivel úgy kellett, nem örültem neki túlzottan... Nem volt annyira vészes, csak a hajam miatt zavart nagyon. V-nek elég sokszor ki is csavarta a szél az ernyőjét, amin jókat nevettünk a többiekkel.. :P
Most biztos felmerült bennetek a kérdés, hogy ha annyira zavar az eső, minek megyek én 3 lánnyal bevásárlóközpontba? :P Hát azért, mert elterveztük, hogy megnézzük moziban a Megint 17-et. :))  A jegy megvétele után siettünk kaját is venni, hogy ne késsük le a film elejét. A kezdeti zavargások ellenére én jól éreztem magam, mert a film nagyon jó. Eleinte kissé nehézkes volt a leülés, mert nem tudtuk, hova szól a jegyünk.. pf.
Szerencsére a film előtt sok bemutató és reklám volt, ezért nem maradtunk le semmiről. A csajokkal már tervezzük, hogy legközelebb a Nász-ajánlatot nézzük meg Sandra Bullock és Ryan Reynolds főszereplésével.
Az utóbbi időben nagy mozi-fanatikus lettem. :)) A Nász-ajánlaton kívül még van egy film, amit szívesen megnéznék, de nem bánnám, ha arra már egyedül ülnék be. Mégha múltkor elég kevesen is voltunk a teremben [mikor a Boltkóros naplóját néztem], nem bántam meg, hogy egyedül mentem el. Nekem igenis jól esik néha egyedül lenni. És kell is az... :)
Minden esetre, akinek van 1000-1500 Ft-ja, és szereti a filmeket, annak ajánlom, hogy a nyári szünet alatt legalább egyszer üljön be akár családdal, akár barátokkal, vagy egyedül is, mert mozizni jó dolog! :Đ

Címkék: film mozi eső dolgaim

Szólj hozzá!

2008 vs. 2009

lény 2009.06.19. 13:45

2008. év vége:                                                             2009. év vége:

irodalom: 3                                                           irodalom: 4
nyelvtan: 3                                                          nyelvtan: 4
történelem: 2                                                       történelem: 3
I.id.nyelv: 3                                                         I.id.nyelv: 4
matek: 2                                                             matek: 3
informatika: 3                                                       informatika: 4
fizika: 2                                                               fizika: 3
biológia: 3                                                            biológia: 3
kémia: 3                                                              kémia: 3
földrajz: 2                                                            földrajz: 3
ének: 4                                                                ének: 4
rajz: 5                                                                 rajz: 5
technika: 4                                                           II.id.nyelv: 3
tesi: 4                                                                 tesi: 4
 

Címkék: bizonyítvány dolgaim év vége

Szólj hozzá!

Rendrakás kipipálva :P

lény 2009.06.18. 22:28

Nem teljesen vagyok késsz a pakolgatással, de egy része már készen van, így nyugodtabban alszom. :P Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy rendet rakni igenis jó dolog! Egyrészt azért, mert legalább kidobod a fölösleges dolgokat, és több helyed szabadul fel, másrészt pedig nekem ilyenkor mindig előkerülnek régóta keresett dolgaim. :Đ Holnap az asztalomra kéne időt szánni, mert tele van könyvekkel és rengeteg-rengeteg ruhával... :P Muszáj szórtírozni, mert kell a hely a dolgaimnak. :)
Továbbá, a holnapi napra egy kis sétálást is tervezgetek, ezúttal egyedül.. Most még gőzöm sincs, merre fogok menni, de majd kitalálok valamit. ;) Lehet, hogy ez a mostani kiruccanás nem lesz hosszú, mert elég meleget mondanak, így könnyen megeshet, hogy nem várom meg, míg felforr az agyam, hanem hazajövök. :P De azért igyekszem nem elkerülni a Napot, mert szeretnék kicsit lebarnulni.. :P

Na de rátérnék a jelenre. :)) Ma volt az Évzáró, amit kicsit vártam is, de inkább csak túl akartam lenni rajta. Sokak szerint nem volt olyan hosszú, lehet, hogy én csak azért éreztem annak, mert unalmas volt, és közben teljesen máson járt az eszem.. :P Mikor végre kimondta a várva várt mondatot az Igazgató nénicske, még nem volt felhőtlen a boldogság, mert egy fantasztikus hegedű-szót végig kellett hallgatni zárásul, a Szózat előtt... pfpf Utána viszont csiga-lépésekkel elindulhattunk az osztályterem felé. [Én ezzel kapcsolatban elsütöttem egy poént, mert az Ig. azt mondta, hogy az osztályfőnök kíséretével mehetünk föl, de mivel a mi o.főnk beteg volt, a helyettessel indultunk el. Én meg benyögtem H-nak, hogy akkor mi itt maradunk, amíg az o.fő meg nem gyógyul.. xD]
Na de komolyra véve a szót, miután felértünk, az én imádott osztályfőnök helyettesem kiosztott 3 jutalomkönyvet, melyekből 1 engem illetett. :)) Őszintén mondom, hogy nagyon meglepődtem és örültem neki, hogy a közösségért végzett munkámat így értékelték. :Đ
Ami a bizonyítványt illeti, annak is örültem, hiszen idén egyetlen egy 2-esem sem volt. :))) [és az nagy szó, jólvan? :P] majd holnap leírom a tavalyi és az idei eredményeimet, hogy Ti is láthassátok a különbséget. ;)

Címkék: váratlan dolgaim év vége

Szólj hozzá!

Új mánia

lény 2009.06.18. 10:53

Az elmúlt pár napban rákattantam a Szex & New York-ra. Elvégre, jobb később, mint soha.. :$ Valójában nem is tudom, hogy eddig miért nem néztem!? Biztos attól tartottam, hogy majd mit szólnak Anyáék?... Régebben volt olyan, hogy nem tetszett nekik, hogy annyi sorozatot bámulunk F-el.. Ami, azért valljuk be, nem is a legjobb időtöltés.. :)
Mostanra már leszoktam a "szappanoperáknak" is nevezhető adásokról, és csak ezeket nézem;
- A mentalista
- Legjobb évek
- Szívek szállodája [néha]
- Szex & New York [mostanában..]
- Dr. House
- Szellemekkel suttogó [ezt is mostanában]

Jólvan, nem tagadom, azért ez sem kevés, de azt bizton állíthatom, hogy NEM VAGYOK SOROZATFÜGGŐ! :P

A barátok köztről már jóideje "leszoktam", eleinte csak azért, mert leckét írtam abban az időben, de mostanában már sikeresen meg is utáltam a sorozatot, mert kiszámítható és unalmas..
 

Címkék: sorozat dolgaim

Szólj hozzá!

Tervek

lény 2009.06.17. 15:50

A mai napi program lehetett volna színesebb is, de akkor korábban kellett volna hajat mosnom. :| Ugyanis lett volna kedvem kicsit elmenni egyedül. Tegnap F-el mentünk el erre-arra. :)
Most épp arra várok, hogy H visszajöjjön, mert eltűnt msn-ről, és már 10 perce semmi hír róla. :| Nem várok túl sokáig, mert még bekell fejeznem a rendrakást, amit pár órája elkezdtem. :)

Mostanában olvasni is sokszor van kedvem, de mindig eszembe jut, hogy ott vannak a kötelezők.. Így soha nem kezdek bele másba, hanem kivárom, hogy megkapjuk a listát a holnapi Évzárón, és bízom benne, hogy olyan könyveket is találok majd rajta, amik őszintén érdekelnek. :))
Szerintem ez az elmenősdi holnapra halasztódik. Majd egy délelőtti órában kimozdulok. :P
 

Címkék: dolgaim

Szólj hozzá!

UTOLSÓ NAAAP :Đ

lény 2009.06.15. 20:08

Végre! El sem hiszem, hogy túl vagyok ezen a tanéven. Pedig, ha visszagondolok az elejére, elég rég volt, tehát nem mondhatom, hogy hamar elment.. Csak egyszerűen furcsa, mert ilyenkor eszembe jut, hogy már csak 3 évem van a Suliból. És ez azért elszomorító, akárhogy is nézzük... Épp a tegnapi sétánkon beszéltük ezt a lányokkal, hogy reméljük, érettségi után nem az lesz, hogy mindenki új életet kezd, és az együtt töltött éveket kidobjuk az ablakon. Nem akarom, hogy érettségi után évekig ne lássuk egymást, csak majd az 5 éves osztálytalálkozón... Nekem már a mai nap is rossz volt. Még csak elsem tudtam köszönni rendesen mindenkitől. Olyan volt, mintha csak egy röpke őszi, vagy téli szünet előtt búcsúzkodtunk volna.

Na de pár szót a mai napról. Reggel meglepően korán keltem fel magamtól. -> 05.45 :Đ Ennek örömére kicsit lustálkodtam, meghallgattam egy isteni jó zenét és csak 05.51-kor mentem ki a konyhába/wc-be/ és fürdőszobába. :P
Egy hatalmas ugrással rátérnék az 1. órára, amit kicsit bánok, hogy a Suliban töltöttem, mert megint Spongya Bob-ot néztünk dvd-n. Őszintén szólva nem szoktam nézni ezt a rajzfilmet, sőt szinte egyet sem.. :$ Én nem tartom annyira viccesnek, hogy folyamatosan nyomon kövessem a tv-ben.. :$:$
Ezt követte a fantasztikus tesi óra, amit eleinte vártam is, mert úgy volt, hogy a fiúkkal együtt röplabdázunk. Sajnos ebből végül nem lett semmi, mert ők szokás szerint fociztak. :@ És mivel a lányok nem voltak elegen ahhoz, hogy 2 röpicsapatot tudjunk alkotni, felosztottuk az órát, és az első felében kosaraztunk, azt követően fociztunk és az óra végén még egy kis röplabdára is maradt idő. :)) Eléggé kifáradtam, szinte kapkodtam a levegő után, mert folyamatosan futni kellett... :S :P
És most jön a nagy hír! A délelőtt további részét moziban töltöttük. :D Az o.fő ugyanis beváltotta "ígéretét", és elintézte, hogy elmehessen az osztály. Mikor felértünk a terembe, és megtudtuk, először nem örültem, mert egyrészről nem volt nálam elég pénz, másrészről pedig viták voltak arról, hogy mit nézzünk meg. Végül az o.fő azt mondta, hogy mindenki nézhet amit akar, és majd legközelebb az Évzárón találkozunk..
Így esett, hogy az osztály nagy része az Éjszaka a múzeumban 2 mellett döntött, abból a megfontolásból, hogy arra időben oda érünk. Én amiatt is szerettem volna megnézni, mert az első részt is az osztállyal láttam 2 éve. Szép emlék, hogy együtt néztük meg mindkét részt.
A film mellesleg nagyon jó, én sokat nevettem és izgultam. Ajánlom mindenkinek! De csak abban az esetben, ha látta az első részt, mert szerintem csak úgy az igazi.. :)

Ha már mozinál tartunk; tervezem, hogy megint megyek egyedül. :)) Szerintem a Nász-ajánlatot fogom megnézni, mert mikor legutóbb voltam, láttam az előzetesét, és jónak ígérkezik... Ott van még a Megint 17 is, de az nem érdekel annyira, hogy rohanjak megnézni. :)

Zárásul annyit, hogy tegnap teljesen késsz voltam. Lehet, hogy a bolondos idő miatt, hisz amikor átmentünk a hídon, balról hatalmas erősséggel fújta az arcunkat a szél. Utána pedig a Nap tűzött ránk. Szerintem a bal szemem egy kis huzatot is kapott, mert eléggé fájt lefekvéskor.. :(
Végül olyan 7 körül le is dőltem egy órácskára, de igazából csak ma reggelre éreztem jobban magam.

Címkék: film mozi emlék dolgaim év vége

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása